Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

D&D world

• Please log in to reply
331 replies to this topic

#211 tec-goblin

tec-goblin

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 13:18

ΩΩΩ, βλέπω ότι δεν έχετε καν την τελευταία έκδοση!!!!
ΕΔΩ παιδιά μου έχουμε την ολοκληρωμένη έκδοση, με πολλά παραπάνω πράγματα από τον Παπά Στρουμφ!:oo:

Πείτε μου εμπειρίες από τα παιχνίδια σας, εγώ μετά από ένα τρίωρο δεν άντεχα άλλο, ήμουν εξαντλημένος από το γέλιο μέχρι δακρύων. Εκεί που ο Ατρελέγκης/Σπιρτούλης έριχνε σφαλιάρες στη Στρουμφίτα και της έλεγε "πάρ'τα μωρή άρρωστη" με τσιριχτή φωνούλα, ή εκεί που πετάξανε το μελένιο από ένα αερόστατο επειδή είχε γίνει λυκο-στρουμφ, και είχε πασέληνο... Αχ

(άλλο σκηνικό, εκεί που στρουμφ σκαρφάλωσε στο πόδι του Δρακουμέλ, και έφτασε ως τα @@ του και του τα ζούπηξε:burningbe3:)

Διότι, η αερολογία κύριοι είναι τέχνη!

#212 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 13:38

Όχι ρε φίλε, έχει και revisions!

#213 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 12:40

Xαιρεται. Ανήκω εδω και χρόνια στο χώρο του D&D.Μιας και θίγεται το θέμα της 4ης μπορώ να πω ότι δεν εντυπωσιάστηκα.

:cry5:OOOOOOOOOOOOOπότε παίξτε 3ηηηηηηηηηηηηηηηη!!

#214 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 16:29

Xαιρεται. Ανήκω εδω και χρόνια στο χώρο του D&D.Μιας και θίγεται το θέμα της 4ης μπορώ να πω ότι δεν εντυπωσιάστηκα.

:cry5:OOOOOOOOOOOOOπότε παίξτε 3ηηηηηηηηηηηηηηηη!!

Κανονίστηκε τότε! Κάνεις DM. Πότε παίζουμε?

:P
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#215 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 18:38

Ναι ναι DM o valadorn και εμεισ παιχτες ftw babe...

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#216 tec-goblin

tec-goblin

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2009 - 09:48

Xαιρεται. Ανήκω εδω και χρόνια στο χώρο του D&D.Μιας και θίγεται το θέμα της 4ης ...

Προσοχή Νεκρομάντης!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#217 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2009 - 12:37

Βοήθεια γειτόνοι.

Θέλω να μπει ένα θεατρικό για ένα σέσιον. Έχω το κείμενο ολόκληρο και μπορώ να διαλέξω ανάμεσα στο απλώς να το περιγράψω ή να παίξω ολόκληρο/κάποια κομμάτια του. Το πρόβλημά μου είναι ότι κάνοντας όλους τους ρόλους μόνη μου (ΛΟΛ) θα γίνει της μαλάμως το κάγκελο, αναμενόμενα. Δεν υπάρχουν αρκετά θύματα για να με βοηθήσουν στο εγχείρημα (και αν προσφερθούν τα λυπάμαι). Τι προτείνετε? Το καραγουστάρω αυτό το θεατρικό γμτ :cry5:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#218 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 01:34

Χαιρετώ και εγώ!! Μόλις πρόσφατα αποφάσισα και εγώ να ασχοληθώ με DnD με κάτι παιδιά από τη σχολή μου. Δεν έχουμε καν αρχίσει και νοιώθω ήδη να καίγομαι συνθέμελα... Για την ώρα είπα να πάω Aasimar ως kineticists. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. Βρίσημο και γνώμες για την επιλογή μου αυτή όλα δεκτά (Make it be good ... Make it be good... :uhh:)
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Δημοσιευμένη  εικόνα[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#219 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 01:36

edition?
class?
campaign setting?
rest of the players' experience ?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#220 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 09:14

Edtion: 3.5
Class: psion ( αν δεν απαοτώμαι class είναι ) και μάλιστα kineticist.
Setting: ένας θεόσ ξέρει...
Exp: ο ένας παίχτης παίζει 8 χρόνια ( 'η τουλάχιστον έτσι λέει ) ο άλλος ξέρει γενικώς τί παίζει με D&D και o τρίτος πτώτη φορά το άκουσε προχθές.
Σημείωση: αυτός που ασχολείται 8 χρόνια θα έιναι DMPC.

Edit:Μόλις έμαθα ότι το party θα είνα συνολικά 6 άτομα. Καλό ή κακό αυτό;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 25 Μάρτιος 2009 - 15:42

#221 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 15:45

Edit:Μόλις έμαθα ότι το party θα είνα συνολικά 6 άτομα. Καλό ή κακό αυτό;

Αν μαζεψετε λιγους ακομα ειναι οτι πρεπει για συλλαλητηριο:hahaha:
Ahem,γενικα μιλωντας 6 ειναι πολλοι.Τωρα αν ο Dm σας ειναι τοσο ατσιδας και τα καταφερει να σας κουμανταρει,τι να πω,μπραβο του:smokingg:

#222 Doshaburi

Doshaburi

High school days

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 18:24

Οσο πιο πολλοι ειναι στο παρτυ τοσο λιγοτερο DnD θα παιζετε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#223 sailock

sailock

One pound of flesh ...

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 12:17

ΜΙλαμε για d&d the more the merier ,ειναι βλεπεται παιχνιδι αποκλειστικα για party μα προσπαθειστε να κρατησετε τον αριθμο στους 6(υποθετωντας βεβαια οτι παιζεται rp και οχι hack and slash)

#224 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 18:54

Απ'ότι βλέπω μάλλον δεν το κόβω να παίζουμε... Ο ένας - ο GM - το παραπέρνει σοβαρά, λες και είναι δουλεία μας ή κάτι τετοιο και οι υπόλοιποι έχουμε ψιλοξενερώσει... Θα δούμε. Και τελικά δεν έχω ιδέα πόσοι θα είμαστε...:nod2: Το μόνο που ξέρω σίγουρα είανι ότι το παιδί που θα παίξει πρώτη φορά κιόλας - κορίτσι σημειώνω:terror2: - θα έχει half-elf bard.

Νομίζω πως γενικά το D&D είναι για να περνάς καλά και όχι να το έχεις νταλκά στο κεφάλι σου...Επαναλαβάνω: νομίζω
Ευχαριστώ για τα σχόλια μέχρι στιγμής πάντος^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TotalOblivion: 26 Μάρτιος 2009 - 19:10

#225 tec-goblin

tec-goblin

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2009 - 09:02

Ο ένας - ο GM - το παραπέρνει σοβαρά, λες και είναι δουλεία μας ή κάτι τετοιο και οι υπόλοιποι έχουμε ψιλοξενερώσει..

Το dnd είναι μια σύμβαση. Το θέμα είναι ο αφηγητής και η ομάδα να θέλουν πάνω κάτω τα ίδια πράγματα (γενικά πάντως οι αφηγητές είναι πιο αυστηροί από τους παίκτες).
Αν θέλετε απλά χαβαλέ, τότε ναι, ένας αυστηρός DM δεν βοηθάει.
Όμως να ξέρεις ότι το DnD μπορεί να πάει πολύ βαθιά. Μπορεί να δώσει πολιτικά μηνύματα, να σε δοκιμάσει σε καταστάσεις στις οποίες στην πραγματική ζωή δεν μπορείς να πειραματιστείς, ή να γίνει πραγματικά ένα διήγημα που γράφεται όλοι μαζί. Μπορεί να σε τρομάξει, να σε κάνει να έχεις εφιάλτες, να σε ταρακουνήσει. Αν όμως αυτό που θες είναι απλά να ξεδώσεις (γιατί, η υπόλοιπη ζωή σου είναι μίζερη; ), τότε δεν μπορεί να κάνει τίποτα από αυτά.