Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ιαπωνική κουζίνα στην Θεσσαλονίκη.


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Ody

Ody

    Anime Newbie

  • Members
  • 45 posts

Posted 29 March 2008 - 12:51

Έχει κανείς υπ'όψιν του κάποιο καλό εστιατόριο με Ιαπωνική κουζίνα στην Θεσσαλονίκη; (Κατά προτίμηση με τιμές με τις οποίες να μπορεί ένα φυσιολογικό άτομο να πάει να φάει ένα Σαββάτο βράδυ ας πούμε.)

#2 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 29 March 2008 - 13:27

Παιδια, μην ανοιγετε ολοκληρο thread για τετοιες απλες αποριες. Οτι σχολια/ερωτησεις εχετε για κατι σχετικο με το ιαπωνικο φαγητο, να τις κανετε στο αναλογο thread που εχουμε σε αυτο το sub-forum. Για αυτο αν γινεται καποιος mod να τα κανει merge.

Τωρα για να σου απαντησω, απο οτι ξερω, το μονο ιαπωνικο φαι που εχουμε εδω στη Θεσσαλονικη ειναι το καινουργιο sushi bar στο Μακεδονιας Παλλας. Δεν εχω παει ακομα, οποτε δεν ξερω για ποιοτητα/τιμες. Απο προσωπικη εμπειρια ομως, το sushi για να βγει καλο σε εστιατοριο εκτος Ιαπωνιας, πρεπει να ειναι απο πολυ καλο και ακριβο εστιατοριο με εξεδικευμενο σεφ.

Η αλλη λυση ειναι να τα φτιαξεις μονο σου. Το γνωστο υπερ-μπακαλικο "Κοσμας" εχει πολλες ιαπωνικες πρωτες υλες για να φτιαξεις πολλα γιαπωνεζικα πιατα.

BTW, Μολις πριν λιγο καταβροχθισα ενα ωραιο παπακι που εφτιαξα στον φουρνο με teriyaki σως.

:wooi2:
Posted Image

#3 Eze

Eze

    Anime Freak

  • Members
  • 495 posts

Posted 28 May 2008 - 18:03

μπορεις να δεις το προφιλ του Cookingwithdog (youtube) για να τα φτιαξεις μονος σου αν δυσκολευτεις.
Signature Removed