Αυτό που με απασχολεί είναι ότι εκεί που θα έπαιζα το παιχνίδι τα χριστούγεννα, τώρα έχω κολλήσει, διότι θα βγει κοντά στις καινούριες Pokemon. Εύχομαι μόνο να βγει 1-2 μήνες πριν ή μετά. 
Βάσει αυτών που έχουμε δει από το παιχνίδι κάτι μου λέει πως θα ασχοληθείς πιο πολύ με τα pokemon, μιας και το ff προβλέπεται να είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε μάθει..
Οκ εγώ απλά να κάνω μια ερώτηση. Υπονοείς ότι ο Power Pc επεξεργαστής του Xbox είναι καλύτερος από τον Cell;
Όπως είπα και στο προηγούμενο πόστ, οι developers δεν έχουν μάθει να τον αξιοποιούν σωστά επειδή είναι κάπως παράξενος επεξεργαστής. Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν βγει κατά καιρούς στα forums και blogs που παραπονιούνται για αυτό τον λόγο.
Επίσης, αρκετά από αυτά που μπορεί να κάνει η gpu του 360 (όπως πχ το AA) το ps3 μπορεί μόνο μέσω software, επειδή η sony νοιάστηκε να ρίξει το βάρος στον cell και λιγότερο στα γραφικά. Εξαιτίας αυτού του καπρίτσιου, οι developers πρέπει να το ενεργοποιούν με πατέντες οι οποίες έχουν αντίκτυπο στα γραφικά...