Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Strawberry Panic
Posted 11 April 2011 - 11:24
Posted 11 April 2011 - 16:12
ελπιζω να μην μου αρεσει για να το διαγραψω αλλιως την κατσαμε

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 12 April 2011 - 12:19
εξαιτερικος σκληροσ δεν παίζει η ειναι φουλαρισμένος?sweet. τους ειχα ξεχασει αυτους. κατεβαζω το 8.8gb και θα κανει κανα 8ωρο απο οτι βλεπω. το αλλο που ηταν 3 μερες ειχε αλλες 4 για να κατεβει
ελπιζω να μην μου αρεσει για να το διαγραψω αλλιως την κατσαμε
Posted 12 April 2011 - 12:44
ειναι καπως υπερβολικα kawai

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 12 April 2011 - 18:47

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Posted 12 April 2011 - 20:30
Posted 12 April 2011 - 21:08
είναι μεγάλο 26 ep.

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Posted 27 December 2013 - 02:02
Ειλικρινα εμενα μου αρεσε παρα πολυ. Ηταν το πρωτο yuri anime που ειδα. Μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις. Εχει αγγιξει τη ψυχη μου. Δεν ειναι καθολου βαρετο και το απολαυσα. Ισως το μοναδικο yuri ανιμε που δεν υπηρχαν αντρες.
Με εχει εμπνευσει να γραψω καποιες ιστοριες. Μου χαρισε τεραστια εμπνευση.
H Shizuma ειναι η πιο ομορφη απο ολες και ειχα τεραστιο crush μαζι της.
Γενικα ειναι ενα υπεροχο ανιμε.
Posted 20 November 2014 - 18:41
Ας το αναστήσω και εγώ με την σειρά μου το topic! Από τα πρώτα anime που είδα και από τα πιο αγαπημένα! Ναι έχει τα μειονεκτήματα του, και μπορεί και εγώ στην αρχή να κορόιδευα δυό πράγματα,
αλλά δεν μπορώ να πως δεν με κέρδισε όσο γλυκανάλατο και αν ήταν σε κάποιες φάσεις. Ο/Η SYurilover με καλύπτει αρκετά ως προς το anime αυτό με τα λεγόμενα του/της βασικά.
Η νεκρανάσταση βέβαια δεν έγινε μόνο για να πώ μια άποψη ωστόσο
Αναρωτιέμαι αν έχει δει κανείς κάποιο αντίστοιχο anime που να το πλησιάζει αρκετά, έχω ήδη δει κάμποσα του είδους και κάνενα δεν ήταν S.P. για μένα
( Έχω στα υπόψιν την λίστα του Kenny από την πρώτη σελίδα, αν και κάποια τα έχω ήδη δεί)
Posted 20 November 2014 - 21:16
School+χαζούλι/γλυκούλι: Sakura Trick.
School+γλυκούλι/θα μπορούσε να ήταν τέλειο: Sasameki Koto
Επίσης, έχουμε thread για τα yuri anime! Και τα manga!
/ψαρεύει κόσμο
Edited by ma_foteini, 20 November 2014 - 21:17.
Posted 21 November 2014 - 00:11
Thread για Υuri anime? Έφυγα! (δυσκολεύτηκα βλέπεις)
τα χω δει και τα δύο. Συμφωνώ απόλυτα για το Sasameki Koto ( αν και σε κάποια φάση με εκνεύρισε η Kazama
) όντως θα μπορούσε να ναι τέλειο...
Posted 20 April 2016 - 22:55
Ανασταίνω και εγώ για να γράψω τα 2 cents μου.
Σενάριο με πολλές τρύπες (οι καθηγητές/τριες πχ. απουσιάζουν 99% του χρόνου), περίεργες συμπεριφορές από τις κοπέλες (ερωτικές εξομολογήσεις με το καλημέρα) κλπ.
Οι μισοί χαρακτήρες είναι απλά απαράδεκτοι. 14χρονες μαθήτριες που κάνουν σαν κακομαθημένα υπερευαίσθητα 4χρονα.
Σε μερικά επεισόδια υπάρχει μια στοιχειωδώς ενδιαφέρουσα πλοκή αλλά τον περισσότερο χρόνο παρακολουθούμε ανούσια γεγονότα (όπως π.χ. την ιστορία μιας χαμένης ομπρέλας).
Σχεδιαστικά είναι μέτριο και βγάζουν μάτι ορισμένα κραυγαλέα λάθη, όπως ότι τα βλέφαρα π.χ. είναι τοποθετημένα πάνω από τα μαλιά.
Από μουσική δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αφού το 90% είναι κομμάτια κλασικής στο πιάνο, τα οποία από ένα σημείο και μετά γίνονται βαρετά.
Συμπερασματικά: 4/10