Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kaiba

• Please log in to reply
129 replies to this topic

#16 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 09:43

οσο καλο και πρεζονιαρικο κιαν ειναι το ανιματιον, το σχεδειο δεν παυει να μου θυμιζει ποκεμον με πανες ακρατειας. ετC απλα.
Signature Removed

#17 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 16:30

Είδα χθες το 2ο επεισόδιο. Mark my words, γίνεται ακόμα πιο γ@μ@τ0! Ίσως ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η spring season.

Εντύπωση μου έκανε ο πρόλογος - απλά τέλειος! Είναι ένα δείγμα ότι θα δούμε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα στη συνέχεια!

Spoiler:

Η σειρά τα σπάει γιατί έχει: πρωτότυπο σενάριο πέρα από τα συνηθισμένα, εθιστική μουσική, άψογο και φευγάτο σχέδιο, καλό voice acting. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς;

Φυσικά δεν είναι για όλους, αν κρίνω από κάποια σχόλια που υπάρχουν παραπάνω - γούστα είναι αυτά, κι ευτυχώς υπάρχει κάποια σειρά για όλους. Βέβαια θα μπορούσαν να λείπουν σχόλια του τύπου "πέτσα", "πόκεμον με πάνες ακράτειας" κλπ.

Τέλος πάντων, εν αναμονή της συνέχειας (και του Real Drive, αν και οι Shinsen κάνουν παραδόξως την υπέρβαση απ'ότι έχω δει στη συγκεκριμένη σειρά και δεν βρίσκω το παραμικρό ψεγάδι...) και κρίμα που θα είναι μόνο 12 επεισόδια...
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#18 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 19:24

Mε δυσκολία τελείωσα το πρώτο επεισόδιο.Είναι αρκετά πιο βαρύ ας πούμε από το Ghost Hound ή το Ergo Proxy κυρίως λόγω του περίεργου σχεδίου.Θα του δώσω άλλο ένα επεισόδιο πάντως .

#19 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 21:16

Θα έλεγα ότι το σχέδιο είναι το λιγότερο που συμβάλλει ώστε να θεωρείται "βαρύ" αυτό το anime.

Είμαι σίγουρος όμως ότι όσοι του δώσουν την απαιτούμενη προσοχή δε θα το μετανιώσουν! ^_^
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#20 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 21:19

Είδα χθες το 2ο επεισόδιο. Mark my words, γίνεται ακόμα πιο γ@μ@τ0! Ίσως ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η spring season.

Ακού να σου πω, είναι πολύ άδικο να τα βλέπεις RAW και να μας βασανίζεις έτσι εμάς του κακομοίρηδες που περιμένουμε τα subs.....!!!! :P

#21 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 22:18

Sorry, didn't mean to! Κάτι άκουσα ότι τα subs θα βγουν σύντομα... :P

Υ.Γ. 1: Όλα βέβαια είναι σχετικά... (πάει στο σύντομα αυτό!)

Υ.Γ. 2: Δεν θέλω πολύ να δω και το 3ο, έστω και όχι σε 720p! :P
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

#22 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 21:08

Ενημερωτικά βγήκε το δεύτερο επεισόδιο subbed, θα το δω αργότερα και θα ξαναέρθω να σχολιάσω.

#23 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 02:50

Δεν το είχα πει; :P

Ενημερωτικά, νομίζω ότι και το 3ο δεν θα αργήσει πολύ...

Όσο για το επεισόδιο αυτό καθαυτό, πρέπει να το δω λίγο ακόμα...
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

#24 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 20:18

Πάντως... 12 επεισόδια είναι λίγα μου φαίνεται. Μέχρι να εδραιώσει το setting θα τελειώσει...

(από την άλλη βέβαια, μέσα σε 2 επ έδειξε αρκετά πράμματα και βασικά ο πρόλογος στο δεύτερο επεισόδιο μας είπε όλα τα βασικά νομίζω).

EDIT 2 : Για OST τι γίνεται? γιατί έχω κουραστεί να βάζω συνέχεια την τελευταία σκηνή στο πρώτο επ και το flashback στο δεύτερο επ για να ακούω τη μουσική.

#25 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 22:06

Μόλις είδα το 3ο επεισόδιο! I just loev this seriez!

Όντως θα είναι κρίμα να διαρκέσει τόσο λίγο η σειρά, όμως μην ξεχνάτε ότι και το Byousoku 5cm σε 60 λεπτά διηγήθηκε όσα άλλοι χρειάζονται 26 επεισόδια για να διηγηθούνε!

@yami-chan and everyone interested: υπάρχει ένας διαγωνισμός στους Ureshii για Kaiba designs (avatars κλπ.). Ο νικητής θα αμοιφθεί πλουσιοπάροχα! xD

Υ.Γ. Για OST δεν πήρε τ'αυτί μου τίποτα, αλλά λογικά κάτι θα βγει (ίσως είναι νωρίς ακόμα :P).
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

#26 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:17

Γιατί το thread γι'αυτό το αριστούργημα είναι τοσο βαθειά χωμένο;;;:oo: Ντροπή!

Όταν είδα το op στο YouTube είπα κατ'ευθείαν "το κατεβάζω!" Δε ξέρω τί λένε μερικοί για παιδικό σχέδιο και τέτοια, μόλις το είδα εγώ φώναξα "Astro Boy!!":wooi2: Αχχ... αναμνήσεις...
Και επίσης δεν είναι παιδικό! Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά!:df13952b:

#27 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:26

Εμενα παλι το σχεδιο με θυμιζει τον Φοιβο και την Αθηνα (μασκοτ ολυμπιακων αγωνων)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#28 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 15:12

Εμενα παλι το σχεδιο με θυμιζει τον Φοιβο και την Αθηνα (μασκοτ ολυμπιακων αγωνων)

Βλέπω ότι όλοι στέκονται στο σχέδιο με μία ειρωνική διάθεση. Τουλάχιστον, αυτό πάει να πει ότι είναι κάτι πρωτότυπο και όχι μία από τα ίδια (βλ. την πλειοψηφία των σειρών που ξεκίνησαν την άνοιξη).

C'mon, πρόκειται για το Madhouse Studio. Πιστεύετε ότι δεν είχαν τα λεφτά να κάνουν ό,τι ακριβώς θέλουν; Απλά έτσι το οραματίστηκε κάποιος και έτσι γίνεται.
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

#29 Sanjiraven

Sanjiraven

Anime Newbie

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 19:15

Κάνω search Kaiba αλλά δεν μου το βγάζει σε κανένα site.. Έχει κάποιος κάποιο link για να με βοηθήσει?

#30 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 19:55

Tracker από Froth-Bite

Tracker από Ureshii

Περιγραφή από anidb
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death