Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#316 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2008 - 23:41

• ΑΣφ
σαφΣΑφ
ςγφε
δγςδ
γφΑ
δσ
δσα
φασφα
α
σφ
Α

ασφ
φς
εγρευ2

:|

lol wut?

Τουλάχιστον έχουμε ευχάριστες πληροφορίες για τα ps3 μας! Έχω μια άσχετη ερώτηση. Έχει κανείς ιδέα για το κατα πόσο αξίζει σαν σειρά τα dragonquest?

#317 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 00:47

Τουλάχιστον έχουμε ευχάριστες πληροφορίες για τα ps3 μας!

lol wut?

Τι ανακοίνωση είχαμε για το PS3 ακριβώς; :stubborn:

oR4yYRl.gif

#318 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 08:31

:thatsit:ohaio.ενδιαφέρον thread

Έχω PS2 και δηλώνω κατευχαριστημένη...παιχνίδια της square enix με τα θεικά γραφικά παίζω ολημερίς(Valkyrie ProfileII αυτό το καιρό).Χμ,discussion over PS3 issue ?Ξέρω πως το 'χουν ευλογήσει με τα θαύματα της τεχνολογίας κάνοντας το υπερδύναμη της κονσόλας αλλά και ακριβό είναι και προβληματικό είχε βγει.Αν είναι να πληρώσεις τ'άντερα σου μια φορά για να το αγοράσεις και δεύτερη για να το επισκευάσεις.......K.O.:sadist:
PS2 FTW κι ας ακούγομαι συντιριτική:calm:
Tο μόνο που βρίσκω εξοφρενικά απαράδεκτο είναι πως new games κυκλοφορούν κατ'αποκλειστικότητα στο ps3(η συνέχεια του Kingdom Hearts για παράδειγμα V_V)
this is the only reason i would make οικονομίες
Δημοσιευμένη  εικόνα

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#319 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 08:43

Εγω πιστευω οτι το πλει 3 θα ηταν καλο να το αγοραζε κανεις σε 3,4 χρονακια απο τωρα.Ισως επειδη θα ειναι πιο φτηνο και ισως επειδη μπορει να το κανουν κι αυτο σλιμ οπως το πλει 2.(λετε?)Παντως εγω προσωπικα εαν αγοραζα τωρα πλει 3 δεν θα ειχα αλλες εικονομιες για παιχνιδια, αλλα ακομη κι αν ειχα δεν εχουν βγει για μενα ενδιαφεροντα παιχνιδια.Τα μονα γκειμς που περιμενω (μεχρι στιγμης φυσικα),ειναι το resident evil 5,yakuza 3,soul calibur 4,tekken 6.Σε τεσσερα χρονια ισως!Να το εχω στα χερια μου!

#320 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 09:05

:thatsit:ohaio.ενδιαφέρον thread

Έχω PS2 και δηλώνω κατευχαριστημένη...παιχνίδια της square enix με τα θεικά γραφικά παίζω ολημερίς(Valkyrie ProfileII αυτό το καιρό).Χμ,discussion over PS3 issue ?Ξέρω πως το 'χουν ευλογήσει με τα θαύματα της τεχνολογίας κάνοντας το υπερδύναμη της κονσόλας αλλά και ακριβό είναι και προβληματικό είχε βγει.Αν είναι να πληρώσεις τ'άντερα σου μια φορά για να το αγοράσεις και δεύτερη για να το επισκευάσεις.......K.O.:sadist:
PS2 FTW κι ας ακούγομαι συντιριτική:calm:
Tο μόνο που βρίσκω εξοφρενικά απαράδεκτο είναι πως new games κυκλοφορούν κατ'αποκλειστικότητα στο ps3(η συνέχεια του Kingdom Hearts για παράδειγμα V_V)
this is the only reason i would make οικονομίες

Προβληματα? Δεν εχω διαβασει σοβαρα προβληματα που αφορουν το πλεϊ 3....Περα απο την τιμη δλδ :hahaha: και ειναι λογικο να βγαινουν παιχνιδια στη νεα κονσολα μονο,αλλιως πως θα την αγορασουν? Δεν εχουμε παραπονα παντως οι πλεϊ 2 owners,βγαινουν ακομα παιχνιδακια στη κονσολα (Persona 3,και συντομα Persona 4,Gundam XP,Yakuza 2 etc).

[...]resident evil 5,yakuza 3,soul calibur 4,tekken 6.Σε τεσσερα χρονια ισως!Να το εχω στα χερια μου!

Btw το Yakuza που βγηκε στο ps3 δεν ειναι το 3...Ανακοινωσαν οτι ετοιμαζουν τη συνεχεια της ιστοριας (το Yakuza 3 δλδ) for ps3 again...Αναμενουμε το 2 προς το παρον,το οποιο θα εχει ιαπωνικο voice acting,και οχι αγγλικο :wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#321 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 09:07

To 2 τελικα θα ερθει και Ελλαδα.Μαλιστα στην Αμερικη θα κυκλοφορησει τον Σεπτεμβρη.Αρα Ελλαδα θα ερθει κοντα στα Χριστουγεννα.

#322 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 09:36

@Seraphimon-T.K. Bασικά, αν θυμάμαι καλά είχαν παίξει (δοκιμαστικά για αρχή)games στο PS3...και η κονσόλα αντιμετώπιζε τεχνικά προβλήματα...δεν μπορούσε να αποδώσει sto full,και δεν αντιπεξήλθε στις προσδοκίες των designers...αλλά θα μου πεις έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε,enough for perfection:gotit:

κι εγώ θέλω να παίξω soulCalibur IV, Animesuki:kawaii:είχα αγοράσει το SoulCal.2 ΤΑLIM and ξύλο till K.O.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#323 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 09:38

H Talim ναι μιλαμε τζαματη ειναι!

#324 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 09:39

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κανένα Kingdom Hearts για PS3. :bleh: Παρόλ' αυτά, όντως, η Square-Enix δείχνει και πάλι την αγάπη της για την Sony, και της δίνει XIII και Versus XIII και πολύ πιθανότατα VII-2. :nod:

Γενικώς, αν και από νέα franchises δεν έχει πολύ πράγμα ακόμα, από sequels μεριά, αξίζει τρελά αν σκεφτούμε το τι θα βγει για PlayStation 3. Φυσικά όπως είπε και η Animesuki, προς το παρρόν ο αριθμός των παιχνιδιών που αξίζουν είναι ελάχιστος. Προσωπικά σκέφτομαι να πάρω τέλος 2009. Και πάλι για Secondary κονσόλα. Το Wii είναι καλύτερο άλλωστε. :P

Αφήστε που το Kingdom Hearts III θα βγει στο Wii. <-- That was sarcasm. :hahaha:

oR4yYRl.gif

#325 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 09:52

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κανένα Kingdom Hearts για PS3. :bleh:

μπερδεύτηκα,u are the right one, indeed:emptyonexg1:
αλλά εφόσον οι πιθανότητες να βγει το ΚΗΙΙΙ στο PS2 είναι
-100%...το ίδιο μου κάνει,όπου αλλού κι αν βγει:calm:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#326 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 22:14

Μερικες εικονες απο ενα απο τα μελλοντικα παιχνιδια του PS3.Ειχε κανει αισθηση ενα βιντεο στην E3 2006 απο το παιχνιδι που προς το παρον λεγετε Heavy Rain. Το προτζεκτ εχει αναλαβει η Quantic Dream (γνωστη απο το παιχνιδι Φαρεναϊτ) και θα κυκλοφορησει αποκλειστικα για ps3. Δεν ξερουμε αν αυτα ειναι Ingame graphics ,αλλα λογικα ειναι in-game...Κρινετε μονοι σας

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#327 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 22:21

Δεν νομίζω αυτά να είναι τα gameplay γραφικά έτσι?
Kάπως κουλό...

#328 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 15:07

2 Scans from Weekly jump :)
Περιεχουν τα FF XIII,FF versus XIII and FF XIII Agito το οποιο προσφατα ανακοινωθηκε οτι θα βγει για PSP. Επισης στο επομενο τευχος του Φαμιτσου (ιαπωνικου περιοδικου για οσους δεν ξερουν) θα εχει ενα full coverage 38 σελιδων για το DKΣ1373 ... Το οποιο θα κυκλοφορησει 19\8\2008 :tensai:
Side-new: Επισης για το versus XIII θα εχουν ρουχα απο εναν οικο μοδας,με ονομα Roen...
Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#329 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 15:38

Έχω PS3 και έχω μια ερώτηση:
Μου αρέσουν τα παιχνίδια τύπου Devil May Cry 4, Kingdom Hearts II κλπ. Τι άλλα παιχνίδια θα μου συστήνατε για PS3?

Δημοσιευμένη  εικόνα

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#330 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 17:39

God of war 3 ???Δεν ξερω εαν θα σου αρεσε παντως το ετοιμαζουν θα περιμενεις για πολυ μαλλον.