Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#751 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 23:23

Υπονοεις κατι για τα μικρα αδερφια? Κι εγω μικροτερη ειμαι αλλα ειναι αλλη η δικη μου περιπτωση.:canthelp:

Anyway ο Ichiru οπως ειπα και πιο πριν για καποιο λογο θε΄λει να βγει και απο πανω. Και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να μισησε τοσο πολυ τον Zero απο τη στιγμη που εκεινος ηταν παντα εκει για τον Ichiru. Να τον προστατεψει σε ολα. ΟΚ μπορει να τον θυμωσαν οι γονιες του και να τον πληγωσαν που τον συνεκριναν συνεχεια με τον Zero αλλα δε θα επρεπε να ειναι τοσο εκδικητικος απεναντι στον Zero που να θελει συνεχεια να τον βλεπει να υποφερει. :burningbe3::mador2:

Τωρα για το blood sucking, τι ναπω. Απλα οτι ο Zero τρωει απανωτες σφαλιαρες γιατι μεσω του αιματος της Yuuki καταλαβαινει τι σκεφτεται την ωρα που της ρουφαει το αιμα...?:P
Οταν ο Kaname τα "παρει" πολυ φοβαμαι οτι δε θα ραγισει μονο το τζαμακι...:zetsubou:

εγωισμος doctor watson. Επειδη ηταν συνεχεια στη σκια του αδελφου του σιγα σιγα, ο εγωισμος του αρχισε να κερδιζει εδαφος μεχρι που η αγαπη του εγινε μισος για τον ανθρωπο που ναι μεν τον βοηθαγε αλλα συνεχεια τον συγκριναν μαζι του, τον προτιμουσαν κτλπ.

#752 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 03:37

u people.... u can call me a bitch αλλα 51 σελιδες για 11 episodes??? oO
κι εγω το βλεπω και μ αρεσει αλλα σχεδον 5 σελιδες ανα ep?? τοσο βαθυστοχαστο anime ειναι και κατι χανω εγω??

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#753 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 03:41

κι εγω το βλεπω και μ αρεσει αλλα σχεδον 5 σελιδες ανα ep?? τοσο βαθυστοχαστο anime ειναι και κατι χανω εγω??

You're missing stuff dude, srsly. {insert sarcasm XD and a tiny hallelujah }

On top -- Ο Ichiru είναι συγγενής του Zero, οπότε πάει οικογενειακά η ξινίλα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#754 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 08:43

Bασικα αναρωτιεμαι αν τελικα θα γινουν μονο τοσα επεισοδια οσα εχουν ανακοινωθει...Η αν θα παμε για δευτερο κυκλο...:smokingg:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Kaname-kuuun:wooi2:

#755 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 08:50

Οχι τοσα θα γινουν....Δεν νομιζω να παει και για 2ο...Μακαρι δλδ αλλα σκεψου οτι ειμαστε μονο στο 11 και ποσο εχει προχωρησει η σειρα..Μεχρι το 26 την καλυπτει ολη την υποθεση.....

#756 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 10:02

i won't !! you speak of the truth.

και 2ος κυκλος νωρις ειναι να μιλαμε, εδω στο forum εκανε θραυση (thread wise^^) καθηστε να δουμε στο japan τι εγινε οποτε θα δουμε. Σε σχεση με το manga δε μπορω να ξερω.

#757 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 11:18

Προβλέπω τρομερές εξελίξεις ανάμεσα σε Kaname-Zero-Yuuki δεν ξέρω το γιατί αλλά δεν μου κάθετε τόσο καλά που ο Kaname έχει κόλλημα με την Yuuki.. Άντε ο Zero την θέλει και φαίνεται… O καημένος έχει βασανιστεί πολύ στην ζωή του...
Ελπίζω να εξελιχθεί σε κάτι καλό και όχι σε βλακεία η υπόθεση!!

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#758 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 13:53

Απλα δεν ξερω κατα ποσο θα τελειωσει παρεα με το manga ή αν θα το αφησουν ετσι μετεωρο οπως το Fruits Basket ενα πραγμα...Αν μεχρι να τελειωσει το anime εχει τελειωσει το manga κατι παει κι ερχεται αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα μας πουν "αμα θελετε να μαθετε το τελος τελος της ιστοριας τραβηχτε να διαβασετε το manga" και θα με ξενερωσει οπως και στο Fruits Basket και στο Bokura Ga Ita...:stubborn:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Kaname-kuuun:wooi2:

#759 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 14:16

και σχεδον σε ολα τα αλλα ανιμε ^^. Σπανια βρισκεις anime που να παει με το manga αγκαλια απο αρχη εως τελος, αλλα offtopiciazoume. Αυριο βραδυ-μεθαυριο ξημερωματα εχουμε release με hopefully purebloods fighto!

#760 hell_lord

hell_lord

Ψυχάκιας

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 18:48

ρε παιδιά επειδή είδα την σειρά μονο μιας(όσα έχουν βγει μέχρι τώρα δλδ)και το manga το δεν ξέρω κάθε πότε βγαίνει κανούργιο επεισόδιο (anime και manga).Μήπως ξέρει κανείς;

#761 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 20:31

εμ ακριβως απο πανω ειπα οτι :

και σχεδον σε ολα τα αλλα ανιμε ^^. Σπανια βρισκεις anime που να παει με το manga αγκαλια απο αρχη εως τελος, αλλα offtopiciazoume. Αυριο βραδυ-μεθαυριο ξημερωματα εχουμε release με hopefully purebloods fighto!

αρα βγαινει καθε δευτερα στην ιαπωνια και δευτερα αντε τριτη πρωι subbed. Ειναι εβδομαδιαιο. Για το manga ρωτα στο manga thread.

#762 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 21:04

μιας και εδώ όλοι λένε τον πόνο τους επί του θέματος *σπααααμ <333

ichiru= loooooooove ^^^^^^^^

έχει εμφανιστεί ελάχιστα και ήδη το λατρεύω αυτό το παιδί!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#763 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 21:42

μιας και εδώ όλοι λένε τον πόνο τους επί του θέματος *σπααααμ <333

ichiru= loooooooove ^^^^^^^^

έχει εμφανιστεί ελάχιστα και ήδη το λατρεύω αυτό το παιδί!

Aληθεια??? Απορω επειδη μου φαινεται λιγο ψυχακιας με ενα σοβαρο συμπλεγμα κατωτεροτητας.....
Προς θεου δεν ειρωνευομαι απλα προσπαθω να καταλαβω...:hmmm:

#764 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 21:48

lol I know:) thats why i love him (γι αυτά που ανέφερες...την έχω την τάση προς τους ψυχάκηδες + καταλαβαίνω τα συναισθήματα του απόλυτα)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#765 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 03:53

Bασικα αναρωτιεμαι αν τελικα θα γινουν μονο τοσα επεισοδια οσα εχουν ανακοινωθει...Η αν θα παμε για δευτερο κυκλο...:smokingg:

θα παμε για δευτερο κυκλο.^^το γραφει στο cover τoυ chapter 41:joyful:

2s9p2fs.jpg