Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Προτάσεις για το Heal/Hurt Game

• This topic is locked This topic is locked
117 replies to this topic

#91 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 03 September 2008 - 11:34

Πρόταση (ναι, εδώ.):
Το Event της Τρίτης να είναι ίδιο με κάποιο event των προηγούμενων ημερών. Μιας και είναι 6 μέρες, να ρίχνει η Πίτσα ζάρι, να ανάλογα με το ποιός αριθμός τυχαίνει να γίνεται το ανάλογο event. ;) Ή ακόμα καλύτερα, να υπάρχουν 6 Special Events, και την Τρίτη να επιλέγεται ένα τυχαίο μέσω του ζαριού. Αν και θα προτιμούσα αν αυτό γινόταν το Σάββατο ή την Κυριακή. :P

Πολυ καλη ιδεα πιστευω! Μου εμοιασε το αδερφακι μου στο IQ μια φορα στη ζωη του... Μπραβο μου!

#92 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 September 2008 - 13:12

Εμενα παλι δε μου κολλαει καθολου η ιδεα να εχουμε πχ δυο smites σε μια βδομαδα:frozen:
Posted Image

#93 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 03 September 2008 - 13:15

Nαι μπορει να απορριψουμε το πρωτο σκελος, αλλα θα μπορουσαμε να βρουμε κανα 2-3 ακομη events και να μπαινουν στην τυχη για να εχει και suspence.

Αλλα και παλι οσον αφορα τα smites, μπορει να εχουμε και 3 new char days που να αντισταθμιζουν τα πραγματα.

#94 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 03 September 2008 - 14:17

Βασικά σκεπτόμουν για event για το κενό της τρίτης XD
Σκαφτόμουν λοιπόν να αξιοποιήσουμε το μεγάλο graveyard μας κάνοντας την Τρίτη μέρα των νεκρών (sounds cool ne ? lol)
Στο ψητό !

Την Τρίτη λοιπόν ένας χαρακτήρας επιλέγεται τυχαία από το νεκροταφείο και ανεβαίνει στο κόσμο τον ζωντανών ζητώντας προσφορές – offerings από κάθε χαρακτήρα που δεν είναι σε god mode

Ο κάθε παίχτης επιλέγει έναν χαρακτήρα (που δεν είναι σε god mode) για να κάνει offering στον χαρακτήρα που ανέβηκε από το νεκροταφείο μαζί με τα κλασικά heal hurt της μέρας.

Στο τέλος της μέρας για κάθε χαρακτήρα στο παιχνίδι (που δεν είναι σε god mode) αθροίζονται τα offering που έχουν κάνει
Όλοι οι χαρακτήρες με 0 offerings τρώνε -2 Hurt
Με 1 offering τρώνε -1 Hurt
Με 2 offerings τπτ
Με 3 offerings +1 Heal
Mε n offerings +(n-2)Heal

Επίσης αν ο χαρακτήρας που ανέβηκε από τον κόσμο των νεκρών καταφέρει να μαζέψει 1 offering από κάθε ζωντανό χαρακτήρα τότε επανέρχεται στον κόσμο των ζωντανών με 15 HP στην αντίθετη περίπτωση επιστρέφει στο graveyard

Λοιπόν νομίζω πως ένα τέτοιο event θα κάνει το παιχνίδι πιο γρήγορο και πιο δύσκολο σε όσους υποστηρίζουν πόλους χαρακτήρες στο παιχνίδι

Πως σας φαίνεται ??
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#95 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 September 2008 - 17:33

We used to have that every week, but it sucked και το βγάλαμε νωρίς.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#96 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 03 September 2008 - 18:40

Το ξέρω ότι έχω καταχθεί στους μονοθειστές αλλά, πώς θα σας φενόταν αντί για ένα θεό, να είχαμε 2? Ο 2ος όμως να ήταν γένους θυληκού. Δηλαδή a god, and a godess beside him.
Μπορούν επίσης να παιχτούν σενάριο όπου ο ένας θα δίνει + και ο άλλος - και έτσι θα έχουμε καλές αλλαγές στις διαφορές των hp, χωρίς να παρατραβηχτεί το παιχνίδι με πολυθεισμούς κ.λ.π. Επίσης οι χαρακτήρες θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν θεοί αφού θα υπάρχει μία θέση και για τα δύο sexes. Τέλος θα μπορούσαν να κάνουν και κάτι σαν combo, όπου το + ή το - θα πήγαινε σε έναν αλλά θα ήταν πολύ ισχυρό σε στύλ 7-10 hp.... Πώς σας φαίνεται?

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#97 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 04 September 2008 - 22:48

Το ξέρω ότι έχω καταχθεί στους μονοθειστές αλλά, πώς θα σας φενόταν αντί για ένα θεό, να είχαμε 2? Ο 2ος όμως να ήταν γένους θυληκού. Δηλαδή a god, and a godess beside him.
Μπορούν επίσης να παιχτούν σενάριο όπου ο ένας θα δίνει + και ο άλλος - και έτσι θα έχουμε καλές αλλαγές στις διαφορές των hp, χωρίς να παρατραβηχτεί το παιχνίδι με πολυθεισμούς κ.λ.π. Επίσης οι χαρακτήρες θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν θεοί αφού θα υπάρχει μία θέση και για τα δύο sexes.

A god and his goddess... Να σου πω την αληθεια... καλο μου ακουγεται!! Και οι προτασεις σου (με εξαιρεση το combo που ακουγεται υπερβολικο) φαινονται ενδιαφερουσες.

Τι λετε οι υπολοιποι;
Posted Image

#98 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 04 September 2008 - 23:24

Και εγώ συμφωνώ για τον δεύτερο Θεο. Μάλιστα μου πρότεινε ο Ash ο ένας θεός να ονομάζεται shinigami ενώ ο άλλος να είναι το αντίθετο( heaven god αρκετα καλο ειναι ηδη βεβαια)

Ο ένας θα κάνει μονο heal ενω ο άλλος μόνο hurt(shinigami).

#99 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 04 September 2008 - 23:54

I vote no. Just no.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#100 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 05 September 2008 - 01:06

no XD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#101 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 11 September 2008 - 14:48

Όποιος μπορεί ας ανανεώσει τους κανόνες της πρώτης σελίδας, σύμφωνα με όσα πρόσθετα έχουμε αποφασίσει μέχρι στιγμής. Έτσι ώστε να διευκολυνθούν άτομα τα οποία δεν έχουν ξαναπαίξει.

Όποιος κάνει τον κόπο, ας ποστάρει εδώ τους αλλαγμένους κανόνες ή ας μου στείλει ένα ΠΜ.

E5VV38U.jpg

#102 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 17 September 2008 - 08:14

Τι θα λέγατε να βάζατε (εγώ δεν παίζω) σαν εξτρά επιλογή να μπορούνε να κάνουνε οι παίκτες ένα side effect πέρα από hurt/heal ;

Για παράδειγμα,
Poison: Ο χαρακτήρας θα χάνει ένα HP παραπάνω αν κάποιος του κάνει hurt στα επόμενα 5 post.
Cloack: Ο χαρακτήρας δεν μπορεί να πάθει hurt για τα επόμενα 3 post.
Zombie: Ο χαρακτήρας θα παθαίνει hurt αν κάποιος του κάνει heal και το ανάποδο για τα επόμενα 5 post.

Flank: O χαρακτήρας που το παθαίνει θα προκαλεί ένα παραπάνω HP hurt για τα επόμενα 5 post.
Vampire: O χαρακτήρας θα γιατρεύεται ένα παραπάνω HP heal για τα επόμενα 5 post.

[FONT="]Αυτό θα δώσει στο παιχνίδι στρατηγική καθώς οι παίχτες θα πρέπει να ανατρέχουν σε προηγούμενα [/FONT][FONT="]post [/FONT][FONT="]για να ξέρουνε τι side effect βρίσκονται «εν ενεργεία» [/FONT]

#103 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 17 September 2008 - 19:03

Δεν μου αρέσει. Με αυτό τον τρόπο θα μπερδευτούν τα posts και θα το παιχνίδι θα *******.
ffs, it's just a game....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#104 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 26 September 2008 - 16:31

Σε περίπτωση ισοβαθμίας ψήφων σε +/-Χ ή smite τότε να τα παίρνουν όλοι οι χαρακτήρες που ισοψήφησαν … για να αποφεύγονται αδιαφανή διαδικασίες τύχης

Edited by noname, 26 September 2008 - 16:42.

Posted Image

#105 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 26 September 2008 - 16:34

Aδιαφανεις?????:hahaha: Ποτε στη ζωή μου δεν εκανα τσατσια στο ζάρι! :P

Aν και έτσι θα ήταν πιο εύκολο και για εμενα, για να μην λαμβανω γραμματα με ανθρακα κάθε πρωι... Αρα +1 απο εμενα!