Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#721 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 June 2008 - 04:45

ε καλα παντως απο τα flashbacks τοτε καταλαβαμε οτι η yuuki ειχε τρελο κολημα με kaname μικρη ( τον περιμενε εξω στο χιονι κτλπ), οποτε σιγουρα ειχε και εχει αισθηματα για αυτον ασχετα αν τα βλεπουμε μονο οταν τη πλησιαζει ( με ελαχιστο ενα blush).

Παρομοια αλλα αρκετα πιο αδυναμα για zero, πιο πολυ φαινεται για πολυ καλη φιλη η οποια ωρες ωρες σα να θελει να το παει ενα βημα πιο περα και ο zero μονο στο 10 εδειξε ανοιχτα τα δικα του αισθηματα ( ψιλο αγκαλιτσα απο πισω κτλπ)

maria top from looks αλλα ωρες ωρες θα την ηθελα απο κοντα να της γυρισω καμια ξεγυρισμενη σφαλιαρα μπας και αρχισει και τρεχει ο εγκεφαλος της με κανονικες στροφες.....

#722 Megumi

Megumi

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΑ

• Members
  • 18 posts

Posted 12 June 2008 - 11:26

Υστερα απο ενα χρονο αποχης απο ανιμε ηταν το πρωτο που ηρθα σ επαφη και βασικα τυχαια .Που λετε κατεβαζα κατι θεματα για το κινητο μου και βλεπω ενα vampire knight το χωνω και αυτο μεσα και τρελαθηκα με τα σχεδια .Την προηγουμενη βδομαδα που λετε το κατεβασα :wooi2:ΤΡΕΛΑ ΤΑ βαμπιρ στα ανιμε μεχρι στιγμης ειναι πολυ ωραιο καθε Δευτερα βγαινει καινουργιο .και οποιος δεν το εχει βρει να το κατεβασει οριστε ενα site
Shoku-dan :: Fansubs & Scanlations
ENJOY ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]ΚΟΡΥΦΑΙΟ J-DRAMA:hahaha::stubborn::wooi2:

#723 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 June 2008 - 13:33

καλως ηρθες στο forum και στο thread ;).

Το site το ξερουμε αλλα δε παθαινουμε τπτ να το θυμομαστε.. αν θες να κοιτας και στο 666 Donate Bitches στο 48h γενικα για νεα anime releases απο σχεδον ολα τα fansubs!

#724 Megumi

Megumi

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΑ

• Members
  • 18 posts

Posted 12 June 2008 - 14:07

καλως ηρθες στο forum και στο thread ;).

Το site το ξερουμε αλλα δε παθαινουμε τπτ να το θυμομαστε.. αν θες να κοιτας και στο 666 Donate Bitches στο 48h γενικα για νεα anime releases απο σχεδον ολα τα fansubs!

ω ευχαριστω πολυ για το σάιτ θα το ψαξω καλως σας βρηκα λοιπον
πολυ πλακα εχει το sig σου :hahaha:

#725 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 17 June 2008 - 07:01

guys βγηκε το raw 11^^εχει αλλαξει παλι κατι μικρο στο opening κ απ'ο,τι εμαθα εχουν γινει αλλαγες σε σχεση με το manga...:hmmm:lets wait για subs...(ps:καταραμενη εξεταστικη δεν μπορω να ειμαι online για πολυ να θαψω τον Kaname να το ευχαριστηθω)

2s9p2fs.jpg

#726 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 17 June 2008 - 07:53

11 is out by chihiro, shoku dan δεν το εχουν καν ξεκινησει.

#727 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 17 June 2008 - 12:00

βγηκε και απο shoku NyaaTorrents >> Torrent Info >> [Shoku-dan] Vampire Knight - 11

2s9p2fs.jpg

#728 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 17 June 2008 - 17:03

ep11: νομιζω πως βρηκαμε καποιον τον οποιο θα μισουμε παραπανω απο το kaname ? τι λετε fangirls ? :P:P πετυχα διανα στο περι εγωισμου, που τον οδηγησε να κανει συμφωνια !!

Spoiler:

@ Liberty εγω δεν εχω προβλημα με το παιδι, αμα θυμασαι και τα προηγουμενα ποστ μου, απλως θεωρω οτι και οσες (αντε και οσοι xD) τον μισησαν τωρα παιζει να βρηκαν καποιον να μισουν ακομα παραπανω ^^

Edited by Loke, 17 June 2008 - 17:09.

#729 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 17 June 2008 - 17:08

Aμαν πια μισος με τον Kaname-sama:if::if::if:Δειξε λιγο ελεος στον καλο μου

Παντως οντως θα παιχτει βαβουρα στα επομενα!

Ναι καλε τα θυμαμαι. Για πλακα το σχολιασα...Τωρα με τον
Spoiler:

Edited by Liberty19, 17 June 2008 - 18:00.

Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#730 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 17 June 2008 - 20:28

τελικα αλλαξαν αρκετα πραγματακια στο 11
εγω συνεχιζω να μισω Kaname(sama)
δεν στρεφω μισος στον Ichiru (για πολλους λογους..)
Spoiler:

2s9p2fs.jpg

#731 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 17 June 2008 - 20:40

Μα ειναι ποτε δυνατον να μην τρεφεις ουτε την παραμικρη αντιπαθεια για τον Ichiru?Δηλαδη τι αλλλο θα επρεπε να εχει κανει για να τον αντιπαθησεις? Ενας ανθρωπος μοναχος και εχει κανει τοοοοσα πολλα. Ενταξει τον Kaname να το δεχτω οτι δεν τον πας. Αλλωστε γουστα ειναι αυτα. Αλλα τον Ichiru?:Crying2:
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#732 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 17 June 2008 - 20:43

δεν ειπα οτι δεν τον αντιπαθω αλλα δεν τον μισω.κ δεν τον μισω για manga λογους^^

2s9p2fs.jpg

#733 Megumi

Megumi

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΑ

• Members
  • 18 posts

Posted 17 June 2008 - 20:46

Ρε παιδια αφηστε τον Kaname-senpai ησυχο εγω πολυ των γουσταρω εχει και γ*** το στυλ ^_^ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΓΜΤ (:lovulovu::lovulovu::lovulovu::kawaii::nbleed:)
αλλα προβλεπω ερωτικο τριγωνο μεταξυ kaname-yuuki-zero δεν εχω διαβασει το μανγκα γι αυτο δε ξερω αλλα προβλεπω μαχαιρια μεταξυ των δυο μαναριων ππππωωωωωω :wooi2::wooi2:πολυ ωραιο ανιμε ρε αααα
ανυπομονω για το 12

#734 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 17 June 2008 - 23:08

Που να δεις μετά που πλέκονται και άλλο τα πράγματα!!! Παντός μάχη σύντομα θα έχουμε!!! :wooi2:Γιατί αρχίζω να πιστεύω ότι στην Yuuki της αρέσει να της πίνει το αίμα ο Zero?:orly:
Spoiler:

Posted Image

#735 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 June 2008 - 00:48

Γιατι μαλλον φαντασιωνεται οτι της το πινει ο Kaname,,,,,,ΧDDDDDDDDDD Α ρε κακομοιρη Ζero......