Αντε να βγει μεταφρασμενο να το διαβασουμε.Δεν μπορω να το βλεπω αλλο σε raw.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Vampire Knight (manga spoilers inside)
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 09:50
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 10:15
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 13:32
Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 13:55
(χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ή κάτι άλλο
Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 14:22
Καμία από εδώ ενδιαφέρετε για αγόρι με άσπρα μαλλιά τατουάζ στο λαιμό και και μερικά υπαρξιακά προβλήματα
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 16:32
Liberty για να λεμε του στραβου το δικιο αν εχει μια φορα ο zero τα θεματακια του αλλο τοσο τα εχει και ο Kaname...Μην κοιτας που μπροστα στην yuuki καθεται σουζα...Ενιοτε το ματακι του γυαλιζει επικινδυνα (ρωτα και τον Ichijou που πηγε να χασει το κεφαλι του χωρις να φταιει προσφατα)
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 16:40
ουφ οντως πρεπει να βρεθει κοπελα για τον Zero, το λυπαμαι το κακομοιρο, ειχε ολα τα αλλα

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 17:17
Angelbless....Εγω εγω!!! Κρατα τον μη φυγει!!! Σοβαρα τωρα εμενα μου αρεσει παρα μα παρα πολυ ο Zero απλα μου αρεσει και ο Kaname και δεν μπορω να συγκεντρωθω απερισπαστη....
Liberty για να λεμε του στραβου το δικιο αν εχει μια φορα ο zero τα θεματακια του αλλο τοσο τα εχει και ο Kaname...Μην κοιτας που μπροστα στην yuuki καθεται σουζα...Ενιοτε το ματακι του γυαλιζει επικινδυνα (ρωτα και τον Ichijou που πηγε να χασει το κεφαλι του χωρις να φταιει προσφατα)
Tα εχει το ξερω αλλα κανω τα στραβα ματια οσο μπορω...Ο Ichijοu ηταν σε wrong place ,the wrong time. Οχι τπτ αλλο συμπαθω και τον Ichijou πολυ(τον πλεον gentleman & noble from Night Class)και αμα παθαινε τπτ...
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 22:00
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 10:17
so:
1)Νομιζω οτι η pic εχει να κανει με το μελλον.η Yuuki φοραει νυφικο ή τελοσπαντων επισημο φορεμα.οποτε ισως παντρευεται..κ μαλλον βρισκομαστε πριν τον γαμο(δεν μπορουμε να δουμε το αριστερο χερι της αλλα ο Kaname τουλαχιστον δεν φοραει βερα or sth).επισης φαινονται τα γαντια κ το πεπλο(να ειναι κρεμασμενο στον καθρεφτη-θα εξηγησω για ποιον καθρεφτη μιλαω)
2)Ποιον παντρευεται;;;;Kaname or Zero.μπορει ο Zero να ηταν ο προορισμενος γαμπρος κ ο Kaname να ντυθηκε κι αυτος επισημα για να παρακολουθησει το γαμο αλλα να μην αντεξε να μην την εχει κ ετσι ορμηξε στο δωματιο(οπου ετοιμαζεται η Yuuki) για να την σταματησει.μπορει να ειναι ο Kaname o τυχερος αλλα να μην αντεχε να περιμενει μεχρι την τελετη κ ορμηξε στο δωματιο.μπορει ακομα να το σκασε η Yuuki απο τον γαμο με τον Zero groom να βρισκεται τωρα με τον Kaname.ή να το σκασε απο το γαμο με τον Kaname groom κ ο Κaname να ετρεξε να την σταματησει κ να κατεληξαν ετσι(lol).αν τελοσπαντων προκειται για γαμο..
3)Ετσι πως βλεπουμε την εικονα,in my opinion,βλεπουμε KanaxYuki μεσα απο εναν καθρεφτη.φαινεται το πεπλο να κρεμεται στην ακρη του καθρεφτη κ η καρεκλα(πανω στην οποια ειναι τα γαντια)να ειναι γυρισμενη κανονικα προς το μερος τους.το τριτο χερι δεν ειναι του Zero αλλα το χερι της Yuuki.
4)Γιατι νομιζω οτι η pic αναφερεται στο μελλον;;all thanks to...Yuuki's breasts!xD
στο vol.2(σε omake) η Yuuki παραπονιοταν οτι δεν ειχαν μεγαλωσει καθολου μεσα σε δεκα χρονια..κ στο cover η αλλαγη ειναι εμφανης!xDD(μπορει παλι να ειναι ιδεα μου)
anyway...πολυ το φιλοσοφησα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από amaya3: 24 Ιούνιος 2008 - 11:53