Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καινούργια Anime Άνοιξη 2008
Posted 08 April 2008 - 06:36
Posted 09 April 2008 - 15:10
Το To LOVE-ru μιάς και Jump Series είναι θα περιμένω να δώ και την συνέχεια, το περίμενα πώς και πώς να αρχίσει. XD
Το Kurenai είναι αρκετά ενδιαφέρον αλλα δέν μπορω να το κρίνω απο το πρώτο επισόδιο...
Το Itazura na Kiss μου άρεσε πάρα πολύ, θα το παρακολουθήσω σίγουρα.
τρέχω να δω Nabari no Ou, Soul Eater και Vampire Knight! Πολλά υποσχόμενη season so far.
Posted 09 April 2008 - 15:15
Είδα το 1ο επεισόδιο απο το Itazura na Kiss και όπως το περίμενα!^^
Είναι ακριβώς ίδιο με το twdorama που είδα!>.<
Αλλά είναι πολύ καλό!^^
Posted 09 April 2008 - 15:42
like 'WOW' *O* φωναζει οτι ειναι Production I.G.
also watched Wagaya no Oinari-sama,δευτερη σειρα με kitsune σε μια σεζον wtf
τελος ειδαμε και το Monochrome Factor..το οποιο ψιλοαδιαφορο μου φανηκε :\
today..Himitsu - Top Secret ~The Revelation~ και Crystal Blaze(οταν ξεβαρεθω και το κατεβασω
Posted 09 April 2008 - 15:48
επισης το Vampire Night..not bad..αν και imo τα vampires series δεν ειναι και τοσο της μοδας πια :ppp at least is has bishounen,nice animation and opening song ;p,Mamoru Miyano
και φαινεται να εχει καλες προοπτικες στο σεναριο~
Αν ακολουθήσει το manga, δε το κόβω... πάντως οψόμεθα. (Λυπάμαι, no VK fangirl here:stubborn:)
Posted 09 April 2008 - 15:58
εφοσον δεν γινει απιστευτα βαρετο,I don't careΑν ακολουθήσει το manga, δε το κόβω... πάντως οψόμεθα. (Λυπάμαι, no VK fangirl here:stubborn:)
Posted 09 April 2008 - 16:13
Τέτοια ν' ακούω, τέτοια ν' ακούωωωω!watched Real Drive yesterday~
like 'WOW' *O* φωναζει οτι ειναι Production I.G.:hahaha:
AAARGH, δεν κρατιέμαι, πάω κι εγώ για raw...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 April 2008 - 17:33

Posted 10 April 2008 - 19:16
Both look VERY promising. Can't wait for subs to come out.
(Βέβαια το Himitsu έχει πολύ jargon μέσα, και δεν βλέπω να το αγγίζει κανένα fansub group...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 11 April 2008 - 03:29
Posted 11 April 2008 - 23:34
οσο για το Toshokan Sensou που επισης ειδα σημερα...has a rather interesting story,funny moments,ειναι Production I.G.
Posted 11 April 2008 - 23:49
Από την αρχή το έκοβα ότι θα ήταν κάτι καλό, αλλά όταν διαβάζεις κάτι τέτοια, πώς να συγκρατηθείς μετά;Ι take back what I said...Soul Eater is my 2nd favorite series this season...γιατι πρωτη ειναι πια το Kaiba :3 weirdly beautiful and the unusual char designs make it even better |DD αυτα ειναι~
Αααααχ, τι μου κάνεις. (4ο anime this season για το οποίο πάω να κατεβάσω raw.
Καλά που το είπες! Είδα σήμερα το raw του πρώτου ep και ξέχασα να το σχολιάσω ο κόπανος.οσο για το Toshokan Sensou που επισης ειδα σημερα...has a rather interesting story,funny moments,ειναι Production I.G.
and generally I'll be watching~ :333
Πρωτότυπο, καλοσχεδιασμένο και definitely lulzworthy, προβλέπω να είναι το oddball anime of the year. Ας ελπίσουμε να το αναλάβει κάποιος.
Επίσης είδα subbed το 1ο ep από Allison & Lilia, και νομίζω ότι είναι αρκετά καλό.

Posted 12 April 2008 - 00:06
only the 4th one?XDΑπό την αρχή το έκοβα ότι θα ήταν κάτι καλό, αλλά όταν διαβάζεις κάτι τέτοια, πώς να συγκρατηθείς μετά;
Αααααχ, τι μου κάνεις. (4ο anime this season για το οποίο πάω να κατεβάσω raw.)
πιστευω θα σου αρεσει...και γενικα σε οποιον αρεσαν Mindgame,Kemonozume και λοιπα αυτου του στυλ,αυτη ειναι Η σειρα της σεζον...I hope for subs till next week..αλλιως raw καθε βδομαδουλα~
yosh~ Crystal Blaze is down as well...i'm off to watch~
Posted 12 April 2008 - 14:01
Kamen no Maid Guy Rules...

This topic is locked