Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Strawberry Panic

• Please log in to reply
57 replies to this topic

#31 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 12:16

κ μόνο απο τον τίτλο lol θα το κατεβάσω!

#32 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 17:25

So much more to it than the title :3
Άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις...Άμα παρολ'αυτά έχεις κάποια περίεργη αλλεργία στα romance θα ξενερώσεις...I vouch for that...Απεναντίας το λάτρεψε και σήμερα που το τελείωσα ήμουν ενθουσιασμένος...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#33 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 02:30

Λοιπόν, αφού μόλις το τελείωσα, ας γράψουμε και μία γνώμη.

Διαβάστε αν έχετε δεί τη σειρά, περιέχει μερικά σπόιλερς μέσα

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από red pyramid: 27 Αύγουστος 2008 - 02:36

Δημοσιευμένη  εικόνα

#34 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 09:59

Εγω το κατεβασα αφου με παρότρυνε λιγο και ο Νελιελ....χεχε....
ακομα δεν το ειδα...αλλα πρεπει καποια φαση να ο πιασω......αντε....!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#35 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 10:40

Μην το πιασεις. Πραγματικα ειναι χασιμο χρονου. Τιποτα ενδιαφερον.... Καθισα και ειδα ολη τη σειρα επειδη μου λεγανε ειναι πολυ καλλη κτλ κτλ... Μετα τσαντιστικα πολυ που εχασα ετσι το χρονο μου

#36 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 11:32

Ε, αν κρίνω απο αυτά που έχεις βάλει στα αγαπημένα σου λογικό είναι, εδώ μιλάμε για ρομάντζο.

Εγώ τουλάχιστον του ευχαριστήθηκα και θα το πρότεινα σε όποιον θέλει κάτι ευχάριστο να περάσει η ώρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#37 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 11:55

Nαι ρε και εγω θα το δω....αφου μου το προτινε και ο Νελιελ...το παιδι κατι θα ξερει....απο οσο λιγο που ειδα μαρεσε ;)!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#38 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 15:17

Μην ξεκινάτε με τη λογική "Α,το είπε ο τάδε άρα θα είναι καλό" κ.λπ.
Υπάρχουν τόσες σειρές που αρέσουν στην πλειοψηφία αλλά σε μερικούς καθόλου.Ξεκινήστε μία σειρά και αν μετά από μερικά επεισόδια δεν σας κάνει αίσθηση παρατήστε τη,εκτός αν θέλετε να το πολεμήσετε κι άλλο...

#39 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 20:02

εγω προσωπικα τν παρατησα αλλα καποια στιγμη θα την τελειωσα απλα κ μονο επειδ δν μ αρεσει ν αφηνω τπτ στη μεση...

#40 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 22:48

εγώ την τελειώνω τώρα.
μην επαναλαμβανόμαστε, θα συμφωνήσω απλά με όσα λέει ο red pyramid παραπάνω, τα ίδια θα έλεγα και εγώ. Όμως, είχα όρεξη για κάτι ψιλοσαχλό και girls' love, οπότε για τέτοιο είναι καλή επιλογή και πολύ ευχάριστο!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#41 Lillies4U

Lillies4U

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2009 - 05:29

:awww: το S.P ήταν το 1ο άνιμε που είδα όταν πριν από εναν χρόνο και κτ άρχισα ν ασχολούμαι μ' αυτά. Βασικά έτυχε να δώ ενα AMV και μου έκανε εντύπωση οτι υπήρχαν lesbian themed κινούμενα σχέδια, αλλά ήταν και τ' ότι το S.P φαινόταν και τελικά αποδείχτηκε, για μένα, αρκετά ενδιαφέρον. ΄(btw, αν δεν σας αρέσει ο όρος lesbian themed μπορώ να χρησιμοποιήσω τον όρο "κοπελιές που αγαπάνε τόσο πολύ η μια την αλλή, που τις ζητάνε να παίξουν και στο L Word) :orly: Σοβαρά όμως, το yuri radar βγάζει δαφορετικά αποτέλέσματα σε κάθε σειρά, πχ, το τελείως cannon S.P έως το Noir που το yuri στοιχείο αχνοφαίνεται.
(Οκ, αρκετά με το flash back και τα off topic σχόλια) :tensai: Νομίζω και γω οτί το S.P, αν εξαιρέσουμε κάποιες πολύυύ cheesy σκηνές, δεν είναι πάντα ελαφρύ, ειδικά από την στιγμή που κομμάτι της ιστορίας του είναι και μια σειρά ερωτικών τριγώνων, τετραγώνων και άλλων σχημάτων. Συνηθώς τότε δεν πάνε όλοι ευτυχισμένοι σπίτι τους. Προσπαθεί, νομίζω να δείξει εκτώς των άλλων την πολυπλοκότητα των φιλικών/ερωτικών σχέσεων και νομίζω οτί σε κάποια σημεία περνάει αρκετά ώριμα μηνύματα. (καλά. δεν είναι και ο γκουρού των σχέσεων :-p). Τώρα το αν άρεσει η δεν αρέσει σε κάποιον η σειρά είναι καθαρά προσωπικό θέμα και το resume είναι να το διασκεδάζεις, όχι να κάνεις τεστ του πόσο αντέχεις να βλέπεις την Nagisa και την Shizuma επει 26 επεισόδια. Και μην ακούω οτι δεν υπάρχει ούτε ένα αρσενικό και στα 3 σχολεία.. ο Pashibaru τι κανει?? :kakaka:

#42 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2009 - 15:40

Πανω-κατω η σειρα ειναι οπως την ανελυσε ο Red Pyramid, πολυ γλυκια και χαριτωμενη αλλα καποιος που δεν του αρεσει το ειδος θα παθει ζαχαρο απο τα πρωτα κιολας επεισοδια. Ως παλιος στο ειδος η υπερkawaiiτητα δε με ενοχλησε σε κανενα σημειο εκτος απο την Hikari η οποια ξεφευγε πολυ, ειδικα στο σημειο
Spoiler:
ηθελα να την πεταξω απ'το μπαλκονι. Και νισαφι πια με αυτο το τραγουδι τους!!!!

Οι περισσοτεροι χαρακτηρες ηταν στερεοτυπικοι και βαρετοι και σχεδον παντα δρουσαν βασει σεναριου οχι βασει προσωπικοτητας (τουτεστιν αλλαζαν εντελως χαρακτηρα αναλογα με τις αναγκες του σεναριου). Το ιδιο συνεβαινε και με τα ειδυλλια, τρανο παραδειγμα το "δεν μπορω να κουνηθω" της Nagisa που ποτε δεν εξηγηθηκε. Αλλα ενταξει, σε σειρα που μια κοπελα ερχεται σε ενα νεο σχολειο και ξαφνικα βλεπεις να τη συμπαθουν ολοι περισσοτερο απο τα ατομα που γνωριζαν χρονια (σε πολλες περιπτωσεις υπερβολικα περισσοτερο) δεν περιμενεις ιδιαιτερο ρεαλισμο...

Ευτυχως υπηρχαν καποιες φωτεινες εξαιρεσεις οπως η Chikaru της οποιας η μοναδικοτητα ηταν σαν φρεσκος αερας αναμεσα στο υπολοιπο καστ, και οι δυο βοηθοι της εβγαζαν συχνα γελιο. Η Shizuma ειχε κι αυτη το ενδιαφερον της, βασει της ισχυρης προσωπικοτητας και του παρελθοντος της, αλλα μετα απο λιγο εγινε και αυτη μονοδιαστατη και γραμμικη
Spoiler:

Δεν ηταν μονο αυτη ομως αφου το Strawberry Panic εχασε παρα πολυ στο δευτερο μισο του αφου -αντιθετως με το πρωτο μισο- το μονο που κρατουσε το ενδιαφερον ηταν οι επικειμενες εκλογες... ή τουλαχιστον αυτο ηθελε να περασει η σειρα παροτι ο θεατης δεν ειχε κανεναν λογο να ενδιαφερθει για αυτες, οσο κι αν προσπαθουσαν να σε πεισουν οτι επρεπε να ενδιαφερθεις χωρις να ξερεις γιατι. Ποσο μαλλον που απο την αρχη γνωριζες περαν πασας αμφιβολιας ποιες θα ηταν οι υποψηφιες οσο και αν ολα τα σημαδια ηθελα να σε πεισουν για το αντιθετο. Και γενικοτερα, οι διαλογοι εγιναν πιο χαζοι, οι "εξελιξεις" πιο βεβιασμενες... δεν ειναι υπερβολη να πεις οτι το μονο που αξιζει στο δευτερο μισο ειναι η αναμονη για την επομενη yuri σκηνη (αυτες τουλαχιστον δεν λειπουν:lovulovu:).

Εν ολιγοις μια σειρα που προσπαθει πολυ αλλα δεν εχει τα φοντα για να πετυχει κατι παραπανω απο eye candy. Σαν ελαφρια σειρα την ευχαριστηθηκα αλλα ειναι κριμα που εμεινε εκει.

Και μην ακούω οτι δεν υπάρχει ούτε ένα αρσενικό και στα 3 σχολεία.. ο Pashibaru τι κανει?? :kakaka:

Και ποιος σου λεει οτι ειναι ο Pashibaru και οχι η Pashibaru? :P (ή Parcival οπως ηταν στη μεταφραση που ειδα). Οχι, το σωστο παραδειγμα για να δειξεις οτι υπαρχουν αρσενικα στη σειρα ειναι η Amane και η Kaname. 'Nuff said really.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#43 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2009 - 15:58

Και ποιος σου λεει οτι ειναι ο Pashibaru και οχι η Pashibaru? :P (ή Parcival οπως ηταν στη μεταφραση που ειδα).

ο Pashibaru ειναι ο Pedobear σε μυστικη αποστολη, επομενως ειναι Ο

#44 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 11:50

Χμμμ.Πάντως με όλα αυτα που λετε ψήνομαι να το ξαναπιάσω...

#45 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 15:06

εχει κανεις κανα καλο λινκ για ολη τη σειρα? το demonoid δινει torrent με 4 seeds και πιανω τις τρομακτικες ταχυτητες των 10-15 kbps :unlucky:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.