Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Greek Anime Magazine


  • Please log in to reply
61 replies to this topic

#46 Hellraider

Hellraider

    Anime Elite

  • Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 02 May 2008 - 01:10

Το αν θα αγοραζαμε αυτο το περιοδικο μου θυμίζει πολυ την εξης διαμαχη: να αγορασω ενα Manga η να το κατεβασω τσαμπε.Πανω κατω το ιδιο πραγμα δεν παιζει και με το περιοδικο?Την ιδια πρακτικη δουλεια κανουνε ομως για το ενα πληρωνεις και μπορεις να το παρεις οπου θες.Επισης ειναι τα περι μαζεματος και αισθητικης:αλλιως να γυριζεις σελιδα με το χερι σου αλλιως να κανεις ενα click).Τελος ειναι πολυ εδω μεσα που ονειρευονται μια κουτα τιγκα με αυτο το περιοδικο(μαζι και εγω).

#47 Shikamaru

Shikamaru

    So Troublesome

  • Members
  • 912 posts

Posted 20 July 2008 - 15:49

αμα εβγαινε περιοδικο φυσικα και θα το αγοραζα επειδη προσφερει ψυχαγωγια και που ξερεις μπορει να εδειναν δωρο κανενα dvd

#48 Animesuki

Animesuki

    Black Butler Lover.

  • Members
  • 379 posts

Posted 20 July 2008 - 16:36

Oπως εκανε και το περιοδικο Manga no sekai, που ειχε δωρο την ταινια ghost in the shell.
Ωραιο θα ηταν να εκαναν δωρο αφησες με Ιαπωνες τραγουδιστες/ συγκροτηματα αλλα και με σειρες ανιμε.
Εγω παντως τετοιο περιοδικο θα το αγοραζα.

#49 tarou

tarou

    Starting...

  • Members
  • 4 posts

Posted 27 July 2008 - 13:20

Η ιδέα ενός τέτοιου περιοδικού στην Ελλάδα μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Αλλά μπορεί να κατατριφθεί εύκολα. Μου αρέσει να παρακολουθώ anime και θέλω να μάθω ακόμα περισσότερα περί anime & manga αλλά παρόλα αυτά το ψάξιμο στο ιντερνέτ γίνετε βαρετό και ειδικά για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο μπροστά στο pc τους! Ένα τέτοιο περιοδικό θα ήταν η τέλια λύση… Πιστεύω πως πρέπει να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο περιοδικό. Να τα θυμηθούν οι παλιοί, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους οι ‘’μεσαίου γνώσης’’ και να μάθουν και οι καινούριοι.

Δυστυχώς όμως βρισκόμαστε στην Ελλαδίτσα μας…
(Είμαι και εγώ μέσα στο θέμα του περιοδικού που συζητάγατε!!!!!!! Έχετε δίπλα σας άλλον έναν με μεράκι για τα anime και τα manga)

Try to be different....
Try to be yourself.....

#50 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 29 July 2008 - 09:21

Πριν από 8 χρόνια περίπου, κυκλοφόρισε για λίγο ένα ελληνικό fanzine με τίτλο A3 - Athens Animanga Addicts. Δεν ξέρω αν έτυχε να το δει κανένας από εσάς. Το πουλούσε μόνο το Solaris και το Titl και στοίχιζε 300 δρχ. Έγχρωμο εξώφυλλο, ασπρόμαυρο όλο το υπόλοιπο - ασπρόμαυρη αφισούλα η τελευταία σελίδα.

Το πρώτο τεύχος ήταν γενικό, το δεύτερο είχε αφιέρωμα dragonball, το τρίτο Shirow και δεν θυμάμαι αν βγήκε άλλο ή όχι.

Αυτό το fanzinaki το έβγαζα εγώ με 3 άλλα παιδία. Είχαμε και κάποιες συνεργασίες, αλλά ο πυρίνας είμασταν εμείς οι τέσσερεις. Σε κάποια φάση ήρθαμε σε επαφή και με το dragonball.gr, και παρουσιάσαμε το site σε κάποιο τεύχος μας.

Τα κείμενα δεν έλεγαν πολλά. Ο καθένας έγραφε ότι ήθελε, και δεν υπήρχε συντονισμός από κάποιον αρχησυντάκτη. Έτσι υπήρχε ανομοιογένεια, και όχι κάποιος γενικότερος προσανατολισμός. Ωστόσο ήταν ενδιαφέρον, να βλέπεις διαφορετικές απόψεις και διαφορετικό ύφος ανά σελίδα. Το σχεδιασμό είχε αναλάβει η κοπέλα της παρεάς. Οι σελίδες, ήταν ωραία στημένες, με αρκετές φωτογραφίες. Δεν μπορώ να πω αν άξιζε τελικά να το αγοράσει κάποιος ή όχι, αλλά όσα τευχάκια βγάζαμε εξαντλούνταν!

Εμείς φυσικά χάναμε, μας στοίχιζε περισσότερο από ότι το πουλούσαμε, αλλά αυτό δεν μας πείραζε. Πιστεύαμε ότι κάναμε κάτι καλό. Τα Χριστούγεννα του 2001 ή 2002 βγάλαμε και ημερολογιάκια, που τα μοιράσαμε σε γνωστούς και φίλους. Και κάπου εκεί έληξε άδοξα το project. Κάποιες διαφωνίες στην ομάδα, διαφορετικοί ρυθμοί ζωής, αδυναμία συντονισμού.... το κλείσαμε το μαγαζί!

Αυτή είναι η μικρή ιστορία του Α3, του ελληνικού animanga fanzine. Αν κάποιος έτυχε να το πάρει, και το θυμάται, ας γράψει πως του είχε φανεί. Δεν ξέρω αν έχω κανένα τεύχος στο σπίτι. Αν έχω, θα προσπαθησω να το ανεβάσω



#51 Sanosuke

Sanosuke

    Anime Fan

  • Members
  • 245 posts

Posted 29 July 2008 - 09:57

χαχαχαχαχαχα το θυμαμαι ετσι καπως γνωριστηκαμε φιλε....στο περιπου...(και σε καναμε κομματια .αντε καλα και εσυ!!!:burningbe3::burningbe3::burningbe3:)


Αυτο το ημερολογιο το ειχα μεσα στην καρδια μου μπορω να πω(θα ηθελα να ειχα σιγουρα αλλο ενα τωρα ,ηταν τοσο μικρο και ανιμε φατσουλες :congrats:)...γιατι μου κρατησε παρεα σε ολο τον στρατο:colddd::nanana::fromabove: μουχαχαχαχ.Σιγουρα ηταν καλο για μενα και μπορω οτι μου αρεσε παρα πολυ που καθενας ειχε και την δικια του αποψη.

Λοιπον οριστε και τα covers να παρεται ενα δειγμα.Και παλι μπραβο στα παιδια για την προσπαθεια τοτε.

Attached Files


Posted Image

#52 Ephialtes

Ephialtes

    Ashigaru

  • Members
  • 570 posts

Posted 29 July 2008 - 12:19

Συμφωνω μαζι σας οτι η εκδοση ενος τετοιυ περιοδικου θα ηταν ενα πολυ δυσκολο και πολυεξοδο επιχηρημα. Μια online εκδοση ομως ειναι ποιο εφικτη


Και σαφως αμα υπηρχε καποιο τετοιο περιοδικο θα το αγοραζα με τα χιλια
Ισως λεω τωρα ισως μπορουμς να περιμενουμε κατι απο την Anubis

Posted ImagePosted Image


#53 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 30 July 2008 - 11:37

Έτσι και έβλεπα κάπου τέτοιο περιοδικό δεν υπήρχε περίπτωση να μην το αγοράσω... Το Akasuki το είχα ξεσκίσει, κάθε τεύχος το διάβαζα 500 φορές. Και ναι, από αυτό το περιοδικό ξεκίνησα να ασχολούμαι με το άθλημα, όπως και αρκετοί άλλοι αν κρίνω από τα γράμματα που στέλνανε. Άρα στην αρχή τουλάχιστον, το περιοδικό θα ήταν ένα κι ένα για προσυλητισμό. :tensai:

15fkk04.jpg


#54 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

    Achieved Bankai

  • Members
  • 254 posts

Posted 11 August 2008 - 03:11

πιστευώ ( αν και σορρυ που βγαίνω και γω off-topic) οτι η υλοποιηση ενος τετοιου εργου εχει προοπτικες για μεγαλο project . τουτεστην αμα εχουμε μεγαλη συνταχτικη ομαδα ισως φτιαχνουμε ενα περιοδικο που να εχει off-topic αλλα ταυτοχρονα παρομοια θεματα οπως video game reviews με κυριο game ενα anime game px : το νεο naruto για ps3.

Επισης θα μπορουμε μεσα απο αυτα να εχουμε και help για σχετικα καινουργιους otaku για τα basics τον μανγκα και ανιμε οπως και ορολογιες που μερικοι ντρεπονται ακομα και να ρωτησουν.

προσωπικα πιστευω οτι κατι τετοιο καθε αλλο παρα καλο θα κανει αφου και θα εχουμε το μανκα περιοδικο μας και δεν πιστευω να γινει μα τοσο πια trendy το να εισαι οτακυ οποτε δεν θα εχουμε φοβο απο τπτ ατομα τετοιου ειδους.

ενοειται πως αμα υπαρξει θεληση ειμαι διατεθημενος να γραφω μεχρι και 10 αρθρα το μηνα(και λιγα λεω, τι νομιζετε οτι εχω κατι καλυτερο να κανω τιν ωρα τον αρχαιων?:hahaha:)οπως επισης reviews και αλλα οπως special themata kai anime vs anime συγκρισεις.

καλα βεβαια εγω μιλαω τελειος απειρα. Ξερω παρα πολυ λιγα για να συγκριθω σε γνωσεις ανιμε με σας. εχω δει μονο ολη την σειρα naruto kai bleach και εχω διαβασει το μανγκα του ναρουτο και το love hina.αλλα σιγουρα μεσα στην πορεια εχω σκοπο να δω full metal alchemist kai nge που εχω ακουσει τα καλυτερα λογια και ελπιζω να βρω κατι παρα πολυ καλο μεσα στον κοσμο του ανιμε( αν και εχω βρει ιδη πολλι δοση γελιου)

βεβαια υπαρχουν και τα κακα του περι θεματος (χωρις να εχω καπια εμπειρια απο τα παρακατω μονο οτι εχω διαβασει απο το φορουμ τον καιρο τελευταια που ασχολουμαι) δεν πιστευο οτι θα ηταν οραιο να ανακοινωνονται πχ οι προβολες στο nosostros οι τα meetings ton οτακυ fans γιατι σκεφτητε να σκανε μυτοι ακυροι η του τυπου (παμε ρε φιλε σε αυτο το ανιμε beach party,koritsia θα εχει οραια θα ειναι) και να γινει τελιως χαλια. αλλα θα μπορουν μεσο του περιοδικου na διαφημιζονται παρτυ οπως ordre de ciel και κλπ.

σορρυ για ολο το κατεβατο απλα η ιδεα του περιοδικου ειναι απλα super και με λιγη θεληση ολα μπορουν να γινουν, πιστευω μετα τις διακοπες να οργανοθουμε με τους mod και πιως ξερει ....:deadga6:
Posted Image
Posted Image

#55 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 19 August 2008 - 17:34

Μήπως..λέω μήπως...είναι καιρός να πρίξουμε την Anubis να εκδόσει ένα τέτοιο περιοδικό επιτέλους:thatsit:;


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#56 Animesuki

Animesuki

    Black Butler Lover.

  • Members
  • 379 posts

Posted 19 August 2008 - 18:13

Συμφωνω μαζι σου!!!!!Εαν στειλουμαι ολοι email στην anubis θα μας ακουσει και θα το κανει φανταζομαι.Εχω εμπιστοσυνη στην anubis.

#57 kyoshuke

kyoshuke

    Retrovertigo

  • Members
  • 155 posts

Posted 19 August 2008 - 21:27

Συμφωνω μαζι σου!!!!!Εαν στειλουμαι ολοι email στην anubis θα μας ακουσει και θα το κανει φανταζομαι.Εχω εμπιστοσυνη στην anubis.


NOT.

Δύσκολο να πραγματοποιήθει η ιδέα αυτή.Δυστυχώς το κοινό που θα απευθύνεται το εντυπό αυτό είναι περιορισμένο και η Anubis και η κάθε Anubis το γνωρίζει αυτό.

Όχι πως είναι και κάτι υπεραπαραίτητο imo.Ιντερνετ υπάρχει σχεδόν παντού πλέον και παρέχει καλύτερη και ταχύτερη ενημέρωση.

#58 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

    Achieved Bankai

  • Members
  • 254 posts

Posted 20 August 2008 - 02:00

Ας ελπισουμε απο σεπτεμβριο αν εχουν ορεκση και οι mods να βοηθησουν στο προτζεκτ αμα ξαναρχισει :)
Posted Image
Posted Image

#59 MitHuNa

MitHuNa

    Annie-maki

  • Members
  • 327 posts

Posted 18 October 2008 - 00:05

πολύ καλή ιδέα! Βεβαίως και θα το αγόραζα και οχι θα σνόμπαρα αλλά κάθε άλλο θα έβγαζα το καπέλο (άμα φορούσα) στα παιδιά που θα συμμετείχαν γιατί πιστεύω απο την θεωρία στην πράξη θα ήταν πολύ δύσκολο επιχείρημα.
όσο για την τιμή θα ήθελα μια λογική τίμη παρακαλώ.. είπαμε να σας στηρίξουμε αλλά όχι και να πτωχεύσουμε!
Posted Image


Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#60 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

    a man of mystery

  • Members
  • 97 posts

Posted 28 December 2008 - 22:36

Όταν υπάρχουν στο internet τόσα πολλά site ελληνικά και μη με αντικείμενο τα anime/manga (με πρώτο και καλύτερο αυτό) μου φαίνεται κάπως απίθανο να αγοράζει ο έλληνας fan του είδους περιοδικά... Επίσης αν βάλουμε μέσα στα έξοδα και τα manga που πληρώνει κάθε μήνα μου φαίνεται αρκετά ριψοκίνδυνο το όλο prodject. :canthelp:


Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως εγώ δεν θα το αγόραζα απλώς κάνω τις παρατηρήσεις μου...