Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#346 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2008 - 15:53

Πάντως αν κρίνουμε από τη σκιά στον τοίχο στο τέλος του προηγούμενου κεφαλαίου δε θα είναι και κάνας κούκλος... :hmmm:

15fkk04.jpg

#347 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2008 - 17:23

Θελω να πιστευω οτι ηταν κατι συμβολικο η εστω μια προσωρινη μεταμορφωση,,,,,,,,,Δλδ αν παραμορφωθηκε κιολας τι αλλο να του τυχει αυτου του παιδιου?

#348 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2008 - 19:52

Ε λογικα αυτα ηταν απο δω και τωρα ολα θα το πανε καλα (ελπιζω)...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#349 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2008 - 21:46

Αμα εχει γινει τερατινι δε νομιζω να ειναι και πολυ ευοιωνα τα πραγματα γι'αυτον....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Kaname-kuuun:wooi2:

#350 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 01:40

λογικα ναι!! επιτελους!! Το καινουριο παιχνιδάκι της yuuki θα ειναι φοβερο!!!!!!!!

και τι παιχνιδάκι :nbleed:

Καλέ που πουλάνε παιχνιδάκια σαν αυτά να αγοράσω και εγώ ένα :awww:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#351 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 12:22

:oo::oo: ΑΜΑΝ και σας ειχα για καλα κοριτσια....:hihi2::hihi2::hihi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#352 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 17:06

ΤΑ φαινομενα απατουν αγαπητε μου:hiding_something:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#353 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 18:03

Μιπος μου κριβεις κατι καλι μου?
On topic το επομενο chapter ποτε αναμενετε να βγει? Ελπιζω οχι σε ενα μινα :oo::deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#354 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 19:47

αφου ειναι μηνιαιο neuro kun....... τον αλλο μηνα παλι vampire knight.....ως τοτε υπομονη/////

#355 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 20:17

Ναι δυστυχως θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι τον αλλο μηνα για να μαθουμε τι απεγινε ο Zero. Αλλα οπως φαινονται τα πραγματα η ιστορια εχει μπει λογικα στην τελικη ευθεια...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#356 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 20:35

Aνυπομονω να μαθω τι γινεται στο τελος.....και πανω απο ολα ανυπομονω να δω kaname Και Zero Να αγριευουν για τα καλα...... Επι τη ευκαιρια.... Στο τελευταιο τωρα που ο shiki Σταματησε να βαριεται την ζωη του και αρχισε να αγριευει (καποτε επρεπε να βγουν και τα vampirika του ενστικτα στην επιφανεια δεν συμφωνειτε?) δεν ηταν πολυ Kawai?
Αλλα εγω εχω μια απορια.....Τι ακριβως παιζει αναμεσα σε shiki και Ichijou? Εννοω οτι ο Ichijou ηταν ο κολλητος του Kaname... και με τον shiki ηταν πολυ κοντα αλλα παραξενευτηκα που για χαρη του πηγε κοντρα σε εναν Pureblood ο οποιος ειναι και απο τους στενοτερους φιλους του.
Ακομη δεν ξερω αν το προσεξε κανεις ....Αλλα η Seiren πρεπει να ειναι ex human vampire...... Γιατι γυρναει και της λεει ο Ichijou " Your master would like this as well εννοωντας τον Kaname" O ορος αυτος χρησιμοποιειται για περιπτωσεις οπως αυτη του Ζero και της Shizuka Hiou, Η του RIdo Και των υπηρετων του......αν δεν κανω λαθος.........Και δεν την εχουμε δει να εχει καμια ικανοτητα noble οπως πχ ο Aidou Η ο Kain.

#357 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 23:16

Τέλειο!! Δεν έχω λόγια να το περιγράψω.. Κατενθουσιάστηκα.. Η Yuuki ήταν τρέλα σε αυτό το chapter και ο μοναδικός μου και ανεπανάληπτος Kaname έκλεψε πάλι την παράσταση (και μόνο που βρισκόταν εκεί αρκούσε).. Ψηφίζω κι εγώ Rido και Rima αλλά επίσης θα ήθελα να δω τον Akatsuki με την Ruka.. Λίγο άκυρο αλλά επιτέλους ήρθε το πρώτο volume του VK που είχα παραγγήλει εδώ και ένα μήνα.. Είμαι πολύ χαρούμενη..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#358 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 10:39

O Chairman τα έσπασε σ'αυτό το κεφάλαιο. Περιμένω μπόλικο eye candy στα επόμενα κεφάλαια. :hehehe:

15fkk04.jpg

#359 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 17:36

O Chairman τα έσπασε σ'αυτό το κεφάλαιο. Περιμένω μπόλικο eye candy στα επόμενα κεφάλαια. :hehehe:

What do you mean?

BE AGAINST YOUR FATE!!!

#360 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2008 - 09:02

What do you mean?

Lots of fighting bishies.

15fkk04.jpg