Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#1201 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 29 September 2009 - 15:30

Lol! Δεν λέω πως ο kaname δεν ήταν χαριτομενος αλλα ο zero ήταν πολύ πρώτος, βασικά δεν έχω διαβάσει το μανγα αλλά σκοπεύω να το αρχίσω και αν όντως είναι πουλημένος o zero ... ο kaname θα ανέβει στην υπόληψή μου...:riiight:

#1202 Hollister

Hollister

you got nuts

• Members
  • 59 posts

Posted 29 September 2009 - 20:07

θελω να πιστευω οτι θα καταληξει με τον Ζερο στο τελος:himitsu:εκτος απο τ οτι ειναι πιο ομορφος [ναι ναι] μ φαινεται πιο συμπαθιτικος απο τον Καναμε και φυσικα πιο δυναμικος:hero:

#1203 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 30 September 2009 - 12:42

παιδια εγω τι σειρα την αρχισα εχτες (LOL):P

1 πραγμα δεν εχω καταλαβει ...γιατι λεγονται perfect ο zero και η αλλη ?
Posted Image

#1204 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 30 September 2009 - 14:58

lol οχι perfect αλλά prefect που σημαίνει επιμελητής... αν θυμάσε η Yuki και ο Zero ήταν υπεύθυνοι για διάφορα στο σχολείο τους,.... ένα παράδειγμα,... να συγκρατούν το κοινό που ορμούσε στους μαθητές της νυχτερινής ταξης... αυτά :thatsit:

#1205 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 30 September 2009 - 17:22

Ουπς ο καλα γκαβομαρα ασχημη :nbleed: thnx aryaNamikaze και ελεγα κατι δεν μου παει καλα:P
Posted Image

#1206 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 30 September 2009 - 18:48

lol δεν κάνει τιποτα:ureshii:

#1207 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 30 September 2009 - 19:19

Καλη σειρα η συγκεκριμενη αν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι πραμα μπορει να μιλανε 1205 post για μια 26 σειρα που στην τελικη δεν εχει τοσα πολλα να σχολιασης oh well μαλλον για τον ιδιο λογο που εχει επιτυχια και το twilight,εγω ειμαι πιο πολλη στα hellsing,blade,και γενικα δρακουλας σχολης οποτε γι'αυτο δεν τα πιανω.
Παρολα αυτα ειναι μια καλη σειρα με καλη ατμοσφαιρα και μυστηριο με την προτιμηση μου να γερνη ελαφρως στην πρωτη σεζον,απο χαρακτηρες εκτος των Kaname/Yuki η αγαπημενη μου ειναι ο Headmaster Cross και ο Yagari.
Οσο για των Zero ο τυπος ειναι για τις κλοτσιες(sorry zero fans)δεν ξερω τι κανει στο μανγκα η αν ειναι διαφορετικος αλλα στο ανιμε το μονο που κανει ειναι ναειναι χωσμενος μεσα στην αυτολυπηση και να βρισκεται συνεχεια σε συγχυση ενω οποτε ειναι να παρει μια σημαντικη αποφαση το σκεφτεται κατι αιωνες μεχρι να βρει το θαρρος να αποφασιση και ειναι και αχαριστος.
Spoiler:

Απορω πως καποιοι των συγκρινουν με τον Kaname
Spoiler:

Edited by melkior, 30 September 2009 - 19:22.
spoiler tag inserted

#1208 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 September 2009 - 19:26

Spoiler:

#1209 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 30 September 2009 - 19:47

Spoiler:

Νταξει εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα
Spoiler:

#1210 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 September 2009 - 20:02

To παραπάνω κομμάτι όπως το περιγράφεις είναι από τα εγκλήματα που έκανε το studio στο τέλος αυτού του ark. Εκεί τον χαντακώσανε τον Zero ως χαρακτήρα πράγμα που δεν συμβαίνει στο manga (πήγαινε μια βόλτα από το chapter 46 και δες xD).

#1211 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 30 September 2009 - 20:18

To παραπάνω κομμάτι όπως το περιγράφεις είναι από τα εγκλήματα που έκανε το studio στο τέλος αυτού του ark. Εκεί τον χαντακώσανε τον Zero ως χαρακτήρα πράγμα που δεν συμβαίνει στο manga (πήγαινε μια βόλτα από το chapter 46 και δες xD).

Μαλιστα συμφωνο μαζι σου τον χαντακωσανε δε λες πραμα.
Γιατι εκαναν κατι τετοιο μηπως δεν ειχε βγει ακομη εκεινο το κεφαλαιο γιατι βλεπω πως ενω το ανιμε εχει βγει αρκετο καιρο τωρα το μανγκα δεν απεχει πολυ απο αυτο ισα ισα 8 κεφαλαια πως γινεται αυτο τοσο επιτυχια ειχε που δεν μπορουσαν να περιμενουν να βγει καινουργιο υλικο και εκαναν τα δικα τους?

#1212 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 30 September 2009 - 20:19

Για κάποιον λόγο ,... νομίζω πως προτημώ τον Zero είτε στο manga είτε στο anime. Κιας όντως μπορεί να έχει αρκετα ελλατώματα ,είναι τουλάχιστον κάπως ενδιαφέρον ως τύπος. Ο Kaname για παράδειγμα παραείναι υπερόπτης, σοβαρός, αργός και κάπως βαρετός ως χαρακτήρας,... Δεν ξέρω αν αυτό όντως ισχύει πάντως αυτή είναι η άποψή μου...:ureshii:

#1213 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 30 September 2009 - 21:09

Για κάποιον λόγο ,... νομίζω πως προτημώ τον Zero είτε στο manga είτε στο anime. Κιας όντως μπορεί να έχει αρκετα ελλατώματα ,είναι τουλάχιστον κάπως ενδιαφέρον ως τύπος. Ο Kaname για παράδειγμα παραείναι υπερόπτης, σοβαρός, αργός και κάπως βαρετός ως χαρακτήρας,... Δεν ξέρω αν αυτό όντως ισχύει πάντως αυτή είναι η άποψή μου...:ureshii:

Υπεροπτης και σοβαρος ναι αργος δεν ξερω τι ενοεις με αυτο αλλα βαρετος δεν νομιζω τουλαχιστον για μενα.

#1214 Ayaka-chan

Ayaka-chan

BloodyRoseZero

• Members
  • 58 posts

Posted 03 October 2009 - 14:41

Αααα το θέμα μου xD τρελαίνομαι για Zero, είναι ο αγαπημένος μου... και μπορώ να πω.. οτι έχοντας δει το anime και διαβάσει το manga, ακόμα δεν ξέρω ποιά είναι η άποψη μου σχετικά με τον kaname, αν τον αντιπαθώ ή όχι... είναι.... πολύ confusing!!!

#1215 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 04 October 2009 - 22:06

τωρα μπαινω στον δευτερο κυκλο pff
Posted Image