Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#211 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 07:49

Κρίμα πάντως. Είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Ήλπιζα να το δω σε μια καλύτερη έκδοση...:Crying2:

πολυ δυσκολο...τωρα περιμενουμε το FF 7:Crisis Core για pSp το οποιο σπερνει...

το Dirge of Cerberus ειναι FPS game οπου χειριζεσαι τον Vincent...αμα σου αρεσε το story του 7 τοτε πρεπει να το παρεις...μαθαινεις και πολλα πραγματα οπου στο classic 7 δεν αναφερθηκαν ποτε:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#212 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 12:30

just milking FF7 ^^

=$ ^^

#213 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 04:55

πολυ δυσκολο...τωρα περιμενουμε το FF 7:Crisis Core για pSp το οποιο σπερνει...

το Dirge of Cerberus ειναι FPS game οπου χειριζεσαι τον Vincent...αμα σου αρεσε το story του 7 τοτε πρεπει να το παρεις...μαθαινεις και πολλα πραγματα οπου στο classic 7 δεν αναφερθηκαν ποτε:drink:

Θα το πάρω οπωσδήποτε. Το FF7 ήταν το πρώτο FF που έπαιξα ποτέ μου και πραγματικά μου αρέσει πολύ. Ίσως και περισσότερο από πολλά καινούργια FF. Θεωρώ ότι είναι παιχνίδι που πραγματικά έχει γράψει ιστορία και θα ήθελα να δω ένα καινούργιο παιχνίδι σχετικό μ'αυτό. Κάτι σαν συνέχειά του.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky:

#214 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 15:17

Θα το πάρω οπωσδήποτε. Το FF7 ήταν το πρώτο FF που έπαιξα ποτέ μου και πραγματικά μου αρέσει πολύ. Ίσως και περισσότερο από πολλά καινούργια FF. Θεωρώ ότι είναι παιχνίδι που πραγματικά έχει γράψει ιστορία και θα ήθελα να δω ένα καινούργιο παιχνίδι σχετικό μ'αυτό. Κάτι σαν συνέχειά του.

Tότε πάρε το Crisis Core για το PSP και όχι το Dirge of Cerberus το οποίο είναι ελεϊνό. Μα πήγε τώρα η Square Enix να φτιάξει action game, αφού δεν το κατέχει το είδος... Ορίστε και ένα review: :: This is GAMELIFE :: Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII ::
Δημοσιευμένη  εικόνα

#215 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 03:11

ΟΚ... Δεν είχα καταλάβει οτι ήταν κανονικό action game. Νόμιζα πως είναι σαν το FF που είχε κυκλοφορήσει για το Gamecube.

Το Final Fantasy: Crystal Chronicles για το Gamecube είναι ένα γλυκό παιχνίδι, αρκετά παιδικό και γι΄αυτό απέχει χιλιόμετρα από τα υπόλοιπα FF. Θυμίζει λίγο Kingdom Hearts. Είναι κι αυτό RPG με στοιχεία action, ή αλλιώς RPG πραγματικού χρόνου (όπου οι μάχες γίνονται χωρίς να διακόπτεται η ροή του παιχνιδιού). Δεν το θεωρώ αποτυχία αλλά κάτι διαφορετικό.

Αυτό ακριβώς νόμιζα πως είναι και το Dirge of Cerberus.

Καλά τι σχέση έχει ένα τέτοιο παιχνίδι με τα FF; (εκτός από το όνομα και την ιστορία.):bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky:

#216 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 14:22

Καλά τι σχέση έχει ένα τέτοιο παιχνίδι με τα FF; (εκτός από το όνομα και την ιστορία.):bahhh:

Same question here!

Και εγώ το Crisis Core αναμένω πως και πως! :wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#217 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 12:34

Παιδια χριαζομαι βοηθεια!Κατεβασα το Quake 2 για το PSP και με το που βαζω να το παιξω μου βγαζεο "The copyright protection information is invalid"!Ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να το παιξω?
Να υποθεσω οτι πρεπει να hachαρο οτ PSP αλλα πως?
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#218 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 21:10

Παιδια χριαζομαι βοηθεια!Κατεβασα το Quake 2 για το PSP και με το που βαζω να το παιξω μου βγαζεο "The copyright protection information is invalid"!Ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να το παιξω?
Να υποθεσω οτι πρεπει να hachαρο οτ PSP αλλα πως?

Αν εχεις PSP fat,τοτε μπορεις να περασεις το custom firmware k μονος σου. Αν εχει slim τοτε θα χρειαστεις τη βοηθεια καποιου αλλου που να εχει cf στο PSP του.
Οπως κ να χει, το παρακατω φορουμ θα σε βοηθησει αν εχεις το προηγουμενο μοντελο PSP.

PSP GR

ΥΓ: Επισης αν κοιταξεις μερικες σελιδες πριν, καποιος αναφερεται για τη διαδικασια (νομιζω)

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#219 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 15:49

Κατέβασα το AVI2PMP από εδώ.
Ωστόσο, έχω ένα πρόβλημα.
Όταν το ανοίγω, επιλέγω το αρχείο που θέλω για convert, βάζω x264, πατάω Run Encoding και ανοίγει ένα παράθυρο με DOS στο οποίο καταγράφεται η διαδικασία του converting. Όταν τελειώσει, λέει «All Done» και, απ' ό,τι κατάλαβα, δεν αναφέρει κάποιο πρόβλημα. Πηγαίνω, όμως, στο φάκελο που επέλεξα να αποθηκευτεί το .pmp αρχείο και δε βρίσκω τίποτα. :o

Τι κάνω; :unsure:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#220 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 21:10

κ μιας κ με επιασε φορα με το πσπ
γινεται να παιζω τα παιχνιδια χωρις να τα περναω στο πσπ?
δηλαδη να τα εχω στο πσ κ να διαβαζει το πσπ το πσ σαν μεμορι στικ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#221 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 21:31

PSPGR-Τρέξτε τα ISOS από το PC σας με USB!!!!
Δεν ξέρω όμως κατα πόσο θα σε βοηθήσει γιατί είναι μόνο για Firmware 1.50 :\
Δημοσιευμένη  εικόνα

#222 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 21:35

Merged. Bushido για κάθε νέα απορία δεν ανοίγουμε καινούργιο θέμα, ολόκληρο Playstation world έχουμε. ;)
1

#223 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 23:36

Κατέβασα το AVI2PMP από εδώ.
Ωστόσο, έχω ένα πρόβλημα.
Όταν το ανοίγω, επιλέγω το αρχείο που θέλω για convert, βάζω x264, πατάω Run Encoding και ανοίγει ένα παράθυρο με DOS στο οποίο καταγράφεται η διαδικασία του converting. Όταν τελειώσει, λέει «All Done» και, απ' ό,τι κατάλαβα, δεν αναφέρει κάποιο πρόβλημα. Πηγαίνω, όμως, στο φάκελο που επέλεξα να αποθηκευτεί το .pmp αρχείο και δε βρίσκω τίποτα. :o

Τι κάνω; :unsure:

Bump. :love:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#224 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 14:38

Merged. Bushido για κάθε νέα απορία δεν ανοίγουμε καινούργιο θέμα, ολόκληρο Playstation world έχουμε. ;)

ελα ρε μαν....το ανοιξα βραδυ κ το πρωι που εψαχνα να δω απαντησεις
δν το εβλεπα...κ νομιζα οτι τρελαθηκα
χοχοχο~
τεσπα...
will be checked neeTHREE
Δημοσιευμένη  εικόνα

#225 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 19:58

Καλα νεα για μας...Bad for Sony...
Spoiler:

Τι σημαίνουν οι παραπανω εικόνες? Μα φυσικα την εναρξη για Custom Firmware για ps3.... Βεβαια η κονσολα ειναι σε πλειστηριασμό στο ebay οποτε θα αργησουμε ακομα περισσοτερο να δουμε φως. Επισης ο Dark-Alex (γνωστος πιστευω σε οσους εχουν PSP) που ειναι υπευθυνος για το CF του psp προσθεσε στο σαϊτ του ενα ps3 κομματι,το οποιο μας προϊδεάζει για CF απο τον ιδιο....:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ