Εύγε εύγε! Θέλω αναφορά
:).
Αρχίσαμε το H3: Pyramid of Shadows με τα Goblins μας! (το δικό μου το λένε Gr'tz

Το party αποτελείτε από:
- Goblin Barbarian
- Goblin Witch Doctor
- Goblin Cleric
- Goblin Swordmage (αυτός είναι από άλλο χωριό, γι'αυτό έχει διαφορετικού στυλ όνομα & Int)
Οι χαρακτήρες βγήκαν αρκετά καλοί, ακόμη & αν τα Stat bonuses που δίνουν τα Goblins ήταν για δευτερεύοντα χαρακτηριστικά στις περισσότερες περιπτώσεις (πράγμα που είναι ένα καλό παράδιεγμα της νοοτροπίας & του design goal της 4e ότι οι χαρακτήρες δε ξεφεύγουν και ιδιέτερα από το basic level of competence, προς τα πάνω (optimized) ή προς τα κάτω (sub-optimal), εκτώς άμα γίνει έντονη προσπάθεια για να γίνουν gimped

Πήγαμε σερί τα 4 (+1) πρώτα Encounters. Πολύ ξύλο. Κάποια από αυτά (ειδικά το τελευταίο που παίξαμε, ενάντια σε κάτι τερατάκια του Vecna) ήταν δύσκολα μάλιστα (ή θα ήταν ευκολότερα άμα ο Cleric δεν είχε ξεχάσει εντελώς ένα Daily & ένα Feat του! ή αν ο Βαρβαρος πετύχαινε & από κάποτε). Στο τέλος μείναμε με το να έχουμε ξοδέξει ό,τι Powers έχουμε & να είμαστε όλοι κάτω από τα μισά Healing Surges & να κάνουμε Rest με την ελπίδα ότι δε θα φάμε wandering monsters στη μάπα. Αγωνία!
Από roleplaying άποψη, γέλιο όπως μπορείτε να φανταστείτε, με το να κάνουμε screech & να λέμε goblin-ίστηκες χαζομάρες όλη την ώρα. Εγώ πάντως βρήκα ένα Artifact, μία obsidian σφαίρα με τη ψυχή ή κάτι τέτοιο μιας αρχαίας Eladrin princess μέσα & άρχισε ο Gr'tz να της κάνει τα γλυκά μάτια