Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Προγραμμα προβολων Μαϊου

• This topic is locked This topic is locked
138 replies to this topic

#76 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 20 May 2008 - 15:45

Ας δούμε ότι σας κάνει ευχαρίστηση την Κυριακή!
Spoiler:

Πολύ θα χαρώ που θα σας δω μετά από τόσες μέρες! :wooi2:

Spoiler:

#77 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 20 May 2008 - 15:52

Κατάληψη αναρχικών δεν είναι αυτό;

Ειναι οπως ειπε η Μαριλλενα ελευθερος κοινωνικος χωρος.Και συγκεκριμενα ο χωρος που μας φιλοξενει καθε Κυριακη.Παντως αν εχεις περιεργεια να δεις απο κοντα τι ακριβως ειναι δεν εχεις παρα να τον επισκευτεις:drink:

#78 Judge Dredd

Judge Dredd

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 20 May 2008 - 18:33

Υποψιάζομαι πως είναι η κατάληψη των αναρχικών πάνω απο τον κάβουρα. Μπορούν να το ονομάσουν και ανοιχτό πανεπιστήμιο αν θέλουν, ή ακόμα και νεροτσουλήθρες, παραμένει όμως κατάληψη κακοποιών στοιχείων. Οπότε μπορώ και να μήν έρθω. Μια σοφή και ώριμη απόφαση θα έλεγα.
Posted Image

#79 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 20 May 2008 - 19:26

Υποψιάζομαι πως είναι η κατάληψη των αναρχικών πάνω απο τον κάβουρα. Μπορούν να το ονομάσουν και ανοιχτό πανεπιστήμιο αν θέλουν, ή ακόμα και νεροτσουλήθρες, παραμένει όμως κατάληψη κακοποιών στοιχείων. Οπότε μπορώ και να μήν έρθω. Μια σοφή και ώριμη απόφαση θα έλεγα.

Odin το Μαριλενα με ενα "λ"...
Κυριε Δικαστα...το γεγονος οτι μπηκες εδω μονο και μονο για να ποσταρεις την "σοφη και ωριμη" αποφαση σου, ειναι σπαμ καθαρο..αν θες πιστευε οτι ειναι "καταληψη κακοποιων στοιχειων" και μην ερθεις, μην ποσταρεις μην ασχολεισαι...οσοι ειμαστε εκει, ξερουμε παραπανω απο σενα μιας και ο χωρος αυτος μας φιλοξενει και μερικες φορες μας ανεχεται για εναν ολοκληρο χρονο. Την εχετε δει ολοι οτι ζειτε στη Λιμνουπολη -μη χεσω- και με το που σας πουν εξαρχεια φρικαρετε λες και σας λενε να πατε στο καστρο του Δρακουλα...

Παιδες και παιδουλες που θελετε να ερθετε στις προβολες, απλα αγνοειτε το παρον ποστ και το προηγουμενο και ερχεσαι αφοβα αβιαστα να παρακολουθησετε την προβολη...δεν υπαρχει φοβος.
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#80 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 20 May 2008 - 19:28

[..]Την εχετε δει ολοι οτι ζειτε στη Λιμνουπολη -μη χεσω-[...]

Δεν το έπιασα αυτό...

E5VV38U.jpg

#81 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 20 May 2008 - 19:34

Δεν το έπιασα αυτό...

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL

Εσυ εξαιρεισαι ρε...εισαι ο μονος πραγματικος κατοικος της Λιμνουπολης...:stubborn:
Posted Image

#82 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 20 May 2008 - 21:00

Εγω διαφωνώ ειμαστε ξεκάθαρα ναζί,
Spoiler:

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#83 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 20 May 2008 - 21:14

Εγω διαφωνώ ειμαστε ξεκάθαρα ναζί,

Δεν τα λες καλά Νέο Ναζι :kakaka::kakaka::kakaka::hehehe:... και επειδή είμαστε και καλά παιδιά κάνουμε παρέα με Αναρχικούς , Εμπρηστές και και :blurah5:...Κοίτα Judge Dredd επειδή η περιοχή μπορι να είναι κόπος(ξέρετε τι ενωω) δεν σημαίνει ότι ο χώρος στον όπιο μαζευόμαστε είναι αυτό που λες:thatsit:. Εγώ αυτά που είδα ήταν νέα άτομα που πήγαιναν εκεί όχι για να καταστρώσουν το επόμενο χτύπημα στα μαγαζιά και ποιες τράπεζες να κάψουν:kill4u:! Αλλά για να ανταλλάξουν απόψεις και να μάθουν καποια πράγματα μουσική, θέατρο και αλλά:joyful:(αν ξεχναω κάτι πείτε μου:yawn2:). Όποτε αν δεν γνωρίζεις κάποιο θέμα προσωπικά νομίζω ότι η κρίσι σου είναι εσφαλμένη αν κάνω λάθος απόδειξε μου το:smokingg::df13952b:!

#84 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 20 May 2008 - 21:18

Αν κατι τοσο χρησιμο και ουσιωδες γινεται εφικτο μεσω "καταληψης αναρχικων":hahaha:, γιατι δεν ευχεσαι να νομιμοποιηθουν οι καταληψεις αναρχικων να μπορεσεις να πας?

Υ.Γ Δεν το πα για να αγγιξω τις ευαισθητες πολιτικες χορδες κανενος. Just kidding...

Posted Image

#85 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 May 2008 - 22:24

Υποψιάζομαι πως είναι η κατάληψη των αναρχικών πάνω απο τον κάβουρα. Μπορούν να το ονομάσουν και ανοιχτό πανεπιστήμιο αν θέλουν, ή ακόμα και νεροτσουλήθρες, παραμένει όμως κατάληψη κακοποιών στοιχείων. Οπότε μπορώ και να μήν έρθω.

Κοίτα να δεις... κι εγώ που νόμιζα ότι είναι υποχρεωτικό... :frozen:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#86 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 20 May 2008 - 23:46

Οι μόνοι "αναρχικοί" που έχω δει είναι κάτι αρκετά μεγάλοι σε ηλικία κύριοι που κάθονται στα πεζοδρόμια,είναι αξύριστοι,δείχνουν κάπως κουρασμένοι και όχι πολύ καθαροί,πίνουν μπύρα και είναι πιο ήσυχοι από εμάς.

Τους τελευταίους 8 μήνες δηλαδή.. δεν έχω δει αναρχικό ,εκεί στο άντρο της πλατείας.. πόσο μάλλον μέσα στο Nosotros.
Συγνώμη που δεν καταφέρνω να συσχετίσω τις προβολές με τον αναρχοσυνδικαλισμό και τον αναρχοκουμμουνισμό..και ότι άλλο.

Τα λέμε την Κυριακή! :drink:

Spoiler:

#87 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 22 May 2008 - 20:47

thn kiriaki h provoli 8a gini stis tenies pou eprepe na doume thn prohgoumeni???Sxetika me ta greeklish eimai stin sxoli kai ta xazo mac den exoun ellhnhka xD

#88 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 23 May 2008 - 09:04

Την Κυριακη το προγραμμα θα τηρηθει κανονικα, και αυτο που χασαμε το χρωσταμε για τον επομενο μηνα...οποτε την κυριακη Miyazaki...
Posted Image

#89 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 23 May 2008 - 14:15

Χαζή ερώτηση
Από Hellsing θα δούμε το 3ο OVA που χάσαμε, ή το 4o όπως είναι στο πρόγραμμα;

#90 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 23 May 2008 - 14:18

Τα Ova ηταν καπως "εκτος προγραμματος" οποτε μαλλον θα δουμε το κανονικο...βρε παιδια..τι ανυπομονησια ειναι αυτη?καθιστε να δουμε, θα γινει προβολη για οχι?
Posted Image