Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#916 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 September 2008 - 12:34

Spoiler:

που να το ξερω ο καημενος^^

Μεταξυ μας πιστευω οτι ο zero einai χιλιες φορες καλυτερος απο τον kaname(η8ικα)αλλα σε μαχη πιστευω οτι μπορστα στο kaname δε 8α αντεξει ουτε 2 sec

Posted Image

#917 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 18 September 2008 - 19:45

Μεταξυ μας πιστευω οτι ο zero einai χιλιες φορες καλυτερος απο τον kaname(η8ικα)αλλα σε μαχη πιστευω οτι μπορστα στο kaname δε 8α αντεξει ουτε 2 sec[/quote]
+1.000.000 for me....

Edited by endless_inspiration, 18 September 2008 - 20:01.

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#918 ::Eye Rean::

::Eye Rean::

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 18 September 2008 - 20:16

Μμμ, βασικά 'ντάααξει... Δεν το ξέρουμε... Δλδ.... Ναι... Θα δείξει...
Και όταν λέω μάχη, τον λόγο ακόμα δεν τον έχω σιγουρέψει στο μυαλό μου (XD), αλλά κρίνοντας από το όλο κόνσεπτ, ε δε γίνεται να μη γίνει κάποια τέτοια μάχη κάποια στιγμή... Εκτός κι αν ενώσουν τις δυνάμεις τους (για κάαποιο λόγο) και τελικά πολεμήσουνε κάποιον άλλον κακό μαζί, who knows, φάση θα είχε (δεν θέλω να χάσω κανέναν τους :run:)(:hihi2:)
Εν τω μεταξύ είναι και ο άλλος, ο μεγάλος και τρανός Τάδε βαμπίρ, ο παππούς του άλλου τάδε παιδιού βαμπίρ (lol soz δεν θυμάμαι τα ονόματα, λογικά καταλάβατε XD), ο οποίος δε νομίζω να είναι άκυρος... Πολύ respect στον Kaname έδειξε και χμμμμμμμ... Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι παραπέρα μην ρωτάτε =D

#919 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 September 2008 - 20:52

Μμμ, βασικά 'ντάααξει... Δεν το ξέρουμε... Δλδ.... Ναι... Θα δείξει...
Και όταν λέω μάχη, τον λόγο ακόμα δεν τον έχω σιγουρέψει στο μυαλό μου (XD), αλλά κρίνοντας από το όλο κόνσεπτ, ε δε γίνεται να μη γίνει κάποια τέτοια μάχη κάποια στιγμή... Εκτός κι αν ενώσουν τις δυνάμεις τους (για κάαποιο λόγο) και τελικά πολεμήσουνε κάποιον άλλον κακό μαζί, who knows, φάση θα είχε (δεν θέλω να χάσω κανέναν τους :run:)(:hihi2:)
Εν τω μεταξύ είναι και ο άλλος, ο μεγάλος και τρανός Τάδε βαμπίρ, ο παππούς του άλλου τάδε παιδιού βαμπίρ (lol soz δεν θυμάμαι τα ονόματα, λογικά καταλάβατε XD), ο οποίος δε νομίζω να είναι άκυρος... Πολύ respect στον Kaname έδειξε και χμμμμμμμ... Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι παραπέρα μην ρωτάτε =D

To βασικο ειναι να συνεχισει με τοσο καλο concept οσο ηταν και στη 1 σεζον^^Απο μαχες 8α δουμε εχει ο 8εος ^^

Posted Image

#920 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 September 2008 - 20:53

[quote name='endless_inspiration']Μεταξυ μας πιστευω οτι ο zero einai χιλιες φορες καλυτερος απο τον kaname(η8ικα)αλλα σε μαχη πιστευω οτι μπορστα στο kaname δε 8α αντεξει ουτε 2 sec[/quote]
+1.000.000 for me....[/quote]
να σαι καλα bro για το comment:wooi2:

Posted Image

#921 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 September 2008 - 21:37

endless_inspiration is also a girl :hahaha:
as fo
r me i hope that nothing happens to shiki

#922 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 September 2008 - 22:07

endless_inspiration is also a girl :hahaha:
as fo
r me i hope that nothing happens to shiki

I never look at their profiles so its only natural i make those mistakes but yeah i got pwned:fromabove::hahaha:

Posted Image

#923 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 September 2008 - 22:27

8α μου αρεσε να δο zero-kaname στην ιδια ομαδα, και το 8εωρω πολυ πι8ανον να γινει

qzMHWHd.png

#924 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 19 September 2008 - 00:22

ως πιο ακυρο και πι8ανo 8εωρω zero knight of kaname σε στυλ suzaku lelouch...εχει γουστο^^

Posted Image

#925 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 19 September 2008 - 16:00

ως πιο ακυρο και πι8ανo 8εωρω zero knight of kaname σε στυλ suzaku lelouch...εχει γουστο^^

OXI!!!! :oo:

Πιο λογικό το βλέπω να εμφανιστεί ο Άγιος Βασίλης στην Cross Academy παρά να γίνει ο Ζέρο τσιράκι του Κανάμε.

15fkk04.jpg

#926 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 19 September 2008 - 17:27

OXI!!!! :oo:

Πιο λογικό το βλέπω να εμφανιστεί ο Άγιος Βασίλης στην Cross Academy παρά να γίνει ο Ζέρο τσιράκι του Κανάμε.

ΜΠΑ μου εχει κολλησει αυτο δε χερω γτ αλλ μου εχει κολλησει

Posted Image

#927 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 19 September 2008 - 19:56

ρε παιδια δεν καταλαβατε, δεν εννοουσα ποιος να παλεψει με ποιον (δεν ειμαι τοοοσο χαζη) λεω τι ακριβως εννοειτε εσεις μαχη. Δεν εχουμε δει και καμια μεχρι τωρα στο vn οποτε δεν μπορω να τους φανταστω να παλευουν..Δηλαδη μπουνιδια λετε?

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#928 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 September 2008 - 12:52

3 posts deleted, και +20% warning στον Seirios.

ΔΕΝ POSTΑΡΟΥΜΕ MANGA SPOILERS ΣΤΟ ANIME THREAD. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟ MANGA, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

Το έβαλα και στον τίτλο του thread, μήπως έτσι κάνει περισσότερη αίσθηση.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#929 Lebw

Lebw

やれ やれ

• Members
  • 79 posts

Posted 24 September 2008 - 21:41

Περιμενω πως και πως να βγει ο 2ος κυκλος για το vampire knight.Εχω διαβασει το manga και λατρευω την σειρα. :D

2 Οκτωμβριου βγαινει το καινουργιο επεισοδιο στην Ιαπωνια [νομιζω] αωτε να το βαλουν και στο internet γρηγορα γιατι εχω σκασει!!!

Posted Image

#930 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 24 September 2008 - 22:22

Νομιζω 6 Οκτωβριου οχι 2...Αλλα οπως και να το κανεις πλησιαζει η αγια τουτη μερα...
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2: