Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Kaiba
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 09:43
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 16:30
Εντύπωση μου έκανε ο πρόλογος - απλά τέλειος! Είναι ένα δείγμα ότι θα δούμε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα στη συνέχεια!
Η σειρά τα σπάει γιατί έχει: πρωτότυπο σενάριο πέρα από τα συνηθισμένα, εθιστική μουσική, άψογο και φευγάτο σχέδιο, καλό voice acting. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς;
Φυσικά δεν είναι για όλους, αν κρίνω από κάποια σχόλια που υπάρχουν παραπάνω - γούστα είναι αυτά, κι ευτυχώς υπάρχει κάποια σειρά για όλους. Βέβαια θα μπορούσαν να λείπουν σχόλια του τύπου "πέτσα", "πόκεμον με πάνες ακράτειας" κλπ.
Τέλος πάντων, εν αναμονή της συνέχειας (και του Real Drive, αν και οι Shinsen κάνουν παραδόξως την υπέρβαση απ'ότι έχω δει στη συγκεκριμένη σειρά και δεν βρίσκω το παραμικρό ψεγάδι...) και κρίμα που θα είναι μόνο 12 επεισόδια...

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 19:24
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 21:16
Είμαι σίγουρος όμως ότι όσοι του δώσουν την απαιτούμενη προσοχή δε θα το μετανιώσουν! ^_^

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 21:19
Είδα χθες το 2ο επεισόδιο. Mark my words, γίνεται ακόμα πιο γ@μ@τ0! Ίσως ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η spring season.
Ακού να σου πω, είναι πολύ άδικο να τα βλέπεις RAW και να μας βασανίζεις έτσι εμάς του κακομοίρηδες που περιμένουμε τα subs.....!!!!
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 22:18
Υ.Γ. 1: Όλα βέβαια είναι σχετικά... (πάει στο σύντομα αυτό!)
Υ.Γ. 2: Δεν θέλω πολύ να δω και το 3ο, έστω και όχι σε 720p!

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 21:08
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 02:50
Ενημερωτικά, νομίζω ότι και το 3ο δεν θα αργήσει πολύ...
Όσο για το επεισόδιο αυτό καθαυτό, πρέπει να το δω λίγο ακόμα...

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 20:18
(από την άλλη βέβαια, μέσα σε 2 επ έδειξε αρκετά πράμματα και βασικά ο πρόλογος στο δεύτερο επεισόδιο μας είπε όλα τα βασικά νομίζω).
EDIT 2 : Για OST τι γίνεται? γιατί έχω κουραστεί να βάζω συνέχεια την τελευταία σκηνή στο πρώτο επ και το flashback στο δεύτερο επ για να ακούω τη μουσική.
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 22:06
Όντως θα είναι κρίμα να διαρκέσει τόσο λίγο η σειρά, όμως μην ξεχνάτε ότι και το Byousoku 5cm σε 60 λεπτά διηγήθηκε όσα άλλοι χρειάζονται 26 επεισόδια για να διηγηθούνε!
@yami-chan and everyone interested: υπάρχει ένας διαγωνισμός στους Ureshii για Kaiba designs (avatars κλπ.). Ο νικητής θα αμοιφθεί πλουσιοπάροχα! xD
Υ.Γ. Για OST δεν πήρε τ'αυτί μου τίποτα, αλλά λογικά κάτι θα βγει (ίσως είναι νωρίς ακόμα

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:17
Όταν είδα το op στο YouTube είπα κατ'ευθείαν "το κατεβάζω!" Δε ξέρω τί λένε μερικοί για παιδικό σχέδιο και τέτοια, μόλις το είδα εγώ φώναξα "Astro Boy!!":wooi2: Αχχ... αναμνήσεις...
Και επίσης δεν είναι παιδικό! Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά!:df13952b:
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:26
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 15:12
Εμενα παλι το σχεδιο με θυμιζει τον Φοιβο και την Αθηνα (μασκοτ ολυμπιακων αγωνων)
Βλέπω ότι όλοι στέκονται στο σχέδιο με μία ειρωνική διάθεση. Τουλάχιστον, αυτό πάει να πει ότι είναι κάτι πρωτότυπο και όχι μία από τα ίδια (βλ. την πλειοψηφία των σειρών που ξεκίνησαν την άνοιξη).
C'mon, πρόκειται για το Madhouse Studio. Πιστεύετε ότι δεν είχαν τα λεφτά να κάνουν ό,τι ακριβώς θέλουν; Απλά έτσι το οραματίστηκε κάποιος και έτσι γίνεται.

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 19:15
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 19:55

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death