Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

D&D world

• Please log in to reply
331 replies to this topic

#181 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 20 October 2008 - 19:26

Εύγε εύγε! Θέλω αναφορά :):).

Αρχίσαμε το H3: Pyramid of Shadows με τα Goblins μας! (το δικό μου το λένε Gr'tz ;))

Το party αποτελείτε από:
- Goblin Barbarian
- Goblin Witch Doctor
- Goblin Cleric
- Goblin Swordmage (αυτός είναι από άλλο χωριό, γι'αυτό έχει διαφορετικού στυλ όνομα & Int)

Οι χαρακτήρες βγήκαν αρκετά καλοί, ακόμη & αν τα Stat bonuses που δίνουν τα Goblins ήταν για δευτερεύοντα χαρακτηριστικά στις περισσότερες περιπτώσεις (πράγμα που είναι ένα καλό παράδιεγμα της νοοτροπίας & του design goal της 4e ότι οι χαρακτήρες δε ξεφεύγουν και ιδιέτερα από το basic level of competence, προς τα πάνω (optimized) ή προς τα κάτω (sub-optimal), εκτώς άμα γίνει έντονη προσπάθεια για να γίνουν gimped :thumbup: ).

Πήγαμε σερί τα 4 (+1) πρώτα Encounters. Πολύ ξύλο. Κάποια από αυτά (ειδικά το τελευταίο που παίξαμε, ενάντια σε κάτι τερατάκια του Vecna) ήταν δύσκολα μάλιστα (ή θα ήταν ευκολότερα άμα ο Cleric δεν είχε ξεχάσει εντελώς ένα Daily & ένα Feat του! ή αν ο Βαρβαρος πετύχαινε & από κάποτε). Στο τέλος μείναμε με το να έχουμε ξοδέξει ό,τι Powers έχουμε & να είμαστε όλοι κάτω από τα μισά Healing Surges & να κάνουμε Rest με την ελπίδα ότι δε θα φάμε wandering monsters στη μάπα. Αγωνία!

Από roleplaying άποψη, γέλιο όπως μπορείτε να φανταστείτε, με το να κάνουμε screech & να λέμε goblin-ίστηκες χαζομάρες όλη την ώρα. Εγώ πάντως βρήκα ένα Artifact, μία obsidian σφαίρα με τη ψυχή ή κάτι τέτοιο μιας αρχαίας Eladrin princess μέσα & άρχισε ο Gr'tz να της κάνει τα γλυκά μάτια :love: (ναι, ρε, Goblins έχουν +2 το Cha!), χεχε.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#182 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 20 October 2008 - 19:45

Don't mind me, but this 4th edition truly is perversely foolish. Words can't describe, and I'm not going to waste any more.

Posted Image

#183 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 21 October 2008 - 17:15

Don't mind me

We won't. :P:P
----

#184 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 15 November 2008 - 10:52

Anyway, τώρα που είμαι πίσω Αθήνα & φαίνεται ότι θα είμαι εδώ for actually κάποιο καιρό επαναλαμβάνω την προσφορά μου:

ενδιαφέρεται κανείς να παίξει σε κάνα on-shot D&D 4e παιχνίδι?

:try:
----

#185 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 15 November 2008 - 16:12

Chaotic Evil: Το αγαπημένο μου evil alignment, μερικά ωραία παραδείγματα είναι: Joker από Dark Knight, Arioch, Stormbringer από Elric Saga, Crippled God από Malazan Book of the Fallen, Azagthoth από Lovecraft, Κράντωρ από το Σπήλαιο των Ιδεών και φυσικά οι Chaos θεοί του Warhammer (για μένα κυρίως Tzeentch αλλά όλοι είναι απαραίτητοι). Μου αρέσει όταν το Chaos παρουσιάζεται ως μια λανθάνουσα ασθένεια που υπάρχει στα διάφορα όντα ή στις πράξεις τους και οι χαοτικοί τρέφονται από αυτήν ή την ξυπνάνε και την ενισχύουν.

Lawful Evil: DIE, FOR THE BLOOD WAR! Αν και συμπαθώ τα Pit Fiends περισσότερο από τους Balors και μου αρέσουν οι Erinyes, όχι όμως περισσότερο από τα Succubi.

Εδώ που τα λέμε όμως τα πραγματικά fiends, ανεξάρτητα από συμπάθειες, είναι τα Yugoloths. Μπορεί να μισώ πιο πολύ το Lawful Evil, αλλά Neutral Evil= ο πάτος. Δύσκολα θα βρείς πιο επικίνδυνους Evil από τους Griffith, Raistlin κτλ. ...

Το Chaotic Good το έχω στην ίδια εκτίμηση με το Neutral Good, αν και προσωπικά πιστεύω ότι είμαι πιο κοντά στο πρώτο. Και τα δύο κάνουν για μένα τους καλύτερους φίλους. :)

Edited by Tadaka, 15 November 2008 - 16:48.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#186 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 15 November 2008 - 16:40

Εγώ που πρόσφατα ξεκίνησα ένα session με παρέα στην δεύτερη έκδοση, είμαι female gnome ταγμένο στο καλύτερο aligment: chaotic good και τα μυαλά στα κάγκελα :P
Posted Image

#187 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 16 November 2008 - 09:18

Δύσκολα θα βρείς πιο επικίνδυνους Evil από τους Griffith, Raistlin κτλ. ...

I protest gravely father! :oo::oo::oo: O Raistlin neutral evil? Ano... :himitsu:

ΣΠΟΙΛΕΡ ΣΠΟΙΛΕΡ:

Spoiler:

Please do not mar the infinite perfection of my genuinely compassionate Shalafi :nanana::Crying2::nanteee:

Posted Image

#188 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts

Posted 18 November 2008 - 02:53

Spoiler:

Ευτυχώς που
Spoiler:
.

Είναι φυσικά ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες σε dnd novels. Κοντά έχω μόνο τον Kazimir από το Heart of Midnight, το γιό του Doskoy από το To Sleep with Evil και τους Marie& Puppet Master από το Carnival of Fear.

dragonclan21.jpg
Togashi Yokuni

#189 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 26 November 2008 - 14:22

Spoiler:

Spoiler:

*οφ τόπικ τέλος :emptyonexg1:*

Posted Image

#190 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 26 November 2008 - 14:46

Well,εχω να πω ένα πράμα:CN female Tiefling rogue,με αδερφή NG human wizard και έναν φιλάργυρο NG Aasimar Cleric του Lathander.Tώρα πέτα αυτό το team μαζί με ένα CN human fighter κι ενα CG half elf ranger μέσα στη Sembia.Κόλαση λέμεεεεεεεεεεε....
Spoiler:

Posted Image

#191 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 26 November 2008 - 14:50

ναι. σκεφτειτε ποσο μου διευκολυνουν την δουλεια για να γραψω καθε φορα:hahaha:

EDIT: Kitiara? Soth? ποιοι ειναι αυτοι? οταν ο Raistlin φτερνιζονταν, θεοι πεθαιναν....

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#192 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts

Posted 26 November 2008 - 15:34

Spoiler:

Edited by Tadaka, 26 November 2008 - 15:43.

dragonclan21.jpg
Togashi Yokuni

#193 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 26 November 2008 - 15:39

Spoiler:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#194 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts

Posted 26 November 2008 - 15:49

Spoiler:

dragonclan21.jpg
Togashi Yokuni

#195 Bab

Bab

Shinpaku alliance!

• Members
  • 81 posts

Posted 07 December 2008 - 13:31

Καλημέρα!
Δε θέλω να κάνω hijacking στο topic αλλά νομίζω πως αυτό κολλάει εδώ:
Ela N'agapithoume Halfling
:burningbe3:

Posted Image

Deadly masters VS Incompetent student

Rule One: "Do not act incautiously when confronting a little bald wrinkly smiling man."
...
Rule Nineteen :"Remember Never to Forget Rule One. And always ask yourself: How come it was created in the first place?"

Links που προτείνω ανεπιφύλακτα: Δείτε anime online σε mobile συσκευές + Νόστιμες συνταγές για όλους