Λοιπόν από πού να αρχίσω

? Χμμμ από το
κεφάλι…τα μάτια τα έχεις βαλι
πολύ ψιλά και είναι
μακριά το ένα από το άλλο με αποτέλεσμα τα σχεδία (τουλάχιστο αυτά που είδα) να μοιάζουν λίγο αλλήθωρα

. Όταν σχεδιάζουμε ένα κεφάλι τα μάτια είναι
είτε ακριβός στην μέση ή λίγο ποιο κάτω (εγώ προτιμάω ποιο κάτω) επίσης στο ανφάς
η απόσταση ανάμεσα τους είναι 1 μάτι (με πολύ πολύ λίγες αποκλίσεις όσο να μην είναι άσχημο το αποτέλεσμα) . Επίσης η αναλογίες μετάξι άντρα και γυναίκα είναι
διαφορετικές
…οπός ξέρεις δεν μοιάζουν σωματικά . Η γυναίκα στους ώμους είναι μισό κεφάλι αριστερά και δεξιά από το κεφάλι η από ένα από την μέση του σόματος ενώ στον άντρα είναι ένα ολόκληρο ([FONT="]ένταξη άδω παίζουν η αναλογίες αλλά αυτές είναι συνήθως[/FONT]) . Ελπίζω πως τα ξέρεις αυτά…τώρα εκεί που το χάλασες είναι στην μέση στην Μαρία για παράδειγμα την έχεις κανί να μοιάζει με
άντρα
, γιατί? Πολύ απλά η γυναίκες
ανάγουν στο κάτω μέρος (σους η πρόστυχη να μην μιλήσουν

) δηλαδή τι τις λίπη μα φυσικά
καμπύλες
!!! Έχεις δει γυναίκα χωρείς καμπύλες (και πιασίματα

) ? Άλλο επίσης είναι τα χεριά…το χέρι χωρίζετε σε 2 ισα μερί δηλαδή η απόσταση από τον ώμο μέχρι τον αγγόνα και από τον αγγόνα μέχρι τον καρπό είναι ισι

!! Παντός μια χαρά το πας με το στήθος (άραγε γιατί?

) .Αυτά από θεωρία και αυτά νομίζω είναι τα κύρια μερί που εμφανίζεις αδυναμίες ή τουλάχιστο αυτά βλέπω εγώ από τα σχεδία που μας δείχνεις. Μπορείς εύκολα να βρεις tutorials στο deviantart:thatsit: . Αυτά από μένα συνέχισε να ζωγραφίζεις η θεωρία είναι εύκολη αλλά το να πετέχιες αυτά που ξέρεις είναι το δύσκολο και μην παρατήσεις το σχέδιο σου!!! Θα το μετανιώνεις αν το κανεις…
keep walking