Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Games Picture Trivia
Started By
BarbasSs
, Apr 17 2008 18:18
4732 replies to this topic
Posted 18 April 2008 - 17:06
SIBERIAAAA
λατρεμενο adventure και το sequel καταπληκτικη μουσικη και σεναριο
λατρεμενο adventure και το sequel καταπληκτικη μουσικη και σεναριο
Spoiler: yarrr,yarrr
Posted 18 April 2008 - 17:09
Μα φυσικά! Ενα παιχνίδι που πρέπει να το παίξουν όλοι...(έχει βγει και sequel οχι τόσο καλό οσο το πρώτο κατ εμε)
your turn BarbasSs
your turn BarbasSs
Go figure...

Posted 18 April 2008 - 17:17

Posted 18 April 2008 - 17:19
Mηπως ειναι κανα Dreamfall? Λεω γιατι το σχεδιο μου θυμιζει Longest Journey.
ΥΓ : Τρεχω να δω αν μπορω να κατεβασω απο καπου το Obitus ^_^
ΥΓ : Τρεχω να δω αν μπορω να κατεβασω απο καπου το Obitus ^_^

Posted 18 April 2008 - 17:24
μα ειναι το Longest Jurney!!!η Kate ειναι που παει στο καστρο του μαγου...
το Dreamfall ειναι το sequel
καλα το αγαπημενο μου adventure
συνεχιζεις
το Dreamfall ειναι το sequel
καλα το αγαπημενο μου adventure
συνεχιζεις
Posted 18 April 2008 - 17:36
LOL! Ειμαι και λιγο ηλιθιος! 
Να και 2 screenshots απο ενα παιχνιδι της δεκαετιας του '90 που λατρεψα

Να και 2 screenshots απο ενα παιχνιδι της δεκαετιας του '90 που λατρεψα

Posted 18 April 2008 - 18:07
Legend of Kyrandia??

Posted 18 April 2008 - 18:33
Μπα, το Kyrandia ειναι καθαροαιμο Adventure ενω το συγκεκριμενο ειναι Adventure-RPG στο οποιο οταν ξεκινας διαλεγεις απο εναν Fighter, εναν Thief και εναν Magic User - ή ακόμα και εναν Paladin (αν εχεις καταλληλο σωσμενο απο το προηγουμενο παιχνιδι της σειρας). Το κυριο μερος του παιχνιδιου ειναι επιλυση γριφων και αλληλεπιδραση χαρακτηρων, αλλα εχει και τις μαχες του.
Το κορυφαιο σε αυτο ειναι το ποσο διαφορετικο ειναι το παιχνιδι αναλογα με τον χαρακτηρα που θα επιλεξεις. Πχ πρεπει να μπεις σε εναν εγκαταλελειμμενο πυργο με κλειδωμενη πορτα. Ως Magic User θα κανεις ενα ξορκι που θα ανοιξει την πορτα. Ως Fighter θα σπασεις την πορτα. Ως Thief θα την παραβιασεις ή θα σκαρφαλωσεις απο το παραθυρο. Ως Paladin θα βοηθησεις καποιον που εχει την αναγκη σου και αυτος θα σου δωσει το κλειδι ως ανταμοιβη. Τετοιο replayability δεν υπαρχει σε αναλογο παιχνιδι!
Το κορυφαιο σε αυτο ειναι το ποσο διαφορετικο ειναι το παιχνιδι αναλογα με τον χαρακτηρα που θα επιλεξεις. Πχ πρεπει να μπεις σε εναν εγκαταλελειμμενο πυργο με κλειδωμενη πορτα. Ως Magic User θα κανεις ενα ξορκι που θα ανοιξει την πορτα. Ως Fighter θα σπασεις την πορτα. Ως Thief θα την παραβιασεις ή θα σκαρφαλωσεις απο το παραθυρο. Ως Paladin θα βοηθησεις καποιον που εχει την αναγκη σου και αυτος θα σου δωσει το κλειδι ως ανταμοιβη. Τετοιο replayability δεν υπαρχει σε αναλογο παιχνιδι!

Posted 18 April 2008 - 23:37
dragon quest for glory?
Posted 19 April 2008 - 00:13
Πω τι μου θυμισες τωρα ρε φιλε!!! Το επαιζα και εγω αυτο το παιχνιδι!!! Το ειχα βρει απο ενα περιοδικο για παιχνιδια...
Dragon Fire-Quest For Glory ο τιτλος απο οτι θυμαμαι....
μα τους εκλεβες με τον σουγια και ακουγες"Εχασα την τσαντα μου"
Χαχαχαχα πω ρε φιλε τι μου θυμισες
Βασικα τα screenshots του adventurer δεν ειναι απο αυτο το παιχνιδι αλλα μοιαζει πολυ. Ισως το Dragon Fire-Quest For Glory να ειναι ενα sequel ή κατι τετοιο!!!
Υ.Σ. Πολυ ομορφο παιχνιδι ρε φιλε
:
:
:
:
Dragon Fire-Quest For Glory ο τιτλος απο οτι θυμαμαι....
μα τους εκλεβες με τον σουγια και ακουγες"Εχασα την τσαντα μου"
Χαχαχαχα πω ρε φιλε τι μου θυμισες
Βασικα τα screenshots του adventurer δεν ειναι απο αυτο το παιχνιδι αλλα μοιαζει πολυ. Ισως το Dragon Fire-Quest For Glory να ειναι ενα sequel ή κατι τετοιο!!!
Υ.Σ. Πολυ ομορφο παιχνιδι ρε φιλε

.....Whatever...
Posted 19 April 2008 - 00:16
ρε Σπυρο μην κανεις ακυρα ποστ
Posted 19 April 2008 - 03:15
Για την ακριβεια ειναι το Quest For Glory 4 : Shadows of Darkness. Το 5ο της σειρας ειναι που λεγεται Dragon Fire.
Συνεχιζεις Barba(s*3)
Συνεχιζεις Barba(s*3)

Posted 19 April 2008 - 09:40

Posted 19 April 2008 - 09:48
American McGee's 'Alice
Posted 19 April 2008 - 09:51
American McGee's Alice
Δεν πρόλαβα
Δεν πρόλαβα