Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Playstation World
Posted 15 September 2024 - 03:14
Πολύ ακριβό το PS5 Pro.
Το μόνο θετικό είναι ότι εφόσον βγήκε το Pro, η τιμή του αρχικού PS5 λογικά θα πέσει,
οπότε ΙΣΩΣ το σκεφτώ να πάρω. (Πάντως PS5 exclusive της προκοπής ακόμα δεν έχω δει...)
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Posted 15 September 2024 - 11:11
https://www.cnbc.com/2024/08/27/sony-raises-price-of-playstation-5-in-japan-by-19percent.html
Posted 16 September 2024 - 16:14
Ναι αλλα Ιαπωνία βλεπω εκει στο 500ρι ελλαδα ποσο εχει; 800; Που τα χουμε ξεφτυλε όλα τελευταία; Ασε καλυτερα...καλα ειμαστε στο pc ή στο ps3
Edited by GhostPrince, 16 September 2024 - 16:14.
Posted 04 April 2026 - 03:15
Στον αθλιο που σχεδιασε τα ενδοτερα του χειριστηριου του PS3 του ευχομαι να του τελειωνει παντα το ζεστο νερο στα μισα του ντουζ.
Σοβαρα απο τους εναν σωρο τροπους που υπαρχουν για να συνδεθει ενα ribbon cable ποια ιδιοφυια σκεφτηκε απλα να βαλει ενα κομματι αφρο απο κατω απο το καλωδιο για να το πιεζει πανω στις επαφες; Ειναι η τριτη φορα που το χειριστηριο αποκτα βουληση και παταει κουμπια μονο του επειδη το κομματι αφρου μαζεψε και δεν κανουν καλη επαφη οι επαφες και δεν μπορω να βρω ενα καλο σταθερο υλικο να το αντικαταστησω και το εχω ανοιξει ενα σωρο φορες, οι βιδες ξεχαρβαλωθηκαν απο το βιδωμα ξεβιδωμα και επρεπε να τις αντικαταστησω, και τωρα απο το βαλε βγαλε μου κοπηκαν και τα καλωδια του ενος κινητηρα δονησης και πρεπει αυριο να βγαλω το soldering iron! ![]()
Πηρα και ενα δευτερο απο το vendora για 20 ευρω χωρις να προσεξω οτι ειναι απο βουλγαρια και μου βγηκε μουφικο αν και οπτικα ιδιο με αυθεντικο και ειναι αθλιο, οπότε τωρα πρεπει να σκασω αλλα 20 ευρω για ενα απο ελλαδα που ευελπιστω πως θα ειναι αυθεντικο ΚΑΙ λειτουργικο. ![]()
Τουλαχιστον εχω εναν ανταπτορα για να συνδεω στο PS3 χειριστηριο του PS2 που λειτουργει μια χαρα και κανω τη δουλεια μου. PS2, σταθερη αξια. ![]()
Σορι απλα το παλευα μεχρι τις 4 το βραδυ πριν μου κοπουν τα καλωδια και ηθελα να κανω rant. ![]()
Edited by Kain, 04 April 2026 - 03:15.
![]()
Posted 04 April 2026 - 16:55