Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

ram?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Anakin

Anakin

    Anime Fan

  • Members
  • 196 posts

Posted 28 February 2006 - 01:43

εμενα μου κολλαει εντελως ο υπολογιστης.ουτε ποντικι ουτε τιποτα.μετα οταν κανω reset παλι κολλαει στην αρχη σαν να μη βρισκει σκληρο.για να ξαναξεκινησει η πρεπει να περασει κανα μησαωρο η να αλλαξω θεση την ram απο την θεση 1 στην 4,η το αντιστροφο.μετα απο καποιες ωρες η κ λεπτα ακομα ξανακολλαει και ας μην εχω ανοιξει τιποτα.η πλακα ειναι οτι μου καλλαγε ακομα κ στην εγκατασταση των windows.αυτη τη στιγμη ειμαι με ram ενος φιλου.εχω συμπληρωσει 6 ωρες κ ολα οκ.η δικια μου ram στον φιλο μου του δημιουργησε καποια κολληματα.τι να κανω;να αλλαξω ram;σε ενα διαστημα μου εκλεινε κ εντελως ο υπολογιστης.

#2 xHatebreedx

xHatebreedx

    Animeρος

  • Retired Staff
  • 394 posts

Posted 28 February 2006 - 14:17

Ωραια ολα αυτα, ομως δεν μας δινεις καμια πληροφορια για τον Η/Υ σου.Κατεβασε αυτο http://www.download.com/ASTRA32-Advanced-System-Information-Tool/3000-2086_4-10472528.html?tag=lst-0-1 και υστερα πες μας ακριβως τι cpu, ram, καρτα γραφικων, σκληρο δισκο, motherboard εχεις.

#3 Anakin

Anakin

    Anime Fan

  • Members
  • 196 posts

Posted 28 February 2006 - 16:49

p42.8512 ddrgeforce 660080 gb serial ataτωρα με τα motherboard δεν τα παω κια καλα,αρα δεν ξερω.ξεχσα να αναφερω,οτι οταν μου κολλαγε και εκανα reset,μοθ σταναταγε στην οθονη που κανεις boot from cd και απο κατω εγραφε disc read error,η πηγαινε σε αλλη μαυρη οθονη και εγγραφε για ενα system32 αρχειο οτι ειναι κατεστραμενο η δεν υπαρχει.παντως η ram δεν ειναι γιατι μου κολλησε κ με του φιλου μου

#4 Anakin

Anakin

    Anime Fan

  • Members
  • 196 posts

Posted 28 February 2006 - 18:12

πειτε μου 1 προγραμμα που να διαγραφει εντελως τον σκληρο.συνηθως αυτα γινονται boot απο floppy.εχω sata σκληρο

#5 xHatebreedx

xHatebreedx

    Animeρος

  • Retired Staff
  • 394 posts

Posted 02 March 2006 - 10:56

Μα δεν μπορεις να διαγραψεις ετσι απλα τον σκληρο, εφοσον δεν εχεις αλλον που να περιεχει μεσα το συστημα (windows δηλαδη). Το μονο που μπορεις να κανεις σαυτη την περιπτωση, ειναι format.Αν δεν εχεις ξανακανει format στο παρελθον(να υποθεσω πως εχεις windows xp), τοτε καλεσε στο σπιτι σου καποιον που να γνωριζει, γιατι εχει μια μικρη διαδικασια.Τελος μπορεις να δοκιμασεις και αυτο http://www.download.com/Active-Kill-Disk-Hard-Drive-Eraser/3000-2092_4-10188745.html?tag=lst-4-3 σε περιπτωση που εχεις και δευτερο σκληρο δισκο(η partition μεσα στον υπαρχον 80ρη σου) που να περιεχει το λειτουργικο συστημα (windows)

#6 Prince Elrik

Prince Elrik

    Anime Freak

  • Members
  • 289 posts

Posted 02 March 2006 - 22:20

ψάξε στο google για το memtest και τρέξτο.θα πρέπει να το σώσεις σε δισκέτα και να το εκκινήσεις πριν μπεις στα windows.θα ελέγξει αν οι μνήμες σου παρουσιάζουν σφάλματα κάνοντας μια σειρά από κυκλικούς ελέγχους.άφησε το για πολλές ώρες.κατά προτίμηση ένα βράδυ γύρω στις 8-10 ώρες για να έχεις σίγουρα αποτελέσματα.αν οι μνήμες περάσουν error free τότε εισαι οκ αν έχουν σφάλματα πας για RMA αν εισαι μέσα σε εγγύηση.επίσης κάνε και καμιά ανασυγκρότητση και πες μου τι θερμοκρασιες έχεις,πυρήνα επεξεργαστή,και τροφοδοτικό.

#7 shinobi-13

shinobi-13

    Anime Freak

  • Members
  • 446 posts

Posted 06 June 2006 - 21:40

Μιάς και το thread αυτό είναι περι του θέματος αυτού έχω κι εγώ μια ερώτηση.Εδώ και 1 χρόνο έκανα το μέγα μέγα λά8ος να πάρω turbo-x απο το πλαισιο. Εδώ και αρκετό καιρό μου κάνει κάτι μικρά κολλήματα μεν αλλά ,δε, ο συγκεκρημενος υπολογιστης έχει καλές προδιαγραφές. Αν του έβαζα και άλλη ram θα κολλούσε λιγότερο(έχει ήδη 512)???
不 林 カ 山
Posted Image