Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Προτάσεις για το Heal/Hurt Game

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
117 replies to this topic

#76 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 17:29

Ναι, αλλά λέμε τώρα π.χ. πάει ο Onizuka να εκθρονήσει τον Gintoki. Αν ο Gintoki φύγει, δεν θα ξαναμπεί στο παιχνίδι. Άρα θα πάρει πολλούς ψήφους και πολύ πιθανόν να κερδήσει την ψηφοφορία. Αν αυτό γίνεται συνέχεια, τότε δεν θα καταντήσει το game ακόμα πιo επαναλαμβανόμενο? Και ο Onizuka άμα χάσει, τι θα πάθει

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#77 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2008 - 00:42

Ειδα σημερα αναστηθηκε παλι η Dokuro-chan. Μηπως πρεπει να βαλουμε ενα οριο στο ποσες φορες γινεται να αναστηθει ο ιδιος χαρακτηρας; Δυο φορες ειναι αρκετες μου φαινεται :nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#78 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2008 - 03:25

Συμφωνώ. Οπότε όποιος δεν μπορεί να αναστηθεί ας μένει στο νεκροταφείο σβησμένος για να ξέρουμε ότι έχει έρθει στο παρρελθόν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2008 - 01:10

Για την ωρα υπαρχουν οι σταυροι διπλα στο καθε ονομα που δειχνουν ποσες φορες εχει αναστηθει ο καθενας :)

Και για κατι πιο light, πως θα ονομασουμε το μερος που πανε οι χαρακτηρες που ξεπερασαν τα 6 god modes και δεν πηγαν στο heaven (ή πηγαν και μετα εφυγαν) ; Η προταση μου ηταν για Ηλυσια Πεδια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#80 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2008 - 01:20

Όντως, Fallen God δεν ακούγεται ωραίο την στιγμή που έχει τα περισσότερα God Modes απ' όλους.

Τα Ηλύσια Πεδία από την άλλη ακούγονται ωραία. Αν θυμάμαι καλά πρέπει κι εγώ να είχα προτείνει σαν ονομασία το Πάνθεον Των Ηρώων (Παν-ΘΕΟΝ) αν με πιάνετε :P

E5VV38U.jpg

#81 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 14:36

Μια φορα να μην γραψω προλογους και εγω(και το παρακανω παντα, ας κανω διαλειμμα)

1) Προτείνω να υπάρχουν 1-2 μερες οπου δεν ψηφίζουμε Haruhi. Η μια οπως είπε και ο adventurer καλο θα ηταν να ηταν τη μερα του Gin-chan. Καλο κατα τη γνωμη μου θα ηταν να υπήρχε και μια δεύτερη μερα(τρίτη ή δευτέρα) Εννοείται οτι θα μπορει να παιρνει κανονικα αυτες τις μερες gin-chan bless, god mode points κλπ. Μονο το heal hurt θα απαγορεύεται.

2) Ενδιαφερον θα ηταν να μπορουν να μπουν πολλοι χαρακτηρες, ακομη και 3, απο το ίδιο anime. Tα anime που εχουν χασει σε ψηφοφορίες θα έπρεπε να μπορουν να μπουν ξανα αρκετες φορες. Give them a second chance people!

3) Θα είχε πλάκα τη μια μερα νεου χαρακτηρα να μην είχαμε ψηφοφορία με anime,αλλα με τους χαρακτήρες τους ίδιους.

Περιμενω αντιδρασεις για να εφαρμοσουμε οποια νεα μέτρα όσο το δυνατον γρηγορότερα.

#82 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 14:44

1-Θα απογορεύεται? Σαν κανόνας δηλαδή? Όχι, εγώ διαφωνώ. Αν κάποιος θέλει να της κάνει hurt να της κάνει, και αν κάποιος θέλει να της κάνει heal να της κάνει. Δεν χρειάζεται ολόκληρος κανόνας

2-Γιατί όχι? Αλλά προσοχή, μη φέρουμε ολόκληρο το lucky star και το azudaiοh μέσα, γιατί θα γίνει χαμός....

3-Δηλαδή, πριν το update θα έχεις βγάλει τους χαρακτήρες και εμείς θα ψηφίζουμε αυτούς αντί για new anime? Καλό μου ακούγεται

#83 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 14:51

1) Eχεις δικιο, καπως ακουγεται αυτη η απαγορευση... Αλλα πιστευω οτι οι δυσκολοι καιροι απαιτουν και ακραια μετρα. :P Αν οχι 2 μερες, τουλ μια θα ηταν καλο να υπηρχε, και ετσι κι'άλλιως μονο το heal/hurt θα απαγορευεται, ετσι για να εχουμε και ποικιλια που ειχε χαθει τελευταια.

3)Ναι κατι τετοιο. Να εχουμε κατι πιο συγκεκριμενο απο το ανιμε. Και μπορει να μπαινουν και χαρακτηρες απο το ιδιο anime ταυτοχρονα. Αμα εχω και λιγο χρόνο παραπάνω θα προσπαθούσα να βρω και χαρακτηρες που εχουν καποια σχεση μεταξυ τους καθε φορα. Πχ ξιφομαχους μονο, bishies, lolis κλπ. Ή να βαζω ενα χαρακτηρα απο καθε κατηγορια. Δεν ξερω βεβαια αν θα μπορεσω να το κανω αυτο τελικα γιατι απαιτει και λιγο χρονο. Σε ενα μηνα θα εχω πολυ ελεθερο χρονο(τελος εξεταστικης γαρ) και θα το κανω σιγουρα, αλλα ια 20 μερουλες δεν το υποσχομαι...

#84 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 16:14

1) SirJim, καταλαβαινω οτι ακουγεται καπως, αλλα πρακτικα βλεπουμε να γινονται καθε φορα τοσες ψηφοι στην Haruhi που αλληλοεξουδετερωνονται και πανε χαμενες αντι να προχωρουν το παιχνιδι. Πιστευω πως μια φορα τη βδομαδα να μπορουν οι αντιστοιχοι παικτες ψηφισουν και κατι αλλο δε βλαπτει, σαν ξελευθερια θα τους ειναι αφου τωρα ο Haruhoπολεμος τους δενει τα χερια (δεν ξερω αν το διατυπωσα καλα :P )

2) Στην αρχη ηταν σωστο μετρο, αλλα πλεον εχει προχωρησει τοσο το παιχνιδι που επιβαλλεται να μπορουμε να ξαναψηφισουμε τα ιδια ανιμε. Θα προτεινα παντως να μην αποκτησουμε πανω απο δυο χαρακτηρες απο το ιδιο ανιμε, πχ ηδη ειχαμε δυο απο Death Note και Azumanga Daioh οποτε αυτα τα δυο να μην μπορουν να ξαναμπουν (οσο και αν θελω την Tomo-chan :cry5:).
3) ΔΞ/ΔΑ

4) Θα μετονομασεις επιτελους το "Fallen God" σε "Ηλυσια Πεδια" ή εστω "Πανθεον"; :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#85 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 16:18

4) To είχα ξεχασει αυτό...:P
Αλλα δεν ξερω τι να βαλω, ηλισια πεδια ή πανθεον? Καμια προταση?(για να μην κανω αυθαιρεσιες, εκανα μια προσφατα σε μια ψηφοφορια με κατι hana yori dango,αλλα οχι αλλη :hahaha:)

#86 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 16:25

Αλλά και πάλι δεν μου φένεται σωστή αυτή η κίνηση. Πες ότι δημιουργείτε μια τέτοια μέρα. Τι μας/τους εμποδίζει από το να τα κάνουμε όλα λίμπα την επόμενη? Εγώ πάντως έχω ένα μεγάλο παράπονο από αυτό το game. Πoυ χάθηκε τόσο άδικα ο Onizuka...:nanana:

Edit: Προς το παρών, το Onizuka's resting place μου ακούγεται μια χαρά!!

#87 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 17:09

Εγώ θα το ξαναπώ, πολυθεϊσμός FTW. Στο κάτω-κάτω, μας αρέσει να ψηφίζουμε πολλά. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#88 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 00:36

Εγώ λέω να βγάλουμε την Haruhi από το παιχνίδι και να ξεμπερδεύουμε, που καθόμαστε και κάνουμε τόση φασαρία για πάρτη της :hahaha:

Αλλα δεν ξερω τι να βαλω, ηλισια πεδια ή πανθεον? Καμια προταση?

Ρίξε ζάρι

Όσο για τους χαρακτήρες, μου φαίνεται πως αν όχι όλοι, η πλειοψηφία συμφωνεί. Από την μία θα υπάρξουν περισσότερες επιλογές μιας και το ίδιο anime θα μπαίνει περισσότερες φορές, και από την άλλη θα ξέρουμε ποιον χαρακτήρα θα φέρουμε μέσα στο παιχνίδι.

E5VV38U.jpg

#89 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 10:31

Όσο για τους χαρακτήρες, μου φαίνεται πως αν όχι όλοι, η πλειοψηφία συμφωνεί. Από την μία θα υπάρξουν περισσότερες επιλογές μιας και το ίδιο anime θα μπαίνει περισσότερες φορές, και από την άλλη θα ξέρουμε ποιον χαρακτήρα θα φέρουμε μέσα στο παιχνίδι.

+1

Btw για να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 πράματα
Spoiler:

α και
Spoiler:

Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#90 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 09:28

α. θέμα Haruhi... αν είναι να μη ψηφίζεται μία ή δύο μέρες να την κάνουμε Θεά να τελειώνουμε... δεν πάει έτσι, πάει στο να αλλάξουν οι πάικτες ψήφους.

β. μπορουμε να πούμε οτι ένα άνιμε δε θα έχει παραπάνω από 2 παίκτες ταυτόχρονα στο παιχνίδι. αν αποσύρονται οι χαρακτήρες μετά από καιρό μπορεί να μπαίνει κάποιος από το ίδιο άνιμε...

3. κάνε και ψηφοφορία με χαρακτήρες... np