Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire Knight (manga spoilers inside)
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 16:50
anyway,δε νομιζω ο Kaname να προκαλεσει τον Zero σε open fight.o Kaname σκοπευει να παρει τη Yuuki,να την κανει κ να αφησει τον Rido στον Ζero..συμφωνω με Elennak o Κaname δεν ειναι κ τοσο καλος...
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 16:54
και εγώ νομίζω ότι έγινε werewolf ή τουλαχιστον έτσι φαίνεται από την τελευταία σελίδα...
I think so too..Πάντως είχε φάση εκεί που φώναξε ο Kaname τη Yuuki κοντά του.. Ήταν σαν να παρακολουθούσαν τα πειραματόζωα ή κάτι τέτοιο και μόλις τελείωσε (το πείραμα και καλά), αποφάσισα να φύγουν..
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 17:49
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 17:56
Δεν ξέρω τι θα γίνει ...είναι μια πιθανότητα από τις χιλιάδες
Πάντως δε φταίει ο Zero για το το αίμα που έχει πιει ,πετιέτε η Yuki...πιες το αίμα μου θα σε κρατήσει ζωντανό... σκάει ο Kaname ...πιες το αίμα μου λέει θα γίνεις καλά.. να σου και ο Ichiru λέει φάε με και θα γίνεις δυνατός! 'Ελεος!
Πάντως πιο emo βρικόλακας δεν υπάρχει, αλλά πως να μην είναι emo με όλα όσα του έχουν συμβεί...τυχαίνει καμιά συγγένεια με τον Κωστάκη & δεν το ξέρουμε...
Δε νομίζω τη πρώτη φορά να πετάχτηκε η Yuuki και γενικά θα μπορούσε να αρνηθεί. Αυτό είναι που με χαλάει στα τελευταια chapters η Hino έχει κάνει το Zero πoλύ αδύναμο. :/
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 17:58
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 18:03
αλλα δεν μπορουσα να βγαλω και πολυ ακρη με αυτα που ελεγε ο τρελαμενος ο ichiru

i think εχεις δικιο για το οτι η σκια ειναι αλληγορικη,εξαλλου δεν εχει γινει λογος στο manga για werewolves.δε νομιζω οτι ο Ichiru τρυπησε τον Rido straight στην καρδια..κ ο Ichiru ειναι γενικα πολυ αδυναμος οποτε δεν μπορεσε να κανει κ τπτ(ειδικα σε εναν pureblood)
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 18:39
Δε νομίζω τη πρώτη φορά να πετάχτηκε η Yuuki και γενικά θα μπορούσε να αρνηθεί. Αυτό είναι που με χαλάει στα τελευταια chapters η Hino έχει κάνει το Zero πoλύ αδύναμο. :/
Για ποιον αραγε χτυπαει η καμπανα?

Ρε παιδια πως ειναι δυνατον το μωρο μου να γινει κακο? Δεν το δεχομαι...
Κοιταχτε τον και πειτε μου. ΟΧΙ ΔΕΣΤΕ!!!

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 19:00
Οσον αφορα τον zero να μην ξεχναμε πως δεν εχει περασει και λιγα. Εχει χασει ολους τους ανθρωπους στη ζωητου. Αυτο και μονο εχει τρομερες συνεπειες στην ψυχολογια του.
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 19:01
Γυναικα το γράφει

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 29 Μάιος 2008 - 21:32

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 19:09

Εμ ειδες ερχεσαι στα λογια μου...Θεος...και δεν μου κανει για emo...τουλαχιστον δεν εχει καμια σχεση με αυτα που εχω συναντησει κατα καιρους...Απαπαπα. Ο Kaname ειναι ερωτευμενος οχι emo... That's why he's a bit depressed. That's all.
Αλλα τον εχεις ακουσει ποτε να λεει "Save the parrots?"
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 19:13
καλα εσυ νομιζες οτι το γραφει αντρας?
Να σου πω την αλήθεια μετά το 10 άρχισα να αναρωτιέμαι αν είναι γυναικα...Ο Κάναμε emo αν είναι δυνατόν!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 29 Μάιος 2008 - 21:31

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 19:15
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!λολολολολολολολολ!!!!!!!!!!!!!!!!!Na sou pw thn aliuia meta to 10 arxisa na anarotieme an einai ginaika...O Kaname emo an einai dinaton!!!

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 19:20
λόγω τι?(mac?)whats that??Νομιζω πρεπει να τον δικαιολογησουμε για τα greeklish λογω mac...
Αλλα ενταξει αργησες λιγο να αναρωτηθεις(στο10?!) αλλα αφου το'σωσες...
στο θέμα μας, εμένα στο chapter δεν μου άρεσε το ότι έδειξε ελλάχιστα τον kaname...έλεος!!ένα ολόκληρο chapter στον zero!ελεος!!!ε liberty???
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 19:21
Νομιζω πρεπει να τον δικαιολογησουμε για τα greeklish λογω mac...
Αλλα ενταξει αργησες λιγο να αναρωτηθεις(στο10?!) αλλα αφου το'σωσες...
δεν αργησε ο Neuro....Απλα εμεις ως γυναικες σε αναλογη περιπτωση θα το καταλαβαιναμε πιο γρηγορα

Αρκετα αφιερωματα ειχαν γινει στον kaname - θεο - senpai. Σειρα του zero τωρα