Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#301 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 19 July 2008 - 10:46

Ρε σεις μας πήρανε την αποκλειστικότητα για Final Fantasy XIII! Έλεος! Ελάτε να πάμε να κάψουμε τη βρομω-Microsoft

#302 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 21 July 2008 - 03:47

Ρε σεις μας πήρανε την αποκλειστικότητα για Final Fantasy XIII! Έλεος! Ελάτε να πάμε να κάψουμε τη βρομω-Microsoft

ΟΚ,νομιζω πως το ξεπερασε το πληθος το πληγμα αυτο... Ευτυχως που φτιαχνετε με βαση το PS3 και θα κανουν το πορτ μετα στο 360 οταν θα εχει ηδη κυκλοφορησει στην Ιαπωνια...Βεβαια αφου στην Ευρωπη και στην Αμερικη θα εχουν την ιδια ημερομηνια κυκλοφοριας αυτο σημαινει οτι θα αργησουμε να το δουμε μιας κ θα πρεπει να περιμενουμε να τελειωσει και η εκδοση για 360:fromabove:
Spoiler free video from MGS 4,απλα σχολιάζει λιγο το 360...λίγο ομως..οσο παταει η γατα.:hahaha:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tEwNPh-HV00[/youtube]

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#303 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 21 July 2008 - 13:44

A btw ρε παιδιά. Έχει κανείς σας συνδέσει το Ps3 στο internet? Έχει βάλει κανείς σας Linux? Αν ναι, τι δυνατότητες σου δίνει?

#304 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 21 July 2008 - 15:48

A btw ρε παιδιά. Έχει κανείς σας συνδέσει το Ps3 στο internet? Έχει βάλει κανείς σας Linux? Αν ναι, τι δυνατότητες σου δίνει?

χαρη στα linux μπορεις να δεις video που δεν υποστηρίζονται απο το xmb να μπεις στο ιντερνετ(πιο γρήγορα) να περάσεις emulators για να παίξεις arcade και πολλά άλλα που δεν γνωριζω ΧΡ... Δεν εχω περασει λογισμικο εγω στο ps3,είμαι ευχαριστημένος με το xmb.

Το ps3 δεν το συνδέω συχνά στο ιντερνετ λόγω έλλειψης ασύρματου ρουτερ,και ο γείτονας που το ειχε ξεκλείδωτο το ασυρματο του ρουτερ εβαλε πλεον κωδικο:wis:,οποτε πρεπει να μεταφερω το μοντεμ αν θελω να κατεβασω κανενα ντεμο ή να παιξω online...

Edited by Seraphimon-T.K., 21 July 2008 - 15:55.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#305 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 21 July 2008 - 18:49

εγώ χάρη στο ασύρματο rooter είμαι μονίμως στο internet και με σιγουριά μπορώ να πω... ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ PLAYSTATION STORE! Σοβαρά μιλάω, έχω κάνει 4-5 αγορές και δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Βασικά ήθελα να δω αν είναι κανείς στο internet και βάλω κανεναν στη friend list, να παίζουμε tekken γιατί έχω βαρεθεί να παίζω με γερμανούς και γάλλους...

#306 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 July 2008 - 15:39

εγώ χάρη στο ασύρματο rooter είμαι μονίμως στο internet και με σιγουριά μπορώ να πω... ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ PLAYSTATION STORE! Σοβαρά μιλάω, έχω κάνει 4-5 αγορές και δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Βασικά ήθελα να δω αν είναι κανείς στο internet και βάλω κανεναν στη friend list, να παίζουμε tekken γιατί έχω βαρεθεί να παίζω με γερμανούς και γάλλους...

Εξαρτάτε απο το τι αγορασες ΧΡ
Δυστηχως δεν εχω και το Τεκκεν για να μπορεσουμε να παιξουμε μερικους αγωνες...

In other news:

Shinji Hashimoto: "You can look forward to the upcoming invite-only fan event DKS3713 , where we'll have a major announcement that will shock the fans in attendance,"

Posted Image

1up's Shane Bettenhausen stated, "[The] Final Fantasy XIII on 360 announcement swung the ball towards Microsoft. At Square Enix's Japan event in two weeks, they will swing the ball back towards Sony."

Νομιζω πως αυτα λεει πολλα...Και οι φημες για το FF 7 αρχιζουν παλι να οργιαζουν μιας και επιβεβαιωσε ο Νομουρα οτι προκειτε για αυτο το παιχνιδι...αναμενουμε λοιπον μεχρι να δουμε τι θα γινει στο private party της S-E

Posted Image

#307 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 23 July 2008 - 16:09

Κρίμα ρε γαμώτο, μάλλον θα είναι Remake... :frozen:
Sequel please! :emptyonexg1:

oR4yYRl.gif

#308 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 July 2008 - 16:36

Και ναι,τα παιχνιδια δεν εχουν τελειωμο ^_^

Announcing MAJOR new PS3 exclusive on 3 August.

Do you think Killzone 2 looks amazing , are you thrilled about the 256 online player mode of MAG , Looking forward to the great gameplay of inFamous , I’m very thrilled to announce that the 3 previous games are NOTHING compared with the new announcement coming on 3 August. On Wednesday 30 July i will give you 2 hints. please check back on 3 August… for the announcement and again its a New “
Playstation 3 ” exclusive ” , Let the guessing and the waiting game begin ! (game will release late 2009)
Ps: i would like to add that this has NOTHING to do with SE’s event on 2-3 August.

οπότε εχουμε το παιχνιδι απο το παρτυ της S-E και το νεο αυτο action game (ετσι το περιέγραφε) ... Για να δουμε τι θα δουμε...:tensai:

Posted Image

#309 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 23 July 2008 - 23:17

... Μακάρι να δούμε επιτέλους FF VII με καλά γραφικά (αλλά VII όχι μαλακίες σας Dirges of Cerberus και Crisis Core (αν και άκουσα πως το Crisis Core τα έσπασε θέλω να το τσεκάρω, αλλα δεν παιρνώ psp μόνο για αυτό)). Κατα τ'άλλα, περιμένω προσωπικά το Prototype, που μοιάζει πολύ ανώτερο απο το infamous αλλα και πάλι. Καλό να πάρουμε κανα exclusive γιατί μας έχουν τσακίσει τελευταία. Και περίμενουμε ακόμα κάποια ανακοίνωση για KH III

#310 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 23 July 2008 - 23:32

Eιναι της μοδας να το κραζουν το dirge of cerberus......

Τι να πω.....εμενα μια χαρα μου φανηκε.......φυσικα και οποιος περιμενε κατι σε rpg να απογοητευτει αλλα εγω το βρηκα παραπανω απο οκ

Και μονο το γεγονος οτι χειριζεσαι τον πλεον low profile και cool χαρακτηρα του Vii αρκουσε για μενα αλλα και απο gameplay εγω δεν το βρηκα χαλια......θα μου πειτε υπαρχουν τοσα αλλα action/shooters.....ε ναι ρε αλλα απο το να χειριζεσαι εναν αμερικανο που αγωνιζεται για το καλο της δικαιης πατριδας του πολυ καλυτερο......

+τα δυο τραγουδακια απο Gackt του οποιου δεν ειμαι fan αλλα ταριαζαν πολυ καλα....

Oσο για το crisis core αποτελει αρκετο λογο(μαζι με το Dracula X chronicles και το SFA 3)για αποκτηση psp.....
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#311 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 July 2008 - 23:43

... Μακάρι να δούμε επιτέλους FF VII με καλά γραφικά (αλλά VII όχι μαλακίες σας Dirges of Cerberus και Crisis Core (αν και άκουσα πως το Crisis Core τα έσπασε θέλω να το τσεκάρω, αλλα δεν παιρνώ psp μόνο για αυτό)). Κατα τ'άλλα, περιμένω προσωπικά το Prototype, που μοιάζει πολύ ανώτερο απο το infamous αλλα και πάλι. Καλό να πάρουμε κανα exclusive γιατί μας έχουν τσακίσει τελευταία. Και περίμενουμε ακόμα κάποια ανακοίνωση για KH III

To CRISIS CORE ειναι καλο (τουλαχιστον εμενα μαρεσει ΧΡ) αλλα φυσικα δεν αξιζει μονο για ενα παιχνιδι να παρεις μια κονσολα.Βεβαια μετα εχει το Kingdom Hearts Birth by Sleep (που δεν το χανω με τιποτα) καθως και το FF Dissidia και μερκα αλλα διασκεδαστικα παιχνιδια. Εγω το infamous το μπερδευα με το prototype,:bahhh: Και τα 2 φαινονται ΟΚ.

Posted Image

#312 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 24 July 2008 - 00:40

Kingdom Hearts III δώσ' τε μου, και δεν μην δίνεται Final Fantasy VII για 7 χρόνια. :wooi2:
Δεν με πειράζει το remake, ειλικρινά.
Αλλά δεν θέλω επίλογος του πιο θρηλικού Final Fantasy στην ιστορία να είναι ένα mobile game.
Γιατί σε σειρά γεγονότων χρονικά, τελευταίο είναι το Dirge of Cerberous: Lost Episodes -Final Fantasy VII-, ένα παιχνίδι για κινητά.

Seriously, we want sequel. :frozen:

To CRISIS CORE ειναι καλο (τουλαχιστον εμενα μαρεσει ΧΡ) αλλα φυσικα δεν αξιζει μονο για ενα παιχνιδι να παρεις μια κονσολα.Βεβαια μετα εχει το Kingdom Hearts Birth by Sleep (που δεν το χανω με τιποτα) καθως και το FF Dissidia και μερκα αλλα διασκεδαστικα παιχνιδια. Εγω το infamous το μπερδευα με το prototype,:bahhh: Και τα 2 φαινονται ΟΚ.

+ LocoRoco
+ Patapon
+ Metal Gear Solid: Portable Ops

Αν και 6-7 δεν είναι αρκετά για να αγοράσεις μια κονσόλα, πρέπει να πω ότι το PSP αξίζει μόνο και μόνο που παίζει Emulators από παλιές κονσόλες καθώς και PlayStation. :drink:

Αν βέβαια θες portable για πολλά, σοβαρά και νέα παιχνίδια, θα πάρεις DS. :congrats:

oR4yYRl.gif

#313 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 24 July 2008 - 09:26

Για εμένα τo Dirge of Cerberus ήταν απλά μια (ακόμα) προσπάθεια της Square Enix να τεντώσει και να βγάλει λίγα ακόμα λεφτά απο τον πιο επιτυχημένο τίτλο της, ξοδεύοντας ελάχιστα χρηματα. Δεν είμαι γενικά fan των fps, πόσο μάλλον σε κονσόλες οπου ο χειρισμός είναι πιο αταιριαστός, οπότε δεν ασχολήθηκα αρκετά πέρα απο τις 2-3 πρώτες πίστες με το παιχνίδι. Τώρα κατα τ'άλλα, εχείς δίκιο, αν ειναι να παίξεις ενα fps σε κονσόλα, δεν είναι ανάγκη να παίξεις κάποιον ήρωα της αμερικής, που για πολλοστή φορα αποφασίζει να κάνει απόβαση στη νορμανδία και να σκοτώσει ναζιστικά καθάρματα.

Όσον αφορά το psp... Κι εγώ τα έχω σκεφτεί όλα αυτά. Κάποια στιγμή σκεφτόμουν σοβαρά να πάρω κι εγώ αλλά... Έχω την αίσθηση πως δεν πρόκειται να παίξω παιχνίδια σε μια φορητή κονσόλα. Έχω ήδη Psx, Ps2,Gamecube και υπολογιστή στο δωματίο μου και το Ps3 στο σαλόνι. Τo psp μοιάζει απλά υπέρβαση...

#314 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 02 August 2008 - 14:50

Sony love from Square στο private event της.

Εχουμε και λεμε!

• The 3rd Birthday (Parasite Eve 3) ανακοινωθηκε και για το PSP (ηταν αρχικα για κινητα τηλεφωνα μονο)
  • Final Fantasy Agito XIII παει στο PSP επισης.
  • Dissidia: Final Fantasy PSP bundle αναλογο με αυτο του Crisis Core:FF7 και ανακοινωσαν οτι θα κυκλοφορισει τον Δεκεμβριο 09
  • Το FF versus XIII δεν θα γινει Multiplatform

• Final Fantasy VII: Advent Children Complete Blu-ray θα εχει μεσα νεα τρεϊλερ για τα FF XIII και για το Versus,καθως και το ντέμο του FF XIII για PS3
  • kingdom hearts info (check the Kingdom Hearts thread)
Τωρα το μονο που μενει ειναι η μεγαλη ανακοινωση που ειπαν οτι θα κανουν για το Final Fantasy 7...αναμενουμε :tensai: Εκτος αν το νεο που μας ειπαν ειναι οτι μεσα στο Final Fantasy VII: Advent Children Complete Blu-ray θα εχει μεσα και το ντεμο,οποτε ειναι μεγαλη βλακεια σαν ανακοινωση ΧΡ

Edited by Seraphimon-T.K., 02 August 2008 - 16:31.

Posted Image

#315 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 02 August 2008 - 19:22

• The 3rd Birthday (Parasite Eve 3) ανακοινωθηκε και για το PSP (ηταν αρχικα για κινητα τηλεφωνα μονο)
  • Final Fantasy Agito XIII παει στο PSP επισης.

• ΑΣφ
σαφΣΑφ
ςγφε
δγςδ
γφΑ
δσ
δσα
φασφα
α
σφ
Α

ασφ
φς
εγρευ2

:|

Edited by Ash_Pokemaster, 07 August 2008 - 22:52.

oR4yYRl.gif