Βασικά κάτι που ήθελα να αναφέρω και δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί και παλιά σ'αυτό το thread είναι ότι θεωρώ απαράδεκτο το PS3 να μην μπορεί να διαβάσει υπότιτλους για ένα video file.Ειδικά τώρα πια μέχρι και ο τελευταίος οικιακός media player μπορεί και διαβάζει.Ένα update, δεν μπορούν να κάνουν?
Αναγκαζόμαστε και κάνουμε αλχημείες χρησιμοποιώντας divx files σ'ένα μηχάνημα το οποίο χρησιμοποιούν πάρα πολλοί για να δουν τις ταινίες τους ή τις σειρές τους.
Έχετε λοιπόν ακούσει κάτι για το θέμα?Γιατί δεν το φτιάχνει η Sony το αναθεματισμένο...
?
Xmmm ναι εδώ μόνο avi μας αφήνουν να βλέπουμε στον υποτιθέμενο media player που ονομάζεται ps3 και το flash player δουλεύει όποτε να ναι και θα μας δώσουν και αναγνώριση υποτίτλων?Το γνωρίζουν και είναι καθαρά θέμα λογισμικού...
Εγώ θυσίασα το online multiplayer και τα νέα παιχνίδια(για την ώρα γιατί σχεδόν βρήκαν και τα νέα κλειδιά της 3.60+) και έχω showtime για να βλέπω τα περισσότερα είδη βίντεο,ενώ διαλέγω σε jap-eng audio + subs αν υπάρχει επιλογή και ένα σωρό άλλα καλά.Μπορείς να δοκιμάσεις και το ps3 media server που είπε ο Seraphimon-T.K αλλά πάλι έχει περιορισμούς και προβληματάκια.Επίσης πρέπει να δοκιμάσεις αν το σηκώνει το pc σου.