Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Strawberry Panic

• Please log in to reply
57 replies to this topic

#16 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 26 March 2008 - 13:45

Τις σειρες Yuri τις θεωρω περισσοτερο σειρες με κοριτσια που αγαπουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η μια την αλλη, παρα σειρες με λεσβιες...

Euphemism. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#17 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 26 March 2008 - 13:54

Euphemism. :P

Not really. Βασικα βγαζουμε τον παραγοντα λαγνεια απο την εξισωση...

:stubborn:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#18 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 26 March 2008 - 14:15

Εξιδανίκευση, then. In a very Platonic (:puke:) way of thinking. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#19 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 26 March 2008 - 19:14

Sailor Moon

Εμ kenny μου συγνωμη αλλα απο ποτε το Sailor Moon ειχε σχεση με yuri ανιμε?Eγω αλλιως το θυμαμαι!Οταν το εβλεπα μικρη στο ΑΝΤ1!!!(οχι οτι ειμαι και πολυ μεγαλη!Μικρο ειμαι)

#20 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 26 March 2008 - 19:17

Επειδή στον ANT1 αν θυμάμαι καλά είχα κόψει σκηνές.

Posted Image

#21 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 26 March 2008 - 19:21

τι να σου πω εγω ακομη πηγαινα νηπιαγωγιο τοτε!Που να θυμαμαι!!και δεν εχω κατσει να το δω τωρα!!μου την δινει!!ασε που και να θελω δν το βρισκω σε Online view!!

#22 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 26 March 2008 - 19:23

Δεν υπαρχει yuri στο Sailor Moon...
Μονο στη 3η σεζον, οπου δειχνει αυτες τις δυο που εχω στη sig μου.
Μονο αυτες.

#23 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 26 March 2008 - 19:27

Χωριζοταν σε 2 μερη!!το κανονικο και μετα ηταν το sailormoon stars!!βεβαια ουτε που τα πολυθυμαμαι!:nanana:Αυτη δεν ειναι η sailor πλουτωνασ με τα πρασινα?

#24 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 26 March 2008 - 19:28

5 σεζον εχει... Sailor Moon, R, S, Super S & Sailor Stars

#25 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 26 March 2008 - 19:30

Ελεος!!!5 σεζον!!Θελω να δω το Bleach alla moνο που σκεφτομαι ποσα επεισοδια ειναι θελω βνα αυτοκτονησω!

#26 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 26 March 2008 - 19:32

Αν τα θες παντως, μπορω να σου βρω λινκ...
Kαι βγαινουμε off topic....

#27 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 26 March 2008 - 19:34

Θα τα δω στο Piggymoo.com -> Free streaming anime, tv and movies η στο Watch Anime Online for free! Watch Anime Episodes and Anime Movies for free! δεν ειναι αυτο το προβλημα!!ειναι οτι ειναι πολλα τα ατιμα!!ναι οντωσ βγηκαμε off topic!!!

#28 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 26 March 2008 - 19:41

πολυ soft στις yuri σκηνες... αμα κανει καποιος ενα yuri anime τοτε πρεπει να το κανει σωστα... otherwise, what's the point?

Απο όσο γνωρίζω το Strawberry Panic θεωρίται πιο πολύ shojo-ai, οπότε λογικό είναι να ήταν λιγότερο σκληρές οι σκηνές. Για τον περρισσότερο κόσμο που βλέπει άλλωστε το είδος, τα συναισθήματα και το σενάριο έρχονται πρώτα απο τις και καλά προκλητικές σκηνές. Για αυτά υπάρχουν και hentai τέτοιου στυλ.

@clampman:ανάλογα τη σειρά. Υπάρχουν σειρές που το αντιμετωπίζουν έτσι (άλλωστε κοινό χαρακτηριστικό σε αρκετά shojo-ai -και shone-ai- είναι ότι με βάση το σενάριο ο έρωτας των ηρωίδων/ών ξεπερνάει τα στερεότυπα και τα ταμπού των φύλων), και υπάρχουν σειρές που είναι πιο χύμα να το πώ έτσι σε αυτό το θέμα. Πάντα όμως μιλάμε για έρωτα, όχι για πλατωνική:wooi2:(kenny, you can throw up again:hahaha:) αγάπη

Αλλά νομίζω αυτά είναι κάπως οφ τόπικ καθώς εδώ ασχολίται κανείς μόνο με τη συγκεκριμένη σειρά, όχι με όλο το είδος
Posted Image

#29 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 26 March 2008 - 19:53

Για να γυρισουμε στο θεμα η συγκεκριμενη σειρα θα μου αρεσε αν μου αρεσαν τα love story οποιουδηποτε ιδους!!ειτε με ομοφυλοφυλικες σχεσεις ειτε ετεροφιλικες!!Καποια στιγμη σιγουρα θα το τελειωσω αλλα προς το παρον δεν ειναι στα αμεσα σχεδια μου!:wis:

Αλλος κανεις να μας πει τη γνωμη του?

#30 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 23 June 2008 - 02:15

Ξεθάβω λόγω λατρείας...Χεχε!Η σειρά είναι πολύ ωραία,πολύ συναισθηματική + το ότι έχει και την "ομορφιά" της οπως και να το κάνουμε ενώ διατηρεί και κάποιο κωμικό ύφος κατα καιρούς...Και όχι μόνο μέσω αποκλειστικά κωμικών χαρακτήρων(βλ.kizuna)
Αυτό είναι σημαντικό!!Να πετυχαίνεις ελαφρότητα σε ένα στυλ που παρεκκλίνει απότομα στη σαπουνόπερα σε σημεία...Παρολαυτά αν όλες οι σαπουνόπερες ήταν έτσι μια φορά θα ήμουν hyper-soap fan!
Posted Image