Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#541 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 01 September 2009 - 23:03

PS3 Bayonetta Not Looking So Good (click here) :OMG3:

Καλά, πολύ μας ένιαξε το Bayonetta. :yawn2:
Το Xbox φταίει που το Final Fantasy XIII θα έχει χειρότερα γραφικά, οπότε μην τολμάτε να μας ζητάτε το λόγο. :mador2:

Ναι, και εμένα ως γνωστό πολύ με νοιάζουν οι τρύχες που είναι smoother... :roll: Αλλά και πάλι, καλό είναι το βρίσιμο στους Εξμποξάδες, που καθυστερούν το FFXIII.

oR4yYRl.gif

#542 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 02 September 2009 - 10:58

Το Xbox φταίει που το Final Fantasy XIII θα έχει χειρότερα γραφικά, οπότε μην τολμάτε να μας ζητάτε το λόγο. :mador2:

Ναι, και εμένα ως γνωστό πολύ με νοιάζουν οι τρύχες που είναι smoother... :roll: Αλλά και πάλι, καλό είναι το βρίσιμο στους Εξμποξάδες, που καθυστερούν το FFXIII.

Ρε Ash αγόρι μου, γιατί έχεις κολλήσει πως το παιχνίδι θα έχει χειρότερα γραφικά απο το ps3?
Το ξέρεις πολύ καλά πως οι δυο κονσόλες έχουν τελείως διαφορετικές gpu.
Είναι πολύ λογικό να αργήσει να βγεί στο εμπόριο, μιας και πρέπει να το προσαρμόσουν σε δυο τελείως διαφορετικά φορματ, συν το γεγονός πως πρέπει να το προσαρμόσουν για τον "ζόρικο" cell του ps3....
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#543 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 02 September 2009 - 11:12

Το Xbox φταίει που το Final Fantasy XIII θα έχει χειρότερα γραφικά,. :mador2:

φιλέ Ash_Pokemaster αυτά που ισχυρίζεσαι δεν έχουν βάση η ιστορία έχει αποδείξει πώς η κονσόλα που δημιουργεί προβλήματα στα multi platform game ειναι το ps3
(κάνε τον κόπο και ρίξε μια ματιά στα spoiler) όλα τα aλλα είναι εικασίες που γράφονται μέχρι να δούμε την τελική εμφάνιση του ff

ghostbusters

assassins creed

και μετά από αυτά έρχονται να προστεθούν στη λίστα τα Bayonetta και Rage

Edited by ...xXx..., 02 September 2009 - 11:23.

Posted Image

#544 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 02 September 2009 - 13:43

Μπλα μπλα μπλα, Ghostbusters, μπλα μπλα μπλα, Bayonetta και λοιπά. Blu-ray.

Δεν με νοιάζουν τα γραφικά, και σίγουρα δεν κόλλησα. Ένα ποστ έγραψα, και αυτό "και καλά αφορμή για να βρίσω τους εξμποξάδες". Για πλάκα. :P Αν είναι δυνατόν, Nintendάς είμαι. :P Άλλωστε αυτό που έγραψα με μικρά γράμματα ειρωνικά το έγραψα. Ως εκ των πραγμάτων, τα γραφικά θα είναι κάπως διαφορετικά λόγω της έλλειψης απόθηκευτικού χώρου αφού το 360 δεν έχει Blu-ray Disks. Αλλά ως γνωστόν αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι εκεί που θα έπαιζα το παιχνίδι τα χριστούγεννα, τώρα έχω κολλήσει, διότι θα βγει κοντά στις καινούριες Pokemon. Εύχομαι μόνο να βγει 1-2 μήνες πριν ή μετά. :P

oR4yYRl.gif

#545 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 02 September 2009 - 14:43

φιλέ Ash_Pokemaster αυτά που ισχυρίζεσαι δεν έχουν βάση η ιστορία έχει αποδείξει πώς η κονσόλα που δημιουργεί προβλήματα στα multi platform game ειναι το ps3
(κάνε τον κόπο και ρίξε μια ματιά στα spoiler) όλα τα aλλα είναι εικασίες που γράφονται μέχρι να δούμε την τελική εμφάνιση του ff

ghostbusters

assassins creed

Οκ εγώ απλά να κάνω μια ερώτηση. Υπονοείς ότι ο Power Pc επεξεργαστής του Xbox είναι καλύτερος από τον Cell;
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#546 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 02 September 2009 - 19:00

Μπορει να ειναι ασχετο με την ολη συζητηση αλλα βρηκα ενα αστειο videaki που το πιο πιθανον να το εχετε δει με αλλο θεμα ομως.Το πετυχα στην τυχη [media]http://www.youtube.com/watch?v=BcFsLxWND24&feature=related[/media]

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#547 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 02 September 2009 - 19:36

Αυτό που με απασχολεί είναι ότι εκεί που θα έπαιζα το παιχνίδι τα χριστούγεννα, τώρα έχω κολλήσει, διότι θα βγει κοντά στις καινούριες Pokemon. Εύχομαι μόνο να βγει 1-2 μήνες πριν ή μετά. :P

Βάσει αυτών που έχουμε δει από το παιχνίδι κάτι μου λέει πως θα ασχοληθείς πιο πολύ με τα pokemon, μιας και το ff προβλέπεται να είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε μάθει..

Οκ εγώ απλά να κάνω μια ερώτηση. Υπονοείς ότι ο Power Pc επεξεργαστής του Xbox είναι καλύτερος από τον Cell;

Όπως είπα και στο προηγούμενο πόστ, οι developers δεν έχουν μάθει να τον αξιοποιούν σωστά επειδή είναι κάπως παράξενος επεξεργαστής. Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν βγει κατά καιρούς στα forums και blogs που παραπονιούνται για αυτό τον λόγο.
Επίσης, αρκετά από αυτά που μπορεί να κάνει η gpu του 360 (όπως πχ το AA) το ps3 μπορεί μόνο μέσω software, επειδή η sony νοιάστηκε να ρίξει το βάρος στον cell και λιγότερο στα γραφικά. Εξαιτίας αυτού του καπρίτσιου, οι developers πρέπει να το ενεργοποιούν με πατέντες οι οποίες έχουν αντίκτυπο στα γραφικά...
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#548 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 02 September 2009 - 19:36

Καλα αυτα που λετε ειναι για γέλια πραγματικα... Όπως είπε και η Naughty Dog (Uncharted 1/2), όλα ειναι θεμα προγραμματισμου, αν δεν εχουν ικανους προγραμματιστές ειναι λογικο να μην μπορουν να δουλεψουν στο PS3 που διαθετει κατι νέο (CELL). Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η άρνηση του χοντρού της Valve να ασχοληθεί με το PS3... Πλέον η Ubisoft δεν νομιζω να εχει προβλημα με το PS3.
Κακά τα ψεματα, αλλα ποτε ενας multiplatform τιτλος δεν αξιοποιεί της δυνατότητες μιας κονσόλας, μιας και η εταιρία έχει να δουλέψει σε πανω απο 2 κονσολες... Αν εσείς χαίρεστε με τις μετριότητες τι να σας πω :Ρ Μεγια σας και χαρα σας :puke:

Τέλος, το Ghostbusters δεν αποτελεί μέρος της λιστας μιας και εβγαλαν patch και διορθώθηκαν ολα τα προβλήματα.

Edited by Seraphimon-T.K., 02 September 2009 - 19:56.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#549 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 02 September 2009 - 20:15

Βάσει αυτών που έχουμε δει από το παιχνίδι κάτι μου λέει πως θα ασχοληθείς πιο πολύ με τα pokemon, μιας και το ff προβλέπεται να είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε μάθει..

Σαφώς, αλλά θέλω να το παίξω όσο πιο κοντά στο release γίνεται το FFXIII. Αν βγει το XIII πολύ κοντά στην SoulSilver, μάλλον θα αργίσω να παίξω XIII. :P

oR4yYRl.gif

#550 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 03 September 2009 - 00:24

Εδώ και λίγες ώρες είμαι κι εγώ ένας περήφανος κάτοχος ps3!:congrats:
Από το λίγο που πρόλαβα να το επεξεργαστώ, έχω εντυπωσιαστεί αρκετά ώστε να θεωρώ ότι έκανα καλή αγορά.
Τώρα μένει να πάρω ένα router με περισσότερες θύρες ethernet, από την μία που έχει αυτό το siemens που μου έχει δώσει η forthnet, γιατί δεν είναι ούτε wireless και πρέπει να ξεσυνδέω το internet από το pc για να συνδέω το ps3 με το internet.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#551 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 03 September 2009 - 02:17

Χαχα μιας και μιλάμε για Cell θυμάμαι ότι όταν η Sony εφτιαχνε το ps3 είχε κάποια ψιλοπροβλήματα με τον επεξεργαστή, οπότε έστελνε σε διάφορες σχολές και διάφορα ιστιτούτα τεχνολογίας επιστολές όπου ζητούσε βοήθεια και τελικά ο καθηγητής που μας διδάσκει hardware στη σχολή μας, βρήκε την λύση :OMG3:!!!!!
Posted Image

#552 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 05 September 2009 - 11:17

Χθες τσίμπησα το slim... τι να λέμε τώρα φοβερό piece of hardware! Προς το παρόν λιώνω το Street Fighter 4.

Μια ερώτηση: χθες το τελευταίο πράγμα που τσέκαρα ήταν ένα dvd. 5 λεπτά αφ'ότου ξεκίνησε η οθόνη και ο ήχος σταμάτησαν για 1 δευτερόλεπτο ( η οθόνη έγινε μαύρη ) και μετά επανήλθαν. Το dvd δεν πάγωσε δηλ συνέχιζε να παίζει όσο η οθόνη ήταν μαύρη και όταν επανήλθε η εικόνα φάνηκε πάλι η ένδειξη HDMI της τηλεόρασης. Σαν να έχασε δηλ τη σύνδεση Hdmi η τηλεόραση με την κονσόλα. Έχει τύχει αυτό ποτέ σε κανένα; Υποψιάζομαι ότι είναι θέμα της τηλεόρασης και του Hdmi (καλώδιο; θύρες; )

Το καλώδιο είναι official sony και η τηλεόραση είναι μια Samsung LE32A559.Προς το παρόν έβαλα την κονσόλα σε άλλη Hdmi θύρα και βλέπουμε...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#553 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 05 September 2009 - 11:32

ghostbusters

assassins creed

Copy paste μερικά σχόλια γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος.

The 360 was played with optimal settings and 720p.
While the PS3 was played with 540p or something, cuz it looks like crap in this video, but I have it for the PS3 and beleave me, it's no difference between the two.

Take a look at the comparision on Almualim's eyes (Alta�r's master).
The eye looks good on the 360 but to like PS2 on the PS3. Now THAT I can explain, in the game Almualim do have a fake eye (in glass or something) and ofcource it doesn't look really like a normal eye, so there you have it. Almualim was splitted in half, with the 360 on the side where the normal eye is and PS3 on the side where the fake eye is. The one who did that is a real fucking 360 fanboy and should go to hell.

omg, the graphics are the same... only difference between those two are brightness and contrast levels and also... the TV :)

kexred said: on ps3 is washed but on xbox so dark

That's because of the contrast and brightness. They have proably downed it to make it look worse. And that's controlled by the tv not the game itself.

Το να φτιάχνουμε βιντεάκια πειράζοντας ρυθμίσεις στην τηλεόραση για να φαίνεται χάλια η εκδόση του PS3 είναι πολύ lame δεν νομίζεις;
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#554 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 05 September 2009 - 15:30

Μόλις έπαιξα το Batman Arkham Asylum Demo και έχω να πω ότι απλά τα σπάει!
Αλλά το demo σε κόβει στο καλύτερο...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#555 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 05 September 2009 - 15:52

Εγω μολις τερματισα το Batman Arkaham Asylum και μπορω να πω οτι ενα απο τα ωραιοτερα παιχνιδια του 2009 που εχω παιξει.
Κατεβασα και απο το PSN τον Joker ως playable character και επαιξα μαζι του και πρεπει ο τυπος απλα δεν υπαρχρει.

*Finglolfin απο τη πιστα που επαιξες εχουν βγαλει καποια σημεια.
Σου προτεινω ανεπυφυλαχτα να αγορασεις το κανονικο και δεν θα χασεις.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*