Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#1846 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,745 posts

Posted 13 September 2024 - 22:57

Εγώ πήρα και έχω παίξει ελάχιστα, καμία σχέση με το λιώσιμο στο PS4.
rsrGbGx.gif

#1847 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 308 posts
  • Location札幌

Posted 15 September 2024 - 03:14

Πολύ ακριβό το PS5 Pro.

Το μόνο θετικό είναι ότι εφόσον βγήκε το Pro, η τιμή του αρχικού PS5 λογικά θα πέσει,

οπότε ΙΣΩΣ το σκεφτώ να πάρω. (Πάντως PS5 exclusive της προκοπής ακόμα δεν έχω δει...)

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#1848 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,745 posts

Posted 15 September 2024 - 11:11

Ειδικά για σένα που είσαι στην Ιαπωνία είναι πιο δύσκολα τα πράγματα

https://www.cnbc.com/2024/08/27/sony-raises-price-of-playstation-5-in-japan-by-19percent.html
rsrGbGx.gif

#1849 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,152 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 16 September 2024 - 16:14

Ναι αλλα Ιαπωνία βλεπω εκει στο 500ρι ελλαδα ποσο εχει; 800; Που τα χουμε ξεφτυλε όλα τελευταία; Ασε καλυτερα...καλα ειμαστε στο pc ή στο ps3

Edited by GhostPrince, 16 September 2024 - 16:14.

フカフカ