Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#676 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 01:48

χθες για πρώτη φορά μετά από την διάθεσή του στο ευρύ κοινό το PSN(Playstation Network) δημιούργησε τεράστια προβλήματα στους χρήστες. Πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν το σφάλμα "8001050F" το οποίο δηλώνει hardware failure, πολλά Fat Playstation 3 καταστράφηκαν κοινώς τούβλιασαν ενώ όσοι έχουν το Slim Playstation 3 απλώς αντιμετώπισαν προβλήματα με τη σύνδεσή τους στο Playstation Network αποσυνδέοντάς τους κάθε λίγο και λιγάκι από το PSN.

Μερικά από τα προβλήματα που αντμετώπισαν οι κάτοχοι Fat PS3 είναι:
-Χάθηκαν οι λογαριασμοί (users) από την κονσόλα τους.
-Αφαίρεση ιδιοκτήτη από τα παιχνίδια που έχουν αγοραστεί μέσω PS store καθιστώντας τα άχρηστα.
-Αδυναμία σύνδεσης με το Playstation Network.
-Αδυναμία εγκατάστασης κάποιου νεότερου firmware ή και του ίδιου.
-Η ώρα του μηχανήματος άλλαξε σε 31 Δεκεμβρίου 1999 και δεν μπορεί να την αλλάξει κανένας είτε χειροκίνητα είτε μέσω ίντερνετ.
-Οι χρήστες δεν μπορούν να τρέξουν κανένα παιχνίδι σε δισκάκι καθώς τους εμφανίζει το μήνυμα "Registration of the trophy information could not be completed. The game will quit. (8001050F)"

Η Sony ενημέρωσε πως γνωρίζει γι αυτά τα προβλήματα και έχει καταφέρει να απομονώσει το πρόβλημα, επίσης προσεχώς θα βγάλει μια ανακοίνωση για το τι θα γίνει με τα χαλασμένα PS3s

by pspgr
http://www.youtube.com/watch?v=DjNlVAqyCU8

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ...xXx...: 02 Μάρτιος 2010 - 01:59

Δημοσιευμένη  εικόνα

#677 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 02:12

Came and gone. :P

oR4yYRl.gif

#678 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 15:01

Θύελλα Exclusive

Heavy Rain

Posted Image

Σε μια πόλη στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ κάποια παιδιά χάνονται. Μετά απο 5 ημέρες τα βρίσκουν νεκρά, στα λασπόνερα τις βροχής... Το κοινό έχει καταληφθεί από τον φόβο και την παράνοια.
Οι αρχές δεν φαίνεται να βρίσκονται κοντά σε κάποιον αξιόπιστο ύποπτο. Και τώρα ένα άλλο παιδί έχει εξαφανιστεί, ο Σον Άρη.
Μέσα στην καχυποψία και το άγχος, τέσσερις άνθρωποι θα ακολουθήσουν τη δική τους πορεία που οδηγεί σε μια απελπισμένη αναζήτηση για τον Σον. Και πρέπει να το κάνουν, πρίν να είναι αργά...

Yakuza 3

Posted Image

Εξερευνήστε τη σκληροτράχηλη και βίαιη πλευρά της Ιαπωνίας και πολεμήστε το σκοτεινό παρελθόν σας στο PS3.

• Ο Γιαπωνέζος συγγραφέας Masayoshi Yokoyama καταθέτει το επόμενο κεφάλαιο του Yakuza, ζωντανεύοντας το παιχνίδι με μια πλούσια ομάδα χαρακτήρων και δεκάδες ιστορίες.
  • Ετοιμαστείτε για έντονες μάχες, πιο άγριες από ποτέ χάρη στη βελτιωμένη μηχανή συμπλοκών και στη δύναμη του PlayStation 3.
  • Ανακαλύψτε τις υπέροχες, αμμουδερές παραλίες της Οκινάουα και ταξιδέψτε στο Τόκιο, στις φωτισμένες με νέον παιδικές χαρές για μεγάλους, προκειμένου να ξεσκεπάσετε κρυμμένες αλήθειες και νέες αποστολές.

White Knight Chronicles

Posted Image

Καλώς ήλθατε στο White Knight Chronicles, μια επική περιπέτεια ρόλων, η οποία θα σας μεταμορφώσει σε ένα γιγάντιο πολεμιστή ύψους επτά μέτρων!

Σχεδιάστε και δημιουργήστε το δικό σας απίστευτο στύλ επίθεσης και πολεμήστε τεράστιους εχθρούς ως ο παντοδύναμος White Knight σε αυτήν την επική περιπέτεια ρόλων.

Δημιουργήστε το δικό σας χαρακτήρα και αντιμετωπίστε κολοσσιαίους εχθρούς στην αναζήτηση για την πριγκίπισσα Cisna. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στο PlayStation Network για να συνεχίσετε την ιστορία σας με άλλους παίκτες.

Ταξιδέψτε στο βασίλειο της Balandor ή ενώστε τις δυνάμεις σας με τρεις ακόμα παίκτες σε online περιβάλλον. Ανακαλύψτε περισσότερες αποστολές, πολεμήστε σε τρομακτικές μάχες και εξερευνήστε ένα υπέροχο, μεσαιωνικό, βασίλειο.

• Μεταφέρετε την περιπέτειά σας online με μέχρι τρεις ακόμα φίλους σας και απολαύστε συναρπαστικές αποστολές και ελεύθερη εξερεύνηση
  • Ξεκινήστε μια τεράστια περιπέτεια ενός παίκτη, δοκιμάστε περισσότερες αποστολές με τους φίλους σας ή δημιουργήστε ομάδες και εξερευνήστε ελεύθερα. Όλα εξαρτώνται από εσάς!
  • Δημιουργήστε εντελώς νέες συνδυασμένες επιθέσεις και σχεδιάστε το εντελώς προσωπικό σας πολεμικό στυλ

God of War 3

Posted Image

Δεν χρειάζονται συστάσεις, όλοι το γνωρίζουν. Ο Κράτος στην τελευταία του περιπέτεια (!?) στο τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας... Κυκλοφορεί στις 19/3/2010

Ps3, it only does everything. Ακόμα και απο το bug του clock μόνο του φτιάχτηκε :kakaka:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#679 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 15:18

Ps3, it only does everything. Ακόμα και απο το bug του clock μόνο του φτιάχτηκε :kakaka:

Επειδή παραμέλησαν να φτιάξουν το δίσεκτο έτος! :tongue2:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#680 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:14

Posted Image

Φοβερό σκηνικό πάντως. Το internet είχε πάρει φωτιά, όλα τα PS3 εκτός των slim χάλασαν ταυτόχρονα λόγω του ημερολογίου, με τους τεχνικούς της Sony να μην προλαβαίνουν να κάνουν κάτι, και όλα αυτά τη στιγμή που η κονσόλα είναι στην καλύτερη περίοδό της. Και εν τέλει
το πρόβλημα επιδιορθώθηκε μόνο του τη στιγμή που άλλαξε η μέρα. Με κόβω να γίνομαι PS3 fanboy από 'δω και πέρα.

E5VV38U.jpg

#681 GreekTeo

GreekTeo

DI

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 14:56

[media]http://www.youtube.com/watch?v=vNeYIL2bcqk&feature=player_embedded#[/media]

Intro video για το παιχνίδι που παίζει να είναι το μόνο που περιμένουμε εδώ και 5 χρόνια να κυκλοφορήσει...:blingeye2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#682 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 00:16

Τελικά να το ψήσω το WKC ρε παιδιά..?Μου αρέσει πολύ απ'όσα έχω δει μέχρι τώρα,αλλά όλοι λένε πως έχει πολύ grinding και μετά από ένα σημείο με κουράζει η επανάληψη...Και ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θέλω να πάρω το FFXIII τώρα ή να περιμένω να πέσει σε τιμή...choices,choices...:roar:

#683 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 00:39

Τελικά να το ψήσω το WKC ρε παιδιά..?Μου αρέσει πολύ απ'όσα έχω δει μέχρι τώρα,αλλά όλοι λένε πως έχει πολύ grinding και μετά από ένα σημείο με κουράζει η επανάληψη...Και ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θέλω να πάρω το FFXIII τώρα ή να περιμένω να πέσει σε τιμή...choices,choices...:roar:

Περίμενε να πέσει η τιμή.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#684 GreekTeo

GreekTeo

DI

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 01:32

yeah, συμφωνώ κι εγώ. Καλύτερα άσε να πέσει η τιμή. :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#685 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 01:37

μπορείς να κοιτάξεις και το star ocean 4.. Εγω αυτο διαλεξα αντι του wkc και μπορω να πω καλα εκανα, το συστημα μαχης που εχει για μενα ειναι απο τα καλυτερα σε jrpg αυτης της γενιας..
νοικιασε τα και τα 2 ομως και κρατα αυτο που σ αρεσει..

αυριο αρχιζω ff xiii , δε με απασχολουν τα review , ειμαι fanboy του κερατά...xD

#686 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 09:19

Σε 2 βδομάδες βγαίνει και το Reasonance of fate... Παίζει και να χούμε από κει μια πολύ καλή έκπληξη

#687 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 18:00

μπορείς να κοιτάξεις και το star ocean 4.. Εγω αυτο διαλεξα αντι του wkc και μπορω να πω καλα εκανα, το συστημα μαχης που εχει για μενα ειναι απο τα καλυτερα σε jrpg αυτης της γενιας..
νοικιασε τα και τα 2 ομως και κρατα αυτο που σ αρεσει..

αυριο αρχιζω ff xiii , δε με απασχολουν τα review , ειμαι fanboy του κερατά...xD

Έχω ήδη τερματίσει το SO,είμαι υπερβολικός fan του είδους απ'ότι καταλαβαίνεις...Για το WKC φοβάμαι το ότι δεν είναι το απίστευτα γνωστό και αν περάσει ο πρώτος ντόρος παίζει και να μην το βρίσκω μετά...Για το FFXIII θα το αφήσω λίγο,άλλωστε περιμένω και το RoF που είπε και ο φίλος μου πιο πάνω,το οποίο βγαίνει μετά τις 16...

On another note,ήμουν έτοιμος να πάρω το Bioshock 2 όταν είδα μία deluxe version με artbooks και μ@κακίες...Γιατί θεούλη,γιατί μου το κάνεις αυτό...Γιατί δεν μπορείς να περιμένεις να πιάσω full-time δουλεία και βασανίζεις το πενιχρό εισόδημα μου:unlucky::unlucky:

#688 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 18:13

Έχω ήδη τερματίσει το SO,είμαι υπερβολικός fan του είδους απ'ότι καταλαβαίνεις...Για το WKC φοβάμαι το ότι δεν είναι το απίστευτα γνωστό και αν περάσει ο πρώτος ντόρος παίζει και να μην το βρίσκω μετά...Για το FFXIII θα το αφήσω λίγο,άλλωστε περιμένω και το RoF που είπε και ο φίλος μου πιο πάνω,το οποίο βγαίνει μετά τις 16...

On another note,ήμουν έτοιμος να πάρω το Bioshock 2 όταν είδα μία deluxe version με artbooks και μ@κακίες...Γιατί θεούλη,γιατί μου το κάνεις αυτό...Γιατί δεν μπορείς να περιμένεις να πιάσω full-time δουλεία και βασανίζεις το πενιχρό εισόδημα μου:unlucky::unlucky:

την rapture edition ή την special με το βυνιλιο μεσα;

το wkc θα το βρεις σιγουρα μην φοβασαι..και αν δε το βρεις εδω(που αμφιβαλλω) υπαρχουν και πολλα μαγαζια αγγλια για να αγορασεις παιχνιδια. εγω μονο απο εξωτερικο αγοραζω πλεον, εσωσα πολλα ευρω ετσι.

#689 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 20:49

Thats the FF spirit! :riiight:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#690 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 11:24

την rapture edition ή την special με το βυνιλιο μεσα;

το wkc θα το βρεις σιγουρα μην φοβασαι..και αν δε το βρεις εδω(που αμφιβαλλω) υπαρχουν και πολλα μαγαζια αγγλια για να αγορασεις παιχνιδια. εγω μονο απο εξωτερικο αγοραζω πλεον, εσωσα πολλα ευρω ετσι.

Αυτή με το βυνίλιο...Τα σπάει?

Και η αλήθεια είναι πως δυσκολεύομαι ακόμα να αγοράσω από εξωτερικό...