Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Playstation World
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 09:17
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 18:00
Εντάξει τι να πω απλά τα σπασε.Βέβαια δεν έδειξε καθόλου gameplay όμως μυρίζομαι σενάριο και πλοκή επιπέδου MGS (Kojima Productions Γαρ).
Απ'ότι είδα βγαίνει 7/10 το game, οπότε κατέβασμα πρώτα από PSN και βλέπουμε...
Αν και έχω ένα προαίσθημα ότι τελικά θα το αγοράσω ανεξάρτητα του demo

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 18:26
Nope it's dante all right, απλά είναι "νέος" με ότι αυτό συνεπάγετε
Ντάν'τε δίχως μακρυά άσπρη over-the-top μαλλούρα δεν υπάρχει/δεν δέχομαι...
αν όμως το γκέιμπλευ είναι καλύτερο απο τα άλλα DMC, που ήδη βρισκόντουσαν σε Θείο επίπεδο, πάει στο διάολο

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 19:20
Κάποιος εδώ δεν έχει παίξει DMC μου φαίνεται.
btw last time I checked,η Ninja Theory είχε βγάλει ένα (1) παιχνίδι...
nope εχει κυκλοφορησει και το Kung Fu Chaos εκτος απο το heavenly sword.Αρα μιλαμε για 2 παιχνιδια

Πραγματικα θελω πισω τον παλιο γερο DanteThe game is being developed by Ninja Theory of Heavenly Sword fame and features a younger Dante.

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 19:38
Και όπως είπα και άλλου έχω μια ελπίδα ότι ίσως να είναι marketing trick της Capcom.Heck, όλο το Internet γι'αυτό μιλάει...
and for the lulz (Tameem Antoniades,google-youtube him)

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 18:46
εγω οταν εκανα αccount στο psn εβαλα οτι μενω ελλαδα! εκανα και δευτερο account στο οποιο εβαλα οτι μενω αμερικα! αρα τωρα μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα στο psn?
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 08:17
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 10:49
Pizerios, νομίζω ότι θα μπορείς, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Σε ελληνικό κατάστημα βρήκες τέτοια κάρτα;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 10:55
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 11:52
Στο 3 ο Dante είναι 18άρης, δηλαδή αυτός ο δήθεν Dante του 5 πόσο πιο νέος μπορεί να είναι;
Το έχεσαν που το έχεσαν με το 4, αλλά αφού επιμένουν να κρατήσουν το όνομα Devil May Cry (μιας και πλέον ό,τι πρόκειται να δούμε προφανώς θα έχει ελάχιστη σχέση με τη σειρά), τουλάχιστον ας μας πλασάρουν αυτόν τον Dante σαν καινούριο χαρακτήρα, με ίδιο όνομα or something (PoP for ps3, anyone?).
Και το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου να είναι, το ότι καταστρέφουν τη σειρά είναι δεδομένο.
Το παραπάνω βέβαια σχεδόν το αποκλείω, μιας και έχουν όλοι καταπιαστεί με τα σούπερ γουάου λεπτομερή γραφικά, που όχι μόνο θυσιάζουν το feeling πολλών σειρών για εντυπωσιακά landscapes (βλ. RE5, DMC4), αλλά και επικεντρώνονται τόσο στο eye-candy, που συνήθως δε δουλεύουν όσο πρέπει το gameplay και τα λοιπά βασικά.
DMC με το fighting system του 3 δεν παίζει να ξαναυπάρξει.
Εδώ τελειώνουν τα παράπονά μου όσον αφορά την αγαπημένη(?) μου σειρά.
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 12:23
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 13:22
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 13:31
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 19:28
τι νεα εχουμε για το resident evil 6?
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το δούμε πολύ πιο σύντομα από ότι νομίζαμε, όπως είπε ο big boss (Inafune).
Αν ήταν να κάνω μία πρόβλεψη θα έλεγα αρχές του 12.
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2010 - 22:34