Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#196 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 29 May 2008 - 16:50

μπερδευτηκα λιγο κ εγω...αλλα δε νομιζω ο Zero να εγινε werewolf..παντως δεν ηθελα να πεθανει ο Ichiru*sob sob*
anyway,δε νομιζω ο Kaname να προκαλεσει τον Zero σε open fight.o Kaname σκοπευει να παρει τη Yuuki,να την κανει κ να αφησει τον Rido στον Ζero..συμφωνω με Elennak o Κaname δεν ειναι κ τοσο καλος...

2s9p2fs.jpg

#197 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 29 May 2008 - 16:54

και εγώ νομίζω ότι έγινε werewolf ή τουλαχιστον έτσι φαίνεται από την τελευταία σελίδα...

I think so too..Πάντως είχε φάση εκεί που φώναξε ο Kaname τη Yuuki κοντά του.. Ήταν σαν να παρακολουθούσαν τα πειραματόζωα ή κάτι τέτοιο και μόλις τελείωσε (το πείραμα και καλά), αποφάσισα να φύγουν..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#198 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 17:49

Πιστευω πως η σκια στον τοιχο ειναι περισσοτερο αλληγορικη.... Η πως ειναι μια απο τις ικανοτητες που ειχε ο πατερας της yuuki (εκεινο το λυκομορφο χερι το θυμαστε?). παντως ο zero παραμενει vampirohunter. κριμα για τον αδερφο του δεν λεω αλλα δεν μπορουσα να βγαλω και πολυ ακρη με αυτα που ελεγε ο τρελαμενος ο ichiru,,,ολο κατι ασχετα απαντουσε. Αντε να δουμε τι θα γινει τωρα...ΥΓ γιατι ο rido δεν πεθανε οταν τον τρυπησε ο ichiru με το hunters sword στην καρδια??

#199 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 29 May 2008 - 17:56

Δεν ξέρω τι θα γίνει ...είναι μια πιθανότητα από τις χιλιάδες :P

Πάντως δε φταίει ο Zero για το το αίμα που έχει πιει ,πετιέτε η Yuki...πιες το αίμα μου θα σε κρατήσει ζωντανό... σκάει ο Kaname ...πιες το αίμα μου λέει θα γίνεις καλά.. να σου και ο Ichiru λέει φάε με και θα γίνεις δυνατός! 'Ελεος!
Πάντως πιο emo βρικόλακας δεν υπάρχει, αλλά πως να μην είναι emo με όλα όσα του έχουν συμβεί...τυχαίνει καμιά συγγένεια με τον Κωστάκη & δεν το ξέρουμε...:oo:

Δε νομίζω τη πρώτη φορά να πετάχτηκε η Yuuki και γενικά θα μπορούσε να αρνηθεί. Αυτό είναι που με χαλάει στα τελευταια chapters η Hino έχει κάνει το Zero πoλύ αδύναμο. :/

Posted Image

#200 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 17:58

εγω απο την αλλη απορω που κρατηθηκε και τοσο.... Αλλος στην θεση του θα ειχε ξεπαστρεψει ολη την day class

#201 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 29 May 2008 - 18:03

αλλα δεν μπορουσα να βγαλω και πολυ ακρη με αυτα που ελεγε ο τρελαμενος ο ichiru

:lol::lol:
i think εχεις δικιο για το οτι η σκια ειναι αλληγορικη,εξαλλου δεν εχει γινει λογος στο manga για werewolves.δε νομιζω οτι ο Ichiru τρυπησε τον Rido straight στην καρδια..κ ο Ichiru ειναι γενικα πολυ αδυναμος οποτε δεν μπορεσε να κανει κ τπτ(ειδικα σε εναν pureblood)

2s9p2fs.jpg

#202 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 29 May 2008 - 18:39

Δε νομίζω τη πρώτη φορά να πετάχτηκε η Yuuki και γενικά θα μπορούσε να αρνηθεί. Αυτό είναι που με χαλάει στα τελευταια chapters η Hino έχει κάνει το Zero πoλύ αδύναμο. :/

Για ποιον αραγε χτυπαει η καμπανα?:wis:

Ρε παιδια πως ειναι δυνατον το μωρο μου να γινει κακο? Δεν το δεχομαι...

Κοιταχτε τον και πειτε μου. ΟΧΙ ΔΕΣΤΕ!!!

Posted Image
Posted Image

:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#203 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 19:00

Απο την εικονα κακο δεν τον λες........Μονο Emo...Οπως και να εχει θεος ο kaname παντως,,,,,
Οσον αφορα τον zero να μην ξεχναμε πως δεν εχει περασει και λιγα. Εχει χασει ολους τους ανθρωπους στη ζωητου. Αυτο και μονο εχει τρομερες συνεπειες στην ψυχολογια του.

#204 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 29 May 2008 - 19:01

Γυναικα το γράφει :oo:??? :nod: :nod: :nod: :nod: :nod: πρέπει να αρχίσω να δυάζω ποιος τα σχεδιάζει...:emptyonexg1::emptyonexg1:

Edited by Kenny, 29 May 2008 - 21:32.

Posted Image

#205 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 29 May 2008 - 19:09

καλα εσυ νομιζες οτι το γραφει αντρας?:sigh2:

Εμ ειδες ερχεσαι στα λογια μου...Θεος...και δεν μου κανει για emo...τουλαχιστον δεν εχει καμια σχεση με αυτα που εχω συναντησει κατα καιρους...Απαπαπα. Ο Kaname ειναι ερωτευμενος οχι emo... That's why he's a bit depressed. That's all.
Αλλα τον εχεις ακουσει ποτε να λεει "Save the parrots?"
Posted Image

#206 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 29 May 2008 - 19:13

καλα εσυ νομιζες οτι το γραφει αντρας?:sigh2:

Να σου πω την αλήθεια μετά το 10 άρχισα να αναρωτιέμαι αν είναι γυναικα...Ο Κάναμε emo αν είναι δυνατόν!!!

Edited by Kenny, 29 May 2008 - 21:31.

Posted Image

#207 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 29 May 2008 - 19:15

Na sou pw thn aliuia meta to 10 arxisa na anarotieme an einai ginaika...O Kaname emo an einai dinaton!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!λολολολολολολολολ!!!!!!!!!!!!!!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:καλό!γέλασα πάλι!!!!(απέφυγε τα greeklish για να μην στην πουν)

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#208 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 29 May 2008 - 19:18

Νομιζω πρεπει να τον δικαιολογησουμε για τα greeklish λογω mac...

Αλλα ενταξει αργησες λιγο να αναρωτηθεις(στο10?!) αλλα αφου το'σωσες...
Posted Image

#209 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 29 May 2008 - 19:20

λόγω τι?(mac?)whats that??
στο θέμα μας, εμένα στο chapter δεν μου άρεσε το ότι έδειξε ελλάχιστα τον kaname...έλεος!!ένα ολόκληρο chapter στον zero!ελεος!!!ε liberty???

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#210 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 19:21

δεν αργησε ο Neuro....Απλα εμεις ως γυναικες σε αναλογη περιπτωση θα το καταλαβαιναμε πιο γρηγορα:hahaha:
Αρκετα αφιερωματα ειχαν γινει στον kaname - θεο - senpai. Σειρα του zero τωρα