Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Red Book of Doom

• Please log in to reply
250 replies to this topic

#76 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 22 April 2008 - 12:02

DM speaking: Η πόλη έχει μια ιδιάιτερα μεγάλη βιβλιοθήκη η οποία στεγάζεται στο ναό του Boccob ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#77 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 22 April 2008 - 12:16

Ixador

"Ο ναός του Boccob! Μα ναι!" είπε ο Ixador χτυπόντας την γροθιά του στην παλάμη του άλλου χεριού του. "Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρούμε κάτι στη βιβλιοθήκη."

#78 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 22 April 2008 - 12:17

Amaryllis

Η halfling βράζει απ'το θυμό της...και ενώ περίμενε να δει τι θα γίνει στη συνέχεια ξαφνικά πετιέται! :

"Αν ξανακούσω μια φορά υπονοούμενο για το ύψος μου θα βρεθείτε το πρωί με ελαφρότερα σακίδια!.....Τώρα πάμε στη βιβλιοθήκη, να δούμε τι θα δούμε..."

Έπειτα ψιθυρίζει..."Μα η μάνα μου μου έλεγε : 'Δεν είσαι εσύ μικρή, κόρη μου, απλά ο κόσμος είναι υπερβολικά μεγάλος...' "

#79 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 22 April 2008 - 12:29

Η ομάδα ξεκινά να παέι στη βιβλιοθήκη του ναού. Εκεί τους υποδέχεται ένας ιερέας του Boccob και τους ρωτά τι θα θέλανε να κοιτάξουν στην βιβλιοθήκη.

DM speaking: Σκεφτείτε λίγο και πείτε μου τι είδους βιβλία και με τι θέμα ψάχνετε να βρείτε. Να σας πω επίσης ότι εκτός της τοποθεσίας που δείχνει ο χάρτης σας ενδιαφέρει και τι υπάρχει εκεί που δείχνει ο χάρτης.
Posted Image

#80 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 22 April 2008 - 12:36

Arnon

ψιθυριστά στον ιερέα...
"Μήπως έχετε το προτελευταίο τεύχος του PlayElf? Το έχασα και μου λείπει από τη συλλογή μου"

ορθώνοντας το κορμί του
"Αχεμ... θα μας ενδιέφεραν κάποια βιβλία με χάρτες των γύρω περιοχών. Καθώς και κάποια με ιστορικά στοιχεία των περιοχών. Για σκεφτείτε και τίποτα άλλο κύριοι... και δεσποινίς"

#81 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 22 April 2008 - 12:44

Iltemars

Ο Iltemars έχει κρατημένη στο μυαλό του την εικόνα του χάρτη και προσπαθεί να θυμηθεί αν γνωρίζει κάτι για ένα παρόμοιο βιβλίο(( knowledge history check=9, προφανώς δεν χρειάζεται να μου πεις ότι δεν ξέρω τίποτα :P ))

Στη συνέχεια γυρνάει στον Ιερέα και λέει:

"Εμενα θα με ενδιέφεραν χάρτες της περιοχής του Μοναστηριού των Γιων του Amaldar"
Posted Image

#82 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 22 April 2008 - 12:45

((χαχαχαχαχ pwnd :hahaha:))

Ixador

Ο Ixador φαίνεται σκεφτικός και ύστερα λέει:
"Επίσης θα μπορούσατε να μου δείξετε αν γίνεται βιβλία που να λένε για θρυλικά αντικείμενα και κυρίως για άλλα βιβλία με μαγικές ικανότητες;"

#83 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 22 April 2008 - 12:45

Amaryllis

Η Αμαρυλλίς προσπαθεί να εντοπίσει βιβλία με περιεχόμενο σχετικά με τον τρόπο ζωής των μοναχών γενικά... (σποτ τσεκ)

#84 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 22 April 2008 - 13:52

Ο Serindil προσπαθει να εντοπισει βιβλια σχετικα με την ιστορια των γιων του Amaldar (:oo:κτ επρεπε να κανω και εγω)

Spot check: (1d20+4) [5] (OMG, εριξα 1)

Posted ImagePosted Image

#85 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 22 April 2008 - 15:02

Arnon

ψιθυριστά στον ιερέα...
"Μήπως έχετε το προτελευταίο τεύχος του PlayElf? Το έχασα και μου λείπει από τη συλλογή μου"

Purei...Erufu?? :hmmm:

Arnon
ορθώνοντας το κορμί του
"Αχεμ... θα μας ενδιέφεραν κάποια βιβλία με χάρτες των γύρω περιοχών. Καθώς και κάποια με ιστορικά στοιχεία των περιοχών. Για σκεφτείτε και τίποτα άλλο κύριοι... και δεσποινίς"

Ο ιερέας φέρνει αρκετά βιβλία αλλά κανένα από αυτά δεν μοιάζει να έχει κάποιο χάρτη που να ταιριάζει με αυτόν που έχετε.

Iltemars

Ο Iltemars έχει κρατημένη στο μυαλό του την εικόνα του χάρτη και προσπαθεί να θυμηθεί αν γνωρίζει κάτι για ένα παρόμοιο βιβλίο(( knowledge history check=9, προφανώς δεν χρειάζεται να μου πεις ότι δεν ξέρω τίποτα :P ))

Στη συνέχεια γυρνάει στον Ιερέα και λέει:

"Εμενα θα με ενδιέφεραν χάρτες της περιοχής του Μοναστηριού των Γιων του Amaldar"

Ο Serindil προσπαθει να εντοπισει βιβλια σχετικα με την ιστορια των γιων του Amaldar (:oo:κτ επρεπε να κανω και εγω)

Spot check: (1d20+4) [5] (OMG, εριξα 1)

Σχετικά με τους Γιους του Amaldar βρέθηκε μόνο ένα βιβλίο το οποίο αναφέρεται στην συγκεκριμένη clan σε ένα κεφάλαιο που αφορά τον ίδιο τον Amaldar. Σύμφωνα με το βιβλίο ο Amaldar ήταν ένας πολεμιστής ο οποίος είχε επιλεγεί από την αρχι-ιέρεια Lavinia για να προστατέψει την μεταφορά ενός θρησκευτικού κειμηλίου, πιθανότατα κάποιου βιβλίου. Το κειμήλιο όμως κλάπηκε (άγνωστο από ποιον) και ο Amaldar από ντροπή αυτο-εξορίζεται και ζει σαν ερημίτης στο βουνό το οποίο έγινε αργότερα η έδρα των Γιων του Amaldar. Εκεί είδε ένα όραμα το οποίο τον ενέπνευσε να δημιουργήσει μια clan από monks οι οποίοι έιχαν σκοπό την προστασία θρησκευτικών αντικειμένων μεγάλης αξίας. Μετά από κάποια χρόνια, ο ίδιος ο Amaldar έφυγε σε μια αποστολή αναζήτησης του κειμηλίου που είχε αναλάβει να διαφυλάξει και δεν ξαναεμφανίστηκε ποτέ.
Το βουνό που βρίσκεται το μοναστήρι τους είναι αρκετές μέρες ταξίδι από την πόλη που βρίσκεστε τώρα αλλά η περιοχή φαίνεται να ταιριάζει με τον χάρτη.

Amaryllis

Η Αμαρυλλίς προσπαθεί να εντοπίσει βιβλία με περιεχόμενο σχετικά με τον τρόπο ζωής των μοναχών γενικά... (σποτ τσεκ)

Monk-life style vol 2 - A complete guide to a righteous monk's life.
(Αστειάκι του DM :himitsu:)

((χαχαχαχαχ pwnd :hahaha:))

Ixador

Ο Ixador φαίνεται σκεφτικός και ύστερα λέει:
"Επίσης θα μπορούσατε να μου δείξετε αν γίνεται βιβλία που να λένε για θρυλικά αντικείμενα και κυρίως για άλλα βιβλία με μαγικές ικανότητες;"

Ιερέας: "Βιβλία για θρυλικά αντικείμενα και βιβλία με μαγικές ικανότητες υπάρχουν πάρα πολλά. Μήπως θα θέλατε να γίνετε πιο συγκεκριμένος;"
Posted Image

#86 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 22 April 2008 - 15:24

Iltermars

O Iltemars αφού διαβάσει το βιβλίο σχετικά με τον Amaldar γυρνάει στους άλλους

"Η περιοχή που είναι το μοναστήρι ταιριάζει με τον χάρτη. Ίσως θα έπρεπε να πάμε προς το μοναστήρι, εκεί οι μοναχοί μάλλον θα ξέρουν να μας πουν για ποιό λόγο είχε φύγει ο Thamior."
Posted Image

#87 Jimakos

Jimakos

Starting... The Game!

• Members
  • 60 posts

Posted 22 April 2008 - 16:51

Amelor

"Δεν ξέρω αν κοίταξε κανείς για τα γράμματα που υπάρχουν στο βιβλίο που
απεικονίζει ο χάρτης..."
μουρμούριζε
"...δεν χάνω τίποτα να το ψάξω λίγο, και αν δεν το βρώ ρωτάω και τον ιερέα..."

(spot check είναι το κατάλληλο; Αν ναι [23])

#88 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 22 April 2008 - 17:14

Amelor

"Δεν ξέρω αν κοίταξε κανείς για τα γράμματα που υπάρχουν στο βιβλίο που
απεικονίζει ο χάρτης..."
μουρμούριζε
"...δεν χάνω τίποτα να το ψάξω λίγο, και αν δεν το βρώ ρωτάω και τον ιερέα..."

(spot check είναι το κατάλληλο; Αν ναι [23])

Βασικά θέλει Search επειδή ψάχνεις να βρεις κάτι, όχι να το δεις ή να το εντοπίσεις οπτικά, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει σημασία, θα δείτε γιατί.

Ο Amelor δεν κατάφερε να βρει κάποιο βιβλίο για τα γράμματα του βιβλίου του χάρτη. Έτσι, ρώτησε τον ιερέα, ο οποίος με το που είδε τα γράμματα, ζητάει συγνώμη, φεύγει για λίγο και επιστρέφει με τον αρχιερέα του ναού. Ο αρχιερέας πλησιάζει τον Amelor και του λέει:

"Ονομάζομαι Barinot και είμαι ο αρχιερέας αυτού του ναού. Πληροφορήθηκα ότι αναζητάς την σημασία κάποιων περίεργων συμβόλων. Θα μπορούσα να τα δω και να μάθω πού τα βρήκες;"

Posted Image

#89 Jimakos

Jimakos

Starting... The Game!

• Members
  • 60 posts

Posted 22 April 2008 - 19:23

Αmelor

Πέρνοντας το ευγενικότερο ύφος του και κάνοντας νόημα στους άλλους να πλησιάσουν.
"Καλέ μου άνθρωπε, με λένε Amelor Leafcaller. Εγώ και οι φίλοι μου ήρθαμε στην πόλη γιατί
χάσαμε ένα καλό μας φίλο και συμπολεμιστή. Πέθανε από μία παράξενη αρρώστια. Μαζευτήκαμε λοιπόν εδώ για να πραγματοποιήσουμε την τελευταία του επιθυμία,
να αναπαυτεί η ψυχή του ήσυχα. Ότι βοήθεια ή πληροφορία μπορείς να μας προσφέρεις
για να πραγματοποίσουμε τον σκοπό μας είναι ευπρόσδεκτη."
Είπε χαμηλόφωνα για να μην ταράξη την ησυχία της βιβλιοθήκης...

#90 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 05 May 2008 - 15:15

Το βλέμμα του αρχιερέα σκοτείνιασε καθώς διηγόταν μια ιστορία στο party....

"Ο χάρτης που έχετε στα χέρια σας οδηγεί σε έναν από τους πιο ανεκτίμητους αλλά και πιο επικίνδυνους θησαυρούς στην ιστορία του κόσμου.
Στην αρχή του χρόνου, όταν οι θεοί μοίραζαν τον κόσμο αναμετάξυ τους, οι θεότητες της ζωής και της δημιουργίας αποφάσισαν να επινοήσουν την γλώσσα των ξωτικών, γιατί αυτά ήταν τα καλύτερα δημιουργήματά τους. Και τα ξωτικά θα μάθαιναν αυτή τη γλώσσα και στους άλλους λαούς. Αυτή ήταν η Γλώσσα της Δημιουργίας, μια γλώσσα που είχε λέξη για κάθε τι καλό, για κάθε ευγενικό συναίσθημα για κάθε ομορφιά. Τίποτα κακό δεν υπήρχε σε αυτή τη γλώσσα και σχεδίαζαν έτσι να κρατήσουν τον κόσμο και τα δημιουργήματά τους αγνά, γιατί αν δεν γνωρίζαν το κακό, δεν θα το πράττανε. Και αποτυπώσανε την γλώσσα αυτή στο Λευκό Βιβλίο της Ζωής. Τέτοια ήταν η δύναμή της που και μόνο το συλλάβισμα μερικών λέξεων σκορπούσε το φως και την ζωή.
Οι δυνάμεις του σκότους και της καταστροφής όμως αρνήθηκαν να παραγκωνιστούν από τον κόσμο με αυτό τον τρόπο. Συγκεντρώθηκαν λοιπόν και έφτιαξαν την γλώσσα της καταστροφής και του ολέθρου. Κάθε κακία, κάθε σκοτεινή σκέψη και ο θάνατος με όλες τις μορφές του απωτυπώθηκαν σε αυτή την γλώσσα που τίποτα καλό δεν μπορούσε να περιγράψει. Και κατέγραψαν αυτή την γλώσσα στο Πορφυρό Βιβλίο του Ολέθρου. Μια γλώσσα που το άκουσμά της έφερνε αρρώστεια και θάνατο και μόνο το κακό.
Το δημιούργημά τους όμως δεν έμεινε κρυφό από τους άλλους θεούς. Γι'αυτό για να είναι όλοι ικανοποιημένοι αποφάσισαν από κοινού να μην επιτρέψουν στους θνητούς να μάθουν αυτές τις γλώσσες. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι η ίδια η Lady of Pain διέταξε τους θεούς να μην δώσουν στις φυλές αυτές τις γλώσσες για να μην διαταραχθεί η Ισορροπία.
Τα δύο Βιβλία όμως παρέμειναν αν και οι θεοί τα κρύψανε από τους θνητούς, οι οποίοι στερήθηκαν την δυνατότητα να πουν έστω και μία λέξη από αυτές τις γλώσσες. Η γνώση όμως δεν χάνεται. Τα Βιβλία ανά τους αιώνες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και σχεδόν πάντα οι συνέπειες ήταν ολέθριες, όποιο βιβλίο και να βρισκόταν. Τόση δύναμη δεν προορίζεται για τους θνητούς."

Posted Image