Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#856 RedPrincess

RedPrincess

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 19:00

Είναι το μέχρι τώρα καλύτερο anime που είδα (ιδικά τον τελευταίο καιρο)! :kawaii: Καλα και εγώ στην αρχη νόμιζα οτι είναι βλακεία αλλα μετα το 1ο επεισόδιο αλλαξα γνώμη... Προτείνω σε όσους πιστεύουν οτι είναι ανοησία να του ρίξουν μια ματιά και πιστεύω θα αλλάξουν γνώμη! :try:
Η ατμόσφαιρα είναι όλα τα λεφτά! Υπάρχουν σκηνές που είναι απίθανες και το τέλος είναι απρόβλεπτο (σε αντίθεση με τα περισσότερα του είδους)!

Σημειώστε οτι οι ήρωες είναι πολυ ωραίοι :wooi2:(και δεν το πιστεύω μονο εγώ)!

#857 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 09:58

Tελειωσα κι εγω τα 13 επισοδεια αυτες τις μερες. Αν και δεν ειμαι λατρης των vampire μου αρεσε πολυ, οσο εξελισσοταν η ιστορια το ενδιαφερον μεγαλωνε, καλοσχεδιασμενο, ωραιοι διαλογοι , ωραιος κι ο zero :P Στην αρχη ημουν επιφυλακτικη αλλα με το χαμο των τελευταιων επισοδειων το anime αυτο με κρατησε σε αγωνια....Θετικη ψηφος λοιπον κι απο μενα :)
Τωρα σειρα εχει το manga (γιατι εχω σκασει απο περιεργεια)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#858 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 17:24

Επιτέλους το είδα και'γω το 13.

Spoiler:

#859 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 17:17

Μολις το τελειωσα , ξετρελαθηκα και ανυπομονω για τον δευτερο κυκλο που θα κυκλοφορησει στη Ιαπωνια 6 Οκτωβριου!!!!
Δημοσιευμένη  εικόναI will always know that you love me....

#860 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 00:04

μολις το τελειωσα και εγω και μαρεσε παρα πολυ!!!!Ανυπομονω για τον δευτερο κυκλο αν και ξερω περιπου τι γινεται απο το μανγκα.μαρεσει η ατμοσφαιρα,οτι τα βαμπιρ ειναι ολοι κουκλοι και εχει και και πολυ ενδιαφερον love story...ρομαντικο και σκοτεινο,αστειο και συγκινητικο...thumbs up for sure!

#861 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 18:42

Πραγματικα ολοι οι βρυκολακες ειναι ΘΕΟΙ!!!!! Ιδιαιτερα οι Kaname-kun,Aidou,Zero-kun!!!!
Ανυπομονω τοσο για την δευτερη σεζον αν και εχω βρει καποιες πληροφοριες για τη συνεχεια!!!!
Δημοσιευμένη  εικόναI will always know that you love me....

#862 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 04:05

αντε 1 μηνας και 6 μερες ακομα
πολυ καλο ανιμε, οραια ατμοσφαιρα πραγματι,καλος και ο zero-kun
λιγο περισσοτερες μαχες να ειχε και λιγο λιγοτερο απο τον μπ****** kaname,hope u die bitch!!!!!!!

qzMHWHd.png

#863 Asarkos

Asarkos

Starting...

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 17:24

Είδα τα 2 πρώτα επισόδια καί μου φαίνεται πραγματικά καλο, ήδη μού έχει κινίσει την περιέργεια. Το FMA αν καί πάρα πολύ καλό anime δέν μου είχε κινίσει τόσο την περιέργεια από τά πρώτα επιόδια γιαυτό έχω την εντύπωση πως το Vampire Knight θα ξεπεράσει το FMA.. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Σάς αφήνω και πάω να δώ το 3ο επισόδιο :D
Whatever Can Go Wrong, Will Go Wrong!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#864 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 14:48

Nα πω κι εγω την ταπεινη μου αποψη..

Ε μου ειχε συνηστησει η Ιριστελλα-chan να τσεκαρω vampire knight αλλα εγω ημουν πολυ απασχολημενη με αλλα ποταπα -σχετικα μ'αυτο-ανιμε- κι ολη την ωρα το ανεβαλλα. Κι ετσι κατα τυχη ειπα χ8ες να το τσεκαρω και φυσικα σκαλωσα απο το πρωτο επεισοδειο

αλλα δεν ηξερα οτι ειναι τοοσο καινουρια η σειρα ωστε να εχει μονο 13 επεισοδεια... Εχει μαμω τις eerie ατμοσφαιρες και φυσικα ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΖΕΡΟ ΜΕ ΤΙ ΓΙΟΥΚΙ ΑΣΑΠ!!

Καλά, η σκηνή στο τέλος ήταν.....αχ...... η Iri-chan ειδικά, ξέρει τι έπαθα... Σηκώθηκα να κλείσω το windows media player και ζαλίστηκα:hahaha: Δε σας κάνω πλάκα! Βασικά, δεν ήταν μόνο η δαγκωνιά που set off the crazy fangirl mode, αλλά το πως ήταν δεμένος με ξεκούμπωτο πουκάμισο και χτυπιόταν ο Zero. Έχω και αδυναμία στο Mamoru οπότε να τον ακούω να βογγάει έτσι..That was just so...:nbleed: Oh Dear Lord, I need help...I'm so sick....:sigh2:

ΕΧΕΙΣ ΤΟΟΟΟΣΟ ΔΙΚΙΟ!

και γενικα, καθε φορα που θελει να της παρει αιμα δεν το κανει πολυ ero? Σαν να παει να κανει ααααλλα πραγματα, οχι να της δαγκωσει το λαιμο...

**sick fangirl mode off**

Επισης, γιατι ρε παιδια τοσο μισος για τον Κανάμε? Εγω παρατηρησα οτι ο Καναμε και η Γιουκι εχουν τα ιδια χαρακτηριστηκα.. Ρε λετε να ειναι αδερφια και να ξενερωσουμε ολοι μαζι ομαδικως? Η μηπως κανας πατερας της (γιατι ειναι βαμπιρ, μπορει να ειναι 100 χρονων αυτος? Αλλα απο την αλλη αμα ειχαν συγγενεια θα ηταν κι αυτη βαμπιρ... ΑΑΑΑ δεν ξερω παντως θελω να δω παρακατω..

Ηταν και το trailer καπως πικαντικο.. Μας εδειχνε ενα φιλι..Μια δαγκωνια ^^ yoooshH!! manga time !!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#865 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 17:59

Πιου πιου χαιρομαι που σου αρεσε τοσο...... Aν και η Orion19 λεει για αλλη σκηνη και δαγκωνια στο τελευταιο επεισοδιο της σειρας. Και ξεροντας και τα δικα σου γουστα θα το παθεις και εσυ το σοκ εκει περα. Γενικα πολυ δαγκωμα σε αυτην την σειρα και κατα καποιο τροπο για τα vampires εχει και εναν α ερωτικο συμβολισμο με την εννοια του οτι
Spoiler:

Oσο για το αλλο που λες δεν θα το δεις στον πρωτο κυκλο αλλα απο Οκτωβρη και μετα. Αν δεν κρατιεσαι και εχεις αγωνια διαβασε το Manga η στειλε μου pm/vm με την ενδειξη spoil me (ξερεις εσυ)
και τα σημεια που θες να ξεκαθαριστουν απο τωρα. Κατα την γνωμη μου παντως περιμενε. Το anime μια χαρα το παει προς το παρον.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 01 Σεπτέμβριος 2008 - 18:16

#866 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 18:56

Ποτε ειπαμε βγαινει ο 2ος κυκλος ιαπωνια??Πραγματικα δεν μπορω να περιμενω ηταν μια ωραια σειρα κ σε αφηνει κ σε πολ κρισιμο σημειο.Μακαρι στον 2ο κυκλο να εχει πιο πολυ Aidou παντως ειναι απλα θεος τοσες μποφλες και σφαλιαρες που εχει φαει κ γενικα το στυλακι του ειναι κορυφη
Δημοσιευμένη  εικόνα

#867 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 18:59

Ποτε ειπαμε βγαινει ο 2ος κυκλος ιαπωνια??Πραγματικα δεν μπορω να περιμενω ηταν μια ωραια σειρα κ σε αφηνει κ σε πολ κρισιμο σημειο.Μακαρι στον 2ο κυκλο να εχει πιο πολυ Aidou παντως ειναι απλα θεος τοσες μποφλες και σφαλιαρες που εχει φαει κ γενικα το στυλακι του ειναι κορυφη

Nομιζω ξεκινα απο 6 Οκτωβριου..... Και ναι θα γινουν σημεια και τερατα....

Και ναι
Spoiler:

#868 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 19:44

παλι καλα γιατι νομιζα οτι μονο εγω:nbleed: με τις δαγκωματιες του zero...αντε να αρχιζει ο δευτερος κυκλος γιατι αποτι εχω ακουσει γινονται πραγματα και θαματα...θα χει πολυ ψωμι πιστευω για τα fangirls...βεβαια εγω ακομα δεν εχω αποφασισει με ποιον θελω να καταληξει η Γιουκι αν και ο Ζερο εχει αυτο του -ειμαι πολυ βασανισμενος,σε παρακαλω μην μαφηνεις- που οσο ναναι σου βγαζει το προστατευτικο...

#869 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 14:01

Οχι βρε ιριστελλα καταλαβα ποιο σκηνικο ελεγα, αλλωστε οταν σoυ εστειλα το prof message οταν το ειδες εσυ τα ειχα already δει τα επεισοδεια. Ξερω που λεει η οριον! Μια απο αυτεσ τις μερες 8α φαω σποιλεριασμα απο σενα γιατι τα μανγκα τα τελευταια π διαβασα δεν τα πολυκαταλαβα και θελω ενα κατι απο σενα που τα αναλυεεις ολα μεχρι να τα λιωσεις xD

και σ αυτο π λετε, εγω ειμαι φαν του Ζερο. TELOC! yuuki+zeeeero kun!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#870 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 16:04

ρε εμενα μου αρεσε καλυτερα το manga............
Spoiler:

το μονο που με πειραξε ειναι το οτι παρουσιαζουν το Aidou πιο χαζοχαρουμενο(απο οτι manga)
τεσπα εχω δει μονο 5 επ.!!!!
μετα ειναι τα καλα.....

Zero ftw!!!!!!!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'