Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#886 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 September 2008 - 20:56

Ναι τοσο παρτακιας που αν και ειναι ενας απο τους ισχυροτερους purebloods ανεχεται την παρουσια του Ζero παρα τις προσβολες που δεχτηκε και το αισθημα ζηλιας που νιωθει και μαλιστα
Spoiler:
ολα για το χατηρι της Yuuki., Εμενα μου αρεσουν και οι δυο χαρακτηρες με τα καλα και τα στραβα τους, και συμφωνω οτι ο Kaname ενιοτε δινει την εντυπωση οτι ειναι πολυ αρνητικος χαρακτηρας αλλα αν πιασετε τις πραξεις των 2 πρωταγωνιστων μεχρι αυτην την στιγμη στο anime ο Kaname ολο προσφερει στην Yuuki και ο Zero μονιμως λαμβανει απο αυτην.....

Edited by iristella, 07 September 2008 - 21:37.

#887 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 07 September 2008 - 21:26

Ο ζερο λαμβανει γιατι δεν μπορει να κανει αλλιως...

οσο για τον καναμε οπως το πες.. Ολα αυτα τα κανει για την γιουκι. Δεν κοιταει κ τπτ αλλο. Κι αν η γιουκι του πει ξερεις τι γουσταρω τον ζερο δεν πιστευω πως θα την αφησει!!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#888 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 September 2008 - 21:49

καταρχας καλο θα ηταν να μην βαζαμε manga spoilers στο θρεντ του ανιμε γιατι μπορει να τα διαβασει καποιος που δεν εχει διαβασει το manga...κατα δευτερον θα συμφωνησω με την iristella οτι ο kaname παρολο που δεν ειναι τοσο συμπαθης οσο ο zero εχει και τα καλα του το παληκαρι...απλα μεχρι τωρα εχει προβληθει περισσοτερο ο zero και τα προβληματα του και λογικο ειναι οι περισσοτερες να εχουμε κολλησει μαζι του...εγω ακομα δεν εχω αποφασισει...καημενη Yuuki εχει να διαλεξει αναμεσα στην creme de la creme:hahaha:

#889 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 September 2008 - 21:51

Ο ζερο λαμβανει γιατι δεν μπορει να κανει αλλιως...

οσο για τον καναμε οπως το πες.. Ολα αυτα τα κανει για την γιουκι. Δεν κοιταει κ τπτ αλλο. Κι αν η γιουκι του πει ξερεις τι γουσταρω τον ζερο δεν πιστευω πως θα την αφησει!!

Δεν θεωρω οτι καποιος απο τους δυο πρωταγωνιστες ειναι εγωιστης..... Ο καθενας αγαπαει την Yuuki με τον δικο του τροπο. Απλα με βαση αυτα που ειδαμε θεωρω λιγο αδικο να λεμε τον Kaname εγωιστη. Καταρχας και ο Zero δεν εχει δωσει δειγματα για το οτι νοιαζεται ιδιαιτερα για κατι περα απο την Yuuki
Spoiler:
... Kαι αν πραγματι ο Κaname αγαπουσε τοσο εγωιστικα την Yuuki θα σκοτωνε τον Zero στην φαση την οποια σου ειπα παραπανω που ειχε και την ευκαιρια. Και το λες και μονη σου ολα τα κανει για την Yuuki... Οχι τοσο για τον εαυτο του.... Αυτο δεν ειναι το ακρο αντιθετο του μη εγωισμου?

#890 zoeleene

zoeleene

No obsession=No life...

• Members
  • 36 posts

Posted 09 September 2008 - 09:49

Official trailer απο Vampire knight -Guilty (season 2) με καινουργιο opening.! για οσους ενδιαφερονται : [media]http://www.youtube.com/watch?v=nQ-zPS2fMBA&feature=related[/media]

Καταπληκτικό το τρέηλερ, άντε, κερδίζει την εκτίμησή μου σιγά-σιγά αυτός ο mangaδολοφόνος...

Spoiler:

#891 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 09 September 2008 - 11:48

και εγω μολις ειδα το trailer...
η δευτερη season θα εχει πολλες αποκαλυψεις που θα φερουν τα πανω κατω.......
αντε να δουμε ποτε θα βγει!!!!!!(τον οκτωμβριο ε;;;;;;;;;;;)

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#892 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 09 September 2008 - 11:54

Αντε να βγει 6 Οκτωβριου γιατι καθομαστε σε αναμενα καρβουνα με τις αποκαλυψεις που θα γινουν!!!!!:burningbe3:
Posted ImageI will always know that you love me....

#893 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 11 September 2008 - 21:33

Ξερεις τι ιρι.. ισως να εχει δικιο η μονο-chan για αυτο που λεει.. Ισως εχω μια μεγαλυτερη συμπαθεια στον Ζερο γιατι εχουν κανει μεγαλυτερη προβολη σε αυτον και στα προβληματα του.. Αλλα πραγματικα τωρα, πιστευεις αληθεια οτι αν διαλεγε η Γιουκι τον Ζερο ο Καναμε θα της ελεγε οκ, αφου ειναι για να εισαι εσυ ευτυχισμενη? Δεν το πιστευω..

Edited by Kenny, 11 September 2008 - 21:51.
manga spoilers... >.<

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#894 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 September 2008 - 21:39

Δεν εχω λογο για να πιστεψω το αντιθετο....Οπως επισης και το οτι αν η Yuki επιλεξει Καναμε ο Ζερο θα ειναι μεσα στην τρελη χαρα

Edited by Kenny, 11 September 2008 - 21:50.
manga spoilers... >.<

#895 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 11 September 2008 - 21:43

Σιγουρα δε θα χαιροταν ο Ζερο και θα προσπαθουσε να την αποτρεψει αλλα απο κει και περα δεν θα επεμενε κιολας... Δεν ξερω δεν ξερω.. Ισως μας λυθουν περισσοτερες αποριες με το anime που μπορει να μη μας ηταν ξεκα8αρες απο το μανγκα.. Α οταν θα βγουν τα επεισοδεια, θα εχουμε καινουριο καθε βδομαδα η παει διαφορετικα? Γιατι εγω τον πρωτο κυκλο τον ειδα ολο μαζεμενο και δεν ξερω κ πολλα...

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#896 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 September 2008 - 21:50

Μπορείτε να μην αφήνετε υπονοούμενα για την πλοκή του manga στο anime thread, ακόμα και μέσα σε spoiler tags; :deadga6:

Spoilers removed.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#897 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 12 September 2008 - 10:13

Υπομονη μεχρι το οκτωμβριο για τη 2 σεζον οεο.Πιο ξυλο πιο goth και περισσοτερο blood apo pote

#898 ::Eye Rean::

::Eye Rean::

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 14 September 2008 - 21:18

Αχάαααα! Δλδ όντως θα υπάρξει και 2η σεζόν ε?? Κάπου είχα διαβάσει κάτι τέτοιο αλλά μετά το έψαχνα και δεν το 'βρισκα, οπότε λέω πάει, αυτό ήτανε...! Ουφ, πάλι καλά ^^

Εγώ έμεινα λίγο ξενέρα πάντως που τελείωσε έτσι... Δλδ, δεν έχω διαβάσει το μάνγκα, οπότε δεν ξέρω κιόλας αν μαθαίνουμε και τπτ παραπάνω, αλλά εμένα μου κακοφάνηκε που ουσιαστικά δεν μάθαμε γιατί ο Kaname είναι τόσο υπερπροστατευτικός, καλός, κλπ κλπ με την Yuuki...! [Εκτός αν όντως ισχύει οτι την θέλει για να την πιει μετά ολόκληρη αυτός... :S Αλλά δεν την κόβω τόσο χαζή να μην το κατάλαβε όταν το είχε πει σχεδόν ο ίδιος... Τι σκ@τά, εγώ εκεί κόλλησα...] Αλλά ήτανε ωραίο που έσωσε τον Zero! ^^

Περιμένουμε τη νέα σεζόν λοιπόν...!

#899 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 14 September 2008 - 22:09

Αλλά δεν την κόβω τόσο χαζή να μην το κατάλαβε όταν το είχε πει σχεδόν ο ίδιος...

Εγώ τη κόβω. :hahaha: Καλή, αγνή, αλλά not much going on upstairs....

#900 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 September 2008 - 22:26

Και με τον ζερο το συνειδητοποιησε αφου της ειχε πιει εναμιση λιτρο αιμα - σαινι το κοριτσι:hahaha::hahaha: