Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Playstation World
Posted 23 August 2009 - 17:35

Posted 25 August 2009 - 14:34
Posted 26 August 2009 - 16:26
Sorry για όσους το περίμεναν.
Προσωπικά I could care less.
Εγώ ένα sequel θέλω.
Posted 27 August 2009 - 00:05
να ρωτήσω κατι? εγινα προσφατα κατοχος ps2. ta ps1 games τα αντιγραφα πως παιζουν?υπαρχει καποιο κολπο στην αντιγραφη?
Πρεπει να εχει τσιπακι η κονσολα...
Posted 27 August 2009 - 11:41
Εφόσον έχεις τσιπάκι θα πρέπει όταν βάλεις το αντίγραφο του ps1 game μέσα στην κονσόλα, να κρατήσεις πατημένο το κουμπί μέχρι να βγεί η οθόνη του browser του ps2.Μετά το αφήνεις και το πατάς μια φορά για να κάνει Restart την κονσόλα και κανονικά πρέπει να σου παίξεινα ρωτήσω κατι? εγινα προσφατα κατοχος ps2. ta ps1 games τα αντιγραφα πως παιζουν?υπαρχει καποιο κολπο στην αντιγραφη?

Posted 28 August 2009 - 11:00
PS: Έχω Bravia, αν παίζει κάποιο ρόλο.
Posted 28 August 2009 - 11:19
Posted 28 August 2009 - 14:12
Το σκέφτομαι για ένα PS3 τώρα με το price drop. Η ερώτηση είναι, ποιά πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη λύση, το απλό ή το slim;
PS: Έχω Bravia, αν παίζει κάποιο ρόλο.
Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το design του κανονικού PlayStation 3, αφού το άλλο είναι ματ και τετράγωνο. Όσο για την ελεφρύτητα και τον όγκο, έλεος, δεν είναι μπάλα βόλεϋ, σιγά. Απ' την άλλη το Slim έχει 120GB σκληρό, και καινούριο logo. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι χρήσιμα τα 120GB, αφού μία λεπτομέρια: Μπορείς να σβήσεις ό,τι έχεις τερματίσει, και εντάξει σε 80GB σκληρό χωράνε περίπου 30-40 demos, και αντίστοιχα 15-25 κανονικά παιχνίδια. Επιπλέον, με τα Linux υπάρχουν κάποιες μικρές πιθανότητες να hackαριστεί το PS3 eventually, αφού επιτρέπει το τρέξιμο κάποιων Homebrew, απ' ό,τι έχω ακούσει.
ΠΑΡΟΛ' ΑΥΤΑ. Το ένα έχει 80GB και το άλλο 120GB. Όπως δεν το θες για μπάλα βόλεϋ, δεν το θες και για διακοσμητικό, επομένως εγώ προτείνω το Slim, ακόμα και αν δεν έχει Linux, αφού άλλωστε η Homebrew Scene του PlayStation 3 είναι ήδη πολύ πίσω, και προσωπικά δεν θα βασιζόμουν σε μία τέτοια πιθανότητα να χακαριστεί. Πράγματι πάντως είναι μεγάλο το δίλημμα...

Υ.Γ.: Ένας παράγοντας που δεν μπορεί να μελετηθεί προς το παρόν είναι και το αν το παλιό PlayStation 3 θα αποκτείσει όλα τα features του Slim όπως το XMB σε συνδιασμό με την Bravia, και 1-2 άλλα πράγματα. Πιστεύω ότι αυτό με την Bravia είναι το μόνο που μπορεί να "κοπεί," καθώς έχει αν δεν κάνω λάθος να κάνει με hardware, και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν με το Firmware Update.
Posted 30 August 2009 - 11:59
βαζω το παιχνιδι και με βαζει στο browser apo mono tou meta kai restart να κανω παλι εκει με βγαζει.Εφόσον έχεις τσιπάκι θα πρέπει όταν βάλεις το αντίγραφο του ps1 game μέσα στην κονσόλα, να κρατήσεις πατημένο το κουμπί μέχρι να βγεί η οθόνη του browser του ps2.Μετά το αφήνεις και το πατάς μια φορά για να κάνει Restart την κονσόλα και κανονικά πρέπει να σου παίξει
.
βασικα τωρα με το σλιμ το πσ3 καλυτερα να περιμενετε να δειτε εντυπωσεις κτλ
Posted 30 August 2009 - 12:13
βαζω το παιχνιδι και με βαζει στο browser apo mono tou meta kai restart να κανω παλι εκει με βγαζει.
βασικα τωρα με το σλιμ το πσ3 καλυτερα να περιμενετε να δειτε εντυπωσεις κτλ
Βασικά θα πρέπει να έχεις κρατημένο το κουμπί μέχρι να βγει ο browser και μετά να κάνεις restart.
Posted 31 August 2009 - 20:51
O Kratos έρχεται στο PS3 νωρίτερα...
Πριν μερικούς μήνες η Σόνυ μέσα απο ένα ερωτηματολόγιο ρώτησε τους φανς αλλα και τους κατόχους της κονσόλας αν θέλουμε God of War 1-2 playable στο PS3... Η απάντηση φυσικά ηταν "ΝΑΙ"!
Σήμερα λοιπον, ανακοινώθηκε το God of War Collection! Το πακέτο θα περιέχει τα 2 πρώτα παιχνιδια σε ένα Blu-Ray. Αλλα δεν ειναι μόνο αυτο. Μιας και το παιχνίδι ηταν φτιαγμένο για PS2 και όχι για τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας , το παιχνίδι εχει anti-aliased graphics για το PS3 (όχι remake, αλλα remaster). Θα υποστηρίζει ανάλυση στα 720p, 60fps , και φυσικά τρόπαια (trophies). O Kratos έρχεται στο PS3 νωρίτερα... τα Χριστούγεννα 2009, τιμή για την Αμερική είναι 39,99$ και θα περιέχει και ένα ντέμο για το επόμενο παιχνιδι της σειρας!
Posted 01 September 2009 - 00:46
Όλοι θυμόμαστε τις υποσχεσεις την S-E για γραφικά που αγγιζουν την τελειότητα οπως τα CGI cutscenes... Εχουν περάσει μερικά χρονια απο τοτε που ακουσαμε αυτα τα λογια... Και φετος ναυάγησαν μαζι με τις εικόνες που κυκλοφορούν στο ιντερνετ... Για να ρίξουμε μια ματια
Παλιό

Νέα εκδοση

Τι βλέπετε ; Η πρώτη εικόνα ειναι τοτε που το παιχνιδι παρέμενε αποκλειστικό για το PS3 και φυσικά ολοι ξέρουμε οτι το Playstation 3 μπορεί να παράγει τέτοια γραφικά. Η επόμενη εικονα, ανήκει στην νέα και φυσικά downgraded έκδοση του Xbox 360 & Playstation 3.
Aς κοιτάξουμε και λίγο τι έχει δηλώσει η S-E για αυτο:
Κοιτάξτε τα bold...τα συμπεράσματά δικά σας..."Initial screenshots of the game may well look different to what we have now. This is part of the process of making the game - we have to get a feel for what the system can and can't handle - sometimes things are made better, sometimes things like the number of polygons on a model are reduced to make it more easy to display," he said, giving the reasons for the changes.
Producer Yoshinori Kitase added to the explanation. "The important thing for us is that the game runs smoothly on both systems. We have made changes to the game, but nothing because of one system specifically - all changes have been made to get maximum performance."

Τέλος η S-E εχει ανακοινώσει οτι για την αμερικανικη και ευρωπαϊκη αγορα δεν θα περιέχει επιλογη γλωσσας και μονο τα αγγλικα θα ειναι διαθέσιμα ως ομιλούμενη γλώσσα. Απο τη μια ειπαν οτι ξανα κανουν το lipsing για τα αγγλικα οποτε δεν θα μπορουσαν να εχουν 2 διαφορετικες γλωσσες, καθως και οτι στο 360 δεν θα μπορουσαν να χωρουσαν, ενω στο PS3 με το bluray δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα... Way to go S-E...
Posted 01 September 2009 - 11:04
Απλα δεν το πιστευω. Εχουν βγει τοσα παιχνιδια στο XBox 360 που δεν εχουν βγει στο PS3 και τωρα προσπαθουν να παρουν τα παιχνιδια του PS3 να τους αφαιρουν ολα αυτα που τα κανουν να λεγονται παιχνιδια του PS3 μονο και μονο για να τα μεταφερουν στο XBox360.
Σοβαρα τωρα, παμε καλα;
Posted 01 September 2009 - 15:52