Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#316 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 21 June 2008 - 23:34

Σας εχω πει οτι το αλλο vampirακι στο οποιο εχω τρελη αδυναμια ειναι ο Shiki ε?

Αντε να βγει μεταφρασμενο να το διαβασουμε.Δεν μπορω να το βλεπω αλλο σε raw.:if:
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#317 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 22 June 2008 - 09:50

Δηλαδή από ότι κατάλαβα

Spoiler:

15fkk04.jpg

#318 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 June 2008 - 10:15

Βασικα παντα ητανε ετσι ο Kaname...Εδω την δαγκωσε αλλος και δεν εβγαλε αχνα ολοκληρος Pureblood.Απλα πλεον η Yuuki το πηρε ειδηση και το εκμεταλλευεται στο επακρο...

#319 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 22 June 2008 - 12:07

Απαραδεκτο...Ετσι ειναι οι ωραιοι δυστυχως εχουν τις αδυναμιες τους. Παλι καλα που δεν ειχαν καταλαβει τοσο πολυ πια οι αλλοι της Night Class αυτην την αδυναμια του Kaname-sama.:oo:
Posted Image

#320 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 22 June 2008 - 13:32

Mακάρι να μπορούσαν να την καταλάβουν και οι εχθροί του.....μήμπως δούμε μια άσπρη μέρα και εμείς :nosey:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#321 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 22 June 2008 - 13:45

Κακιουλες...Ευτυχως που την ειχε κτυψει καλα γιατι για εμενα οι μερς δε θα ηταν και τοσο ασπρες...:deadga6:
Posted Image

#322 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 22 June 2008 - 13:55

Liberty σοβαρά τώρα σου αρέσει η Yuuki :uhh:

(χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ή κάτι άλλο :hiding_something:)

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#323 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 22 June 2008 - 14:10

Ε νομιζα οτι εννοουσες να καταλαβαιναν οι εχθροι του Kaname την αδυναμια του και να καταφερουν να τον σκοτωσουν. Για τη Yuuki δε μ'ενδιαφερει, τον Kaname Mου θελω να σωσω.
Posted Image

#324 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 22 June 2008 - 14:22

Ουφ μανία με αυτον τον kaname! :stubborn: Το μεγάλο πρόβλημα τις σειράς είναι ο z3ro πρέπει να του βρούμε κοπέλα !

Καμία από εδώ ενδιαφέρετε για αγόρι με άσπρα μαλλιά τατουάζ στο λαιμό και και μερικά υπαρξιακά προβλήματα :oo:

#325 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 22 June 2008 - 14:25

I'll pass. Δε θελω αγορι και με υπαρξιακα...Μου φτανουν αυτα που ηδη εχει.:bath:
Posted Image

#326 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 June 2008 - 16:32

Angelbless....Εγω εγω!!! Κρατα τον μη φυγει!!! Σοβαρα τωρα εμενα μου αρεσει παρα μα παρα πολυ ο Zero απλα μου αρεσει και ο Kaname και δεν μπορω να συγκεντρωθω απερισπαστη....

Liberty για να λεμε του στραβου το δικιο αν εχει μια φορα ο zero τα θεματακια του αλλο τοσο τα εχει και ο Kaname...Μην κοιτας που μπροστα στην yuuki καθεται σουζα...Ενιοτε το ματακι του γυαλιζει επικινδυνα (ρωτα και τον Ichijou που πηγε να χασει το κεφαλι του χωρις να φταιει προσφατα)

#327 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 June 2008 - 16:40

ετσι η Yuki, να λυνει και να δενει!!! power!
:kakaka:
ουφ οντως πρεπει να βρεθει κοπελα για τον Zero, το λυπαμαι το κακομοιρο, ειχε ολα τα αλλα
Spoiler:

Posted Image

#328 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 22 June 2008 - 17:17

Angelbless....Εγω εγω!!! Κρατα τον μη φυγει!!! Σοβαρα τωρα εμενα μου αρεσει παρα μα παρα πολυ ο Zero απλα μου αρεσει και ο Kaname και δεν μπορω να συγκεντρωθω απερισπαστη....

Liberty για να λεμε του στραβου το δικιο αν εχει μια φορα ο zero τα θεματακια του αλλο τοσο τα εχει και ο Kaname...Μην κοιτας που μπροστα στην yuuki καθεται σουζα...Ενιοτε το ματακι του γυαλιζει επικινδυνα (ρωτα και τον Ichijou που πηγε να χασει το κεφαλι του χωρις να φταιει προσφατα)

Tα εχει το ξερω αλλα κανω τα στραβα ματια οσο μπορω...Ο Ichijοu ηταν σε wrong place ,the wrong time. Οχι τπτ αλλο συμπαθω και τον Ichijou πολυ(τον πλεον gentleman & noble from Night Class)και αμα παθαινε τπτ...:emptyonexg1::oo:
Posted Image

#329 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 22 June 2008 - 22:00

Γενικά αυτό που μας νοιάζει είναι να βγούνε σώα τα αγοράκια της Night Class. :drink: Οι υπόλοιποι ας πάνε να πνιγούνε. :fromabove:

15fkk04.jpg

#330 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 23 June 2008 - 10:17

Λοιπον παρατηρησα το cover κ εβγαλα συμπερασματα(τρομαρα μου), αν θυμαστε η Hino-sensei ειχε γραψει σε freetalk του volume 2 οτι παντα κρυβει πραγματα in her pics(και μπορει αυτη η εικονα να δινει hints για το υπολοιπο volume ή ακομα και για το επομενο)
so:
1)Νομιζω οτι η pic εχει να κανει με το μελλον.η Yuuki φοραει νυφικο ή τελοσπαντων επισημο φορεμα.οποτε ισως παντρευεται..κ μαλλον βρισκομαστε πριν τον γαμο(δεν μπορουμε να δουμε το αριστερο χερι της αλλα ο Kaname τουλαχιστον δεν φοραει βερα or sth).επισης φαινονται τα γαντια κ το πεπλο(να ειναι κρεμασμενο στον καθρεφτη-θα εξηγησω για ποιον καθρεφτη μιλαω)
2)Ποιον παντρευεται;;;;Kaname or Zero.μπορει ο Zero να ηταν ο προορισμενος γαμπρος κ ο Kaname να ντυθηκε κι αυτος επισημα για να παρακολουθησει το γαμο αλλα να μην αντεξε να μην την εχει κ ετσι ορμηξε στο δωματιο(οπου ετοιμαζεται η Yuuki) για να την σταματησει.μπορει να ειναι ο Kaname o τυχερος αλλα να μην αντεχε να περιμενει μεχρι την τελετη κ ορμηξε στο δωματιο.μπορει ακομα να το σκασε η Yuuki απο τον γαμο με τον Zero groom να βρισκεται τωρα με τον Kaname.ή να το σκασε απο το γαμο με τον Kaname groom κ ο Κaname να ετρεξε να την σταματησει κ να κατεληξαν ετσι(lol).αν τελοσπαντων προκειται για γαμο..
3)Ετσι πως βλεπουμε την εικονα,in my opinion,βλεπουμε KanaxYuki μεσα απο εναν καθρεφτη.φαινεται το πεπλο να κρεμεται στην ακρη του καθρεφτη κ η καρεκλα(πανω στην οποια ειναι τα γαντια)να ειναι γυρισμενη κανονικα προς το μερος τους.το τριτο χερι δεν ειναι του Zero αλλα το χερι της Yuuki.
4)Γιατι νομιζω οτι η pic αναφερεται στο μελλον;;all thanks to...Yuuki's breasts!xD
στο vol.2(σε omake) η Yuuki παραπονιοταν οτι δεν ειχαν μεγαλωσει καθολου μεσα σε δεκα χρονια..κ στο cover η αλλαγη ειναι εμφανης!xDD(μπορει παλι να ειναι ιδεα μου)
anyway...πολυ το φιλοσοφησα:bath:

Edited by amaya3, 24 June 2008 - 11:53.

2s9p2fs.jpg