Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire Knight (manga spoilers inside)
Posted 01 July 2008 - 13:54
Η yuukie εκεί που έκανε το artemis rod σαν όπλο χάρου τα έσπασε.
Ο Zero άμα παραμορφώθηκε, κοπέλα ούτε στις αγγελίες δεν βρίσκει μετά

.
Ουφ 1 μήνας και σήμερα.
btw άσχετο.. κατέβασα σήμερα το latest anime του vampire και έγραφε το αρχείο [END] μέσα.... επίσης ήταν αρκετά διαφορετικό από το manga... λέτε να σταματήσουν να βγαζουν anime?
Posted 02 July 2008 - 00:22
οχι απλως η 1η σεζον του ανιμε εχει 13 επισοδεια, ξαναρχιζει το φθινοπωρο παλι don't worrybtw άσχετο.. κατέβασα σήμερα το latest anime του vampire και έγραφε το αρχείο [END] μέσα.... επίσης ήταν αρκετά διαφορετικό από το manga... λέτε να σταματήσουν να βγαζουν anime?
Posted 03 July 2008 - 13:53
Σχετικά με το Zero εγώ προσωπικά δε θα'θελα να μεταμορφωθεί.. Όχι τίποτε άλλο αλλά δεν ξέρω αν έχουν και τέτοιου είδους αγγελίες στην Ιαπωνία.. Πέρα από την πλάκα τόσα έχει περάσει δε του χρειάζεται κι αυτό.. Κατά τη γνώμη μου αυτό που χρειάζεται είναι διακοπές στη Hawaii μπας κι εκεί βρει καμιά κοπέλα στα μέτρα του..
Posted 03 July 2008 - 14:04

on topic: Δεν πιστεβω να εχει παραμορφοθη το παιδι απλος αυτο που ειδαμε ηταν η μορφι τις διναμης του τοσο μεγαλι και τρομακτικι οστε εχει και την δικια της σκια...

Posted 04 July 2008 - 09:41
off topic: Εε τι θα μου στιλετε το μονο ατομο που υποστιριζι την καμπανια μου εναντιον του Kaname στη Hawaii:OMG3:????!!! Οχι δεν το δεχομαι....
:madtodeath:
Μα γιατί τόσο μίσος για τον Kaname? Ζηλεύουμε?

Μήπως η μεταμόρφωση του Zero είναι απλώς προσωρινή? Μήπως θα έχουμε τη γνωστή υπόθεση? "Ο παραμορφωμένος ήρωας νικάει τους κακούς με τις super δυνάμεις του αλλά η ηρωίδα νιώθει ότι όπως πάει θα γίνει πραγματικό τέρας και προσπαθεί να τον σταματήσει. Εκείνος την τραυματίζει αλλά μόλις τη βλέπει μισοπεθαμένη σοκάρεται και επιστρέφει στην πραγματικότητα, εκείνη αρχίζει να κλαίει από χαρά κι αυτός επιστρέφει στην κανονική του μορφή?"
Hino-sama, οτιδήποτε άλλο εκτός απ'αυτό!!!

Posted 04 July 2008 - 12:06
ε οχι και το μονο ατομο!εγω τι κανω;;;Kaname haters united:Poff topic: Εε τι θα μου στιλετε το μονο ατομο που υποστιριζι την καμπανια μου εναντιον του Kaname στη Hawaii:OMG3:????!!! Οχι δεν το δεχομαι....
:madtodeath:
παντως νομιζω η "μεταμορφωση" του Zero ηταν συμβολικη like Neuro said^^
@Maya-chan,δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο,το μονο που δεν περιμενω απο τη Hino-sensei ειναι να κανει την ιστορια cliche,i'm expecting more..

Posted 04 July 2008 - 23:10

Posted 05 July 2008 - 09:09
@Maya-chan,δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο,το μονο που δεν περιμενω απο τη Hino-sensei ειναι να κανει την ιστορια cliche,i'm expecting more..
Από το στόμα σου και στις Hino-sensei το αφτί.
Posted 07 July 2008 - 23:07
Άλλωστε και η Hino (έτσι δε τη λένε?) στα notes που υπάρχουν συνήθως σε μία σελίδα στο κάθε chapter έλεγε συνεχώς πως φοβόταν ότι ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας του Kaname-sama!!!
:lovulovu:
θα υποσκίαζε το Zero..

Καημένε Zero ούτε η ίδια η δημιουργός σου δεν σε πολυσυμπαθεί........
Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"
Posted 17 July 2008 - 21:38
μπα...εγώ νομιζω ότι τον συμπαθει περισσοτερο απο τον kaname-sama! είναι ο δραματικος ρόλος στην υποθεση!!
Kai egw se kati tetoio thelw na elpizw

Posted 22 July 2008 - 16:37
Όχι καθόλου δεν ζηλεύω άλλα γιατί αυτός και όχι κάποιος άλλος? Π.χ. Zero:hahaha: ... άλλα βασικά έτσι γίνετε συνήθως όποτε δεν μπορώ να έχω πολλές απετισειςΜα γιατί τόσο μίσος για τον Kaname? Ζηλεύουμε?

Posted 25 July 2008 - 16:30
please dont kill me

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"