Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Strawberry Panic

• Please log in to reply
57 replies to this topic

#46 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 11 April 2011 - 11:24

bakabt.com people! δύο εκδόσεις, καλή ανάλυση και (σούπερ) καλή..

#47 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 11 April 2011 - 16:12

sweet. τους ειχα ξεχασει αυτους. κατεβαζω το 8.8gb και θα κανει κανα 8ωρο απο οτι βλεπω. το αλλο που ηταν 3 μερες ειχε αλλες 4 για να κατεβει :P
ελπιζω να μην μου αρεσει για να το διαγραψω αλλιως την κατσαμε :P

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#48 Kumo

Kumo

FuLLMooN Wo Sagashite..~

• Members
  • 44 posts

Posted 12 April 2011 - 01:38

Καλό είναι αρκεί να βλέπεις μισό επεισόδιο κάθε βράδυ γιατί πάνω από 5 φορές προκαλεί ορμονικό πρόβλημα κατά την διάρκεια της μέρας και εθισμό....................
Posted Image

#49 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 12 April 2011 - 12:19

sweet. τους ειχα ξεχασει αυτους. κατεβαζω το 8.8gb και θα κανει κανα 8ωρο απο οτι βλεπω. το αλλο που ηταν 3 μερες ειχε αλλες 4 για να κατεβει :P
ελπιζω να μην μου αρεσει για να το διαγραψω αλλιως την κατσαμε :P

εξαιτερικος σκληροσ δεν παίζει η ειναι φουλαρισμένος? :P

#50 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 12 April 2011 - 12:44

ολα φουλ σχεδον :(

ειναι καπως υπερβολικα kawai

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#51 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 12 April 2011 - 18:47

κ αφού το παρακολουθήσετε, κάτι για να γελάσετε:

Spoiler:

Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#52 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 12 April 2011 - 20:30

oh the lolz!!!! thanks eyl!!! (σκεφτόμουν εδώ και καιρό να κάνω re-watch και μόλις με έψησες!)

#53 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 12 April 2011 - 21:08

κάνω επιλεκτικό re-watch (κυρίως των επεισοδίων της θεατρικής παράστασης).

είναι μεγάλο 26 ep.
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#54 SYurilover

SYurilover

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 27 December 2013 - 02:02

Ειλικρινα εμενα μου αρεσε παρα πολυ. Ηταν το πρωτο yuri anime που ειδα. Μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις. Εχει αγγιξει τη ψυχη μου. Δεν ειναι καθολου βαρετο και το απολαυσα. Ισως το μοναδικο yuri ανιμε που δεν υπηρχαν αντρες. 

Με εχει εμπνευσει να γραψω καποιες ιστοριες. Μου χαρισε τεραστια εμπνευση.

H Shizuma ειναι η πιο ομορφη απο ολες και ειχα τεραστιο crush μαζι της. 

Γενικα ειναι ενα υπεροχο ανιμε. 

#55 Gasai_Yuno

Gasai_Yuno

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 20 November 2014 - 18:41

Ας το αναστήσω και εγώ με την σειρά μου το topic! Από τα πρώτα anime που είδα και από τα πιο αγαπημένα!  Ναι έχει τα μειονεκτήματα του, και μπορεί και εγώ στην αρχή να κορόιδευα δυό πράγματα, 
αλλά δεν μπορώ να πως  δεν με κέρδισε όσο γλυκανάλατο και αν ήταν σε κάποιες φάσεις. Ο/Η SYurilover  με καλύπτει αρκετά ως προς το anime αυτό με τα λεγόμενα του/της βασικά. 
Η νεκρανάσταση βέβαια δεν έγινε μόνο για να πώ  μια άποψη ωστόσο :P  Αναρωτιέμαι αν έχει δει κανείς κάποιο αντίστοιχο anime που να το πλησιάζει αρκετά, έχω ήδη δει κάμποσα του είδους και κάνενα δεν ήταν S.P. για μένα :P 

( Έχω στα υπόψιν την λίστα του Kenny από την πρώτη σελίδα, αν και κάποια τα έχω ήδη δεί) 

#56 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 20 November 2014 - 21:16

School+χαζούλι/γλυκούλι: Sakura Trick.

School+γλυκούλι/θα μπορούσε να ήταν τέλειο: Sasameki Koto

Επίσης, έχουμε thread για τα yuri anime! Και τα manga!

/ψαρεύει κόσμο

Edited by ma_foteini, 20 November 2014 - 21:17.

#57 Gasai_Yuno

Gasai_Yuno

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 21 November 2014 - 00:11

Thread για Υuri anime? Έφυγα! (δυσκολεύτηκα βλέπεις) :P  τα χω δει και τα δύο. Συμφωνώ απόλυτα για το Sasameki Koto ( αν και σε κάποια φάση με εκνεύρισε η Kazama :P ) όντως θα μπορούσε να ναι τέλειο... 

#58 Arata_Wataya

Arata_Wataya

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 20 April 2016 - 22:55

Ανασταίνω και εγώ για να γράψω τα 2 cents μου.

Σενάριο με πολλές τρύπες (οι καθηγητές/τριες πχ. απουσιάζουν 99% του χρόνου), περίεργες συμπεριφορές από τις κοπέλες (ερωτικές εξομολογήσεις με το καλημέρα) κλπ.

Οι μισοί χαρακτήρες είναι απλά απαράδεκτοι. 14χρονες μαθήτριες που κάνουν σαν κακομαθημένα υπερευαίσθητα 4χρονα.

Σε μερικά επεισόδια υπάρχει μια στοιχειωδώς ενδιαφέρουσα πλοκή αλλά τον περισσότερο χρόνο παρακολουθούμε ανούσια γεγονότα (όπως π.χ. την ιστορία μιας χαμένης ομπρέλας).

Σχεδιαστικά είναι μέτριο και βγάζουν μάτι ορισμένα κραυγαλέα λάθη, όπως ότι τα βλέφαρα π.χ. είναι τοποθετημένα πάνω από τα μαλιά.

Από μουσική δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αφού το 90% είναι κομμάτια κλασικής στο πιάνο, τα οποία από ένα σημείο και μετά γίνονται βαρετά.

Συμπερασματικά: 4/10