Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kaiba

• Please log in to reply
129 replies to this topic

#1 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 04:21

カイバ

Posted Image

Ίσως το καλύτερο anime της χρονιάς που διανύουμε, mark my words. :wis:

A sci-fi love story set in a world where digitization of memory made physical death obsolete. A world where memories can be stolen and altered, and replaced in a new human body.

Kaiba wakes up in a room without knowing who he is. He has a pendant with the photograph of a woman he does not remember. After being attacked all of a sudden, he has to flee to space, meet various people, and rediscover the world.

"Even without my memories, I love you...".

Original series directed by Masaaki Yuasa (Mind Game, Kemonozume), and animated by MADHOUSE.

Συνδυασμός Masaaki και MADHOUSE... sounds like WIN, huh? Σήμερα έβγαλαν οι [F-B - Ureshii] το πρώτο επεισόδιο, and it IS all kinds of WIN. Απλά δείτε το! :congrats:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 04:44

Μόλις το είδα και έπαθα ένα μικρό shock. Για κάποιο λόγο από τα screens που είχα δει, περιμένα να είναι badly animated, αλλά το animation η μουσική και το mood είναι φοβερά. Είχα αποφασήσει ότι θα το δω μόνο και μόνο λόγω πρωτοτυπίας, αλλά τελικά τώρα που το είδα οι λόγοι είναι πάρα πολλοί για να το δει κανείς.

#3 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 11:17

Απλα <33333333333333333333333333333333333333!
Best anime this year,hands down!
and when you'll watch ep 2,you'll see that the innocent look is really mesleading :ppp :hahaha:

#4 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 12:11

Drop απο το πρωτο λεπτο.
Τετοιου ειδους anime προφανως δεν ειναι του γουστου μου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 12:26

Will download as soon as I get home. I love sci-fi stories...

#6 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 22:00

Drop απο το πρωτο λεπτο.
Τετοιου ειδους anime προφανως δεν ειναι του γουστου μου.

Which is? Γιατί το Kaiba είναι αρκετά unique ώστε το "τέτοιου είδους" να μην είναι αυτονόητο...

#7 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 09:51

Είδα και εγώ το 1ο και έμεινα έκπληκτος. Πολύ ωραίο. Αυτό που με φοβίζει είναι ότι το ανέλαβαν Ureshii και αν κρίνω από το Ghost Hound δεν είναι ιδιαίτερα γρήγοροι, τύφλα να χουν οι Conclave:emptyonexg1:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 10:55

Είδα και εγώ το 1ο και έμεινα έκπληκτος. Πολύ ωραίο. Αυτό που με φοβίζει είναι ότι το ανέλαβαν Ureshii και αν κρίνω από το Ghost Hound δεν είναι ιδιαίτερα γρήγοροι, τύφλα να χουν οι Conclave:emptyonexg1:

ναι και γω το nabari no ou θα προτιμησω την ανοιξη..
το καιβα μου φανηκε ελαφρως πετσα...
ισως φταιει οτι ειδα την αρχιπετσα το μετροπολις προχτες..
Signature Removed

#9 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 11:30

Ποσα επεισοδεια εχουν βγει? Κατεβασα το 1ο αλλα δεν το ειδα ακομα.

PS: τι ειναι ski-fi;:erk:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#10 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 11:40

PS: τι ειναι ski-fi;:erk:

Sci-fi : Science fiction
Το'χω βαλει να κατεβαζει το πρωτο....Θα προλαβω να το δω αραγε σημερις??
εδιτ:σιγουρα δεν θα το δω....ολο μου πεφτει το net κ μετα μου ξαναρχεται οποτε εχω προβλημα στο dl.....wtf??
Δημοσιευμένη  εικόνα

#11 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 11:59

σιγουρα δεν ειναι κατι του γουστου μου το ειδα 10 λεπτα και συχαθηκα την ζωη μου το κατεβασα και σε 720p :emptyonexg1:

#12 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 17:15

Για όσους δεν είναι του γούστου τους, παρακαλούνται να αναβαθμίσουν τα γούστα τους. :kakaka:

Έχοντας δει και το 2ο επεισόδιο σε raw (άτιμη yami, εσύ και οι πειρασμοί σου :hihi2:), σας λέω με σιγουριά ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με πρώτης τάξεως science fiction acid trip. Μην κολάτε στο character design (αν και, για να λέμε την αλήθεια, εμένα μου έκανε κλικ και αυτό :P).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#13 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 17:21

Κυριε!! Κυριε!! Αγνωστη λεξη: Τι ειναι acid trip;

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#14 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 17:25

do you know LSD?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 17:26

Για όσους δεν είναι του γούστου τους, παρακαλούνται να αναβαθμίσουν τα γούστα τους. :kakaka:

haha XDD WORD. =w=

Έχοντας δει και το 2ο επεισόδιο σε raw (άτιμη yami, εσύ και οι πειρασμοί σου :hihi2:), σας λέω με σιγουριά ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με πρώτης τάξεως science fiction acid trip. Μην κολάτε στο character design (αν και, για να λέμε την αλήθεια, εμένα μου έκανε κλικ και αυτό :P).

:congrats: ep 2 was funny on top of it :pp

I believe the character designs are one of the things giving a unique felling to the series..
making it stand out in all the 'big eyes-bishoujo-bishounen-oppai' designs we see in most anime nowdays..
whoever can't see beyond that...well..they're helpless :P