Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Kaiba

• Please log in to reply
129 replies to this topic

#31 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 09 May 2008 - 19:04

Βγήκε το 4ο. Μάλλον μου άρεσε περισσότερο από όλα. Άμα συνεχίσει έτσι χαλαρά θα είναι από τα αγαπημένα μου anime.

#32 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 09 May 2008 - 20:30

Μόνο και μόνο ότι έχει βγάλει το mind game και το kemonozume ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης (Masaaki Yuasa), προσωπικά μου αρκεί μιας και είναι ένας απ'τους αγαπημένους μου δημιουργούς. Τόσο το σενάριο όσο και το animation είναι unique σε όλα τα έργα του και είναι πάντα must-see σε dementia style.

Οπότε δεν απορώ, που απ'ότι φαίνεται το kaiba θα είναι άλλο ένα αριστούργημα/διαμαντάκι.

Μακάρι να είναι όλη η σειρά έτσι και να έχει και άριστο τέλος, μήπως και στο τέλος τον μάθουν περισσότεροι τον συγκεκριμένο δημιουργό dementia-anime.
Πάντως εγώ του έχω εμπιστοσύνη, έχει μέλλον μπροστά του.

#33 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 09 May 2008 - 21:08

Είναι υπέροχο, μοναδικό και διασκεδαστικό. Φτιάχνει και τη διάθεση. Awesome μέχρι στιγμής:wooi2:

Posted Image

#34 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 posts

Posted 09 May 2008 - 22:58

4ο επεισόδιο ή αλλιώς the saddest flower ever! :( :( :(

Πραγματικά έχω μείνει άφωνος με τη σειρά αυτή. Κάθε επεισόδιο είναι καλύτερο από το προηγούμενο, πραγματικά δεν περίμενα τέτοιο κόλλημα.

Περιμένοντας τώρα με ανυπομονησία το 5ο επεισόδιο...
Brighter Death Now
Posted Image
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#35 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 11 May 2008 - 21:38

Μόλις είδα κι εγώ το 4ο. (Επιτέλους!) Τί όμορφο!
Spoiler:
Αναστεναγμός...

Κάθε πότε βγαίνει;

Posted Image

#36 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 11 May 2008 - 21:41

Ξερεις κανεις σε ποσα επεισοδεια θα ολκληρωθει η σειρα?

Posted ImagePosted Image

#37 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 12 May 2008 - 05:20

Teachan : Κάθε βδομάδα νομίζω και οι FrothBite - Ureshii τα subbarουν χωρίς πολλές πολλές καθυστερήσεις μέχρι στιγμής.

Ephialtes : Αν και αναφέρεται ξανά σε προηγούμενα post, θα είναι 12 επεισόδια.

#38 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 19 May 2008 - 06:22

Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από όλους τους fans του Kaiba γιατί απότι φαίνεται τους μάτιασα τους Frothbite Ureshii που είπα ότι δεν έχουν πολλές καθυστερήσεις.

Έχει air και το 6, ενώ ακόμα περιμένουνε το 5 να βγει... Ελπίζω να μη καθυστερήσει πολύ ακόμα γιατί νιώθω εν μέρη υπεύθυνος για τις καθυστερήσεις και δε ξέρω αν θα αντέξω τις ενοχές ξέροντας το κακό που έχω προκαλέσει στους fans ανά τον κόσμο..!

:P :)

#39 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 posts

Posted 19 May 2008 - 10:40

Όντως υπήρξε μια καθυστέρηση, γιατί το 5ο επεισόδιο ήταν κομματάκι περίεργο, οπότε η μετάφραση ήταν λίγο δύσκολη. Πάντως, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση edit, οπότε υποθέτω ότι δε θα αργήσει πολύ.

Όσο για το 6ο, μετά και τις πρόσφατες συλλήψεις raw cappers στην Ιαπωνία, οι υπόλοιποι δεν είναι και τόσο ένθερμοι στο να βγάλουν raw (με το φόβο μήπως συλληφθούν και αυτοί), και ως εκ τούτου δεν υπάρχει raw για το 6ο - το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν κι άλλες σειρές btw.
Brighter Death Now
Posted Image
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#40 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 19 May 2008 - 14:21

Όσο για το 6ο, μετά και τις πρόσφατες συλλήψεις raw cappers στην Ιαπωνία, οι υπόλοιποι δεν είναι και τόσο ένθερμοι στο να βγάλουν raw (με το φόβο μήπως συλληφθούν και αυτοί), και ως εκ τούτου δεν υπάρχει raw για το 6ο - το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν κι άλλες σειρές btw.

We're screwed. :deadga6:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#41 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 19 May 2008 - 20:57

Kάτι θα σκεφτούν.Τουλάχιστον αυτό ελπίζω.

#42 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 19 May 2008 - 23:00

Πάντως στο Tokyotosho υπάρχει ένα RAW του 6

#43 Yagami L-ght

Yagami L-ght

The God of the New World

• Members
  • 66 posts

Posted 19 May 2008 - 23:35

wait

τι σημαίνει kaiba ?

η ομόνυμη οικογένεια στο yugioh ?

#44 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 20 May 2008 - 02:03

wait

τι σημαίνει kaiba ?

η ομόνυμη οικογένεια στο yugioh ?

Ναι! Συγχαρητήρια το βρήκες! Είναι spin off του yugioh με πρωταγωνιστή τον mokuba σε νέες τρελές περιπέτειες!...

#45 Yagami L-ght

Yagami L-ght

The God of the New World

• Members
  • 66 posts

Posted 20 May 2008 - 09:51

θέλω να πω σημαίνει κάτι η λέξη kaiba στα γιαπωνέζικα ;