Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Προτάσεις για το Heal/Hurt Game
Posted 15 July 2008 - 17:29
Posted 26 July 2008 - 00:42

Posted 26 July 2008 - 03:25
Posted 27 July 2008 - 01:10

Και για κατι πιο light, πως θα ονομασουμε το μερος που πανε οι χαρακτηρες που ξεπερασαν τα 6 god modes και δεν πηγαν στο heaven (ή πηγαν και μετα εφυγαν) ; Η προταση μου ηταν για Ηλυσια Πεδια.

Posted 27 July 2008 - 01:20
Τα Ηλύσια Πεδία από την άλλη ακούγονται ωραία. Αν θυμάμαι καλά πρέπει κι εγώ να είχα προτείνει σαν ονομασία το Πάνθεον Των Ηρώων (Παν-ΘΕΟΝ) αν με πιάνετε

Posted 28 August 2008 - 14:36
1) Προτείνω να υπάρχουν 1-2 μερες οπου δεν ψηφίζουμε Haruhi. Η μια οπως είπε και ο adventurer καλο θα ηταν να ηταν τη μερα του Gin-chan. Καλο κατα τη γνωμη μου θα ηταν να υπήρχε και μια δεύτερη μερα(τρίτη ή δευτέρα) Εννοείται οτι θα μπορει να παιρνει κανονικα αυτες τις μερες gin-chan bless, god mode points κλπ. Μονο το heal hurt θα απαγορεύεται.
2) Ενδιαφερον θα ηταν να μπορουν να μπουν πολλοι χαρακτηρες, ακομη και 3, απο το ίδιο anime. Tα anime που εχουν χασει σε ψηφοφορίες θα έπρεπε να μπορουν να μπουν ξανα αρκετες φορες. Give them a second chance people!
3) Θα είχε πλάκα τη μια μερα νεου χαρακτηρα να μην είχαμε ψηφοφορία με anime,αλλα με τους χαρακτήρες τους ίδιους.
Περιμενω αντιδρασεις για να εφαρμοσουμε οποια νεα μέτρα όσο το δυνατον γρηγορότερα.
Posted 28 August 2008 - 14:44
2-Γιατί όχι? Αλλά προσοχή, μη φέρουμε ολόκληρο το lucky star και το azudaiοh μέσα, γιατί θα γίνει χαμός....
3-Δηλαδή, πριν το update θα έχεις βγάλει τους χαρακτήρες και εμείς θα ψηφίζουμε αυτούς αντί για new anime? Καλό μου ακούγεται
Posted 28 August 2008 - 14:51

3)Ναι κατι τετοιο. Να εχουμε κατι πιο συγκεκριμενο απο το ανιμε. Και μπορει να μπαινουν και χαρακτηρες απο το ιδιο anime ταυτοχρονα. Αμα εχω και λιγο χρόνο παραπάνω θα προσπαθούσα να βρω και χαρακτηρες που εχουν καποια σχεση μεταξυ τους καθε φορα. Πχ ξιφομαχους μονο, bishies, lolis κλπ. Ή να βαζω ενα χαρακτηρα απο καθε κατηγορια. Δεν ξερω βεβαια αν θα μπορεσω να το κανω αυτο τελικα γιατι απαιτει και λιγο χρονο. Σε ενα μηνα θα εχω πολυ ελεθερο χρονο(τελος εξεταστικης γαρ) και θα το κανω σιγουρα, αλλα ια 20 μερουλες δεν το υποσχομαι...
Posted 28 August 2008 - 16:14

2) Στην αρχη ηταν σωστο μετρο, αλλα πλεον εχει προχωρησει τοσο το παιχνιδι που επιβαλλεται να μπορουμε να ξαναψηφισουμε τα ιδια ανιμε. Θα προτεινα παντως να μην αποκτησουμε πανω απο δυο χαρακτηρες απο το ιδιο ανιμε, πχ ηδη ειχαμε δυο απο Death Note και Azumanga Daioh οποτε αυτα τα δυο να μην μπορουν να ξαναμπουν (οσο και αν θελω την Tomo-chan

3) ΔΞ/ΔΑ
4) Θα μετονομασεις επιτελους το "Fallen God" σε "Ηλυσια Πεδια" ή εστω "Πανθεον";

Posted 28 August 2008 - 16:18

Αλλα δεν ξερω τι να βαλω, ηλισια πεδια ή πανθεον? Καμια προταση?(για να μην κανω αυθαιρεσιες, εκανα μια προσφατα σε μια ψηφοφορια με κατι hana yori dango,αλλα οχι αλλη

Posted 28 August 2008 - 16:25

Edit: Προς το παρών, το Onizuka's resting place μου ακούγεται μια χαρά!!
Posted 28 August 2008 - 17:09

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 30 August 2008 - 00:36

Ρίξε ζάριΑλλα δεν ξερω τι να βαλω, ηλισια πεδια ή πανθεον? Καμια προταση?
Όσο για τους χαρακτήρες, μου φαίνεται πως αν όχι όλοι, η πλειοψηφία συμφωνεί. Από την μία θα υπάρξουν περισσότερες επιλογές μιας και το ίδιο anime θα μπαίνει περισσότερες φορές, και από την άλλη θα ξέρουμε ποιον χαρακτήρα θα φέρουμε μέσα στο παιχνίδι.
Posted 30 August 2008 - 10:31
+1Όσο για τους χαρακτήρες, μου φαίνεται πως αν όχι όλοι, η πλειοψηφία συμφωνεί. Από την μία θα υπάρξουν περισσότερες επιλογές μιας και το ίδιο anime θα μπαίνει περισσότερες φορές, και από την άλλη θα ξέρουμε ποιον χαρακτήρα θα φέρουμε μέσα στο παιχνίδι.
Btw για να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 πράματα
α και
Posted 01 September 2008 - 09:28
β. μπορουμε να πούμε οτι ένα άνιμε δε θα έχει παραπάνω από 2 παίκτες ταυτόχρονα στο παιχνίδι. αν αποσύρονται οι χαρακτήρες μετά από καιρό μπορεί να μπαίνει κάποιος από το ίδιο άνιμε...
3. κάνε και ψηφοφορία με χαρακτήρες... np