Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#736 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 18 June 2008 - 01:27

Tώρα τελείψσα το 11

Λοιπόν συμφωνώ και επαυξάνω περί του μίσου προς τον Ichiru!Εμένα δε με επεισε το συνδρομο κατωτερότητας του για να δικαιολογώ τέτοια συμπεριφορά!Πραγματικά απαίσιος!και ως προς τον zero αλλά και στον master (ο οποίος παρ επιπτοντως με εξεπληε με την συμπεριφορά του!δεν τον είχα για πονόψυχο!).Αλλά δεν είμαι και απολύτη δε ξερώ τι μπορεί ν έχει συμβει....

Η σκηνή με το
Spoiler:

ο kaname και το ραγισματάκι όπως προάναφέρθηκε όντως ήταν φοβιστικό!
εγώ σκέφτηκα φαντάσου αμα ξεσπάσει καμία μερα!

Αυτή η maria δε!Καλά δε ντρέπεται λίγο??όλους πια θέλει να τους ξεκάνει???Για πρόσεχε νεαρά μου!!!:df13952b:
αν και αποκλεέται η Yuuki να ενδώσει!

η τελευταία σκηνή με aidou εγώ δε πολυκαταλαβα τι παίχτηκε....πολύ μυστήριο...
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#737 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 18 June 2008 - 04:20

Λοιπόν

Spoiler:

#738 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 18 June 2008 - 08:25

O Ichiru είναι το πιο σπαστικό πλάσμα του κόσμου. Τα μικρά αδέρφια δε θα έπρεπε να φέρονται έτσι, κύριε! :df13952b: Κρίμα πάντως γιατί το όλο στιλάκι του μ'αρέσει. :drink:

15fkk04.jpg

#739 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 18 June 2008 - 10:45

Υπονοεις κατι για τα μικρα αδερφια? Κι εγω μικροτερη ειμαι αλλα ειναι αλλη η δικη μου περιπτωση.:canthelp:

Anyway ο Ichiru οπως ειπα και πιο πριν για καποιο λογο θε΄λει να βγει και απο πανω. Και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να μισησε τοσο πολυ τον Zero απο τη στιγμη που εκεινος ηταν παντα εκει για τον Ichiru. Να τον προστατεψει σε ολα. ΟΚ μπορει να τον θυμωσαν οι γονιες του και να τον πληγωσαν που τον συνεκριναν συνεχεια με τον Zero αλλα δε θα επρεπε να ειναι τοσο εκδικητικος απεναντι στον Zero που να θελει συνεχεια να τον βλεπει να υποφερει. :burningbe3::mador2:

Τωρα για το blood sucking, τι ναπω. Απλα οτι ο Zero τρωει απανωτες σφαλιαρες γιατι μεσω του αιματος της Yuuki καταλαβαινει τι σκεφτεται την ωρα που της ρουφαει το αιμα...?:P
Οταν ο Kaname τα "παρει" πολυ φοβαμαι οτι δε θα ραγισει μονο το τζαμακι...:zetsubou:
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#740 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 18 June 2008 - 11:07

Poor Zero...τον έχει λυπηθεί η ψυχή μου με όλα αυτά που τραβάει!:nanana:
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#741 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 18 June 2008 - 15:46

Υπονοεις κατι για τα μικρα αδερφια? Κι εγω μικροτερη ειμαι αλλα ειναι αλλη η δικη μου περιπτωση.:canthelp:

Όχι, απλά ότι δε φέρονται έτσι στα μεγαλύτερα. :fromabove:

Τελικά τα παιδιά της Day Class όλοι φτυσμένα τα χουνε. Κι εκείνος ο μικρός δεν τη γλίτωσε τελικά τη χυλόπιτα. :drink:

15fkk04.jpg

#742 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 18 June 2008 - 16:52

Nαι ρε γα***ο... Δεν ειδες? Ολα τα παιδια της Day Class λες και ειναι αποβρασματα. ΟΚ δε λεω ειναι οντως απο αλλο κοσμο αλλα ας δειξουν λιγο sympathy που δεν εχουν τα looks. Μονο εκεινη η κοπελιτσα ειχε το θαρρος να προσεγγισει τον Zero που ηταν Day Class σε Day Class αλλα και αυτη εφαγε αριστοκρατικη χυλοπιτα. Αλλωστε στην ουσια ο Zero εχει αφησει τον κοσμο των απλων ανθρωπων αλλα αυτο δεν εχει να κανει. Ας της χαριζε ενα χορο και αυτος....Τσ τσ τσ.... Η απαξιωση της απαξιωσης και το φτυσιμο του φτυσιματος σε αυτο το anime.
Posted Image

#743 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 18 June 2008 - 16:56

Nαι ρε γα***ο... Δεν ειδες? Ολα τα παιδια της Day Class λες και ειναι αποβρασματα. ΟΚ δε λεω ειναι οντως απο αλλο κοσμο αλλα ας δειξουν λιγο sympathy που δεν εχουν τα looks. Μονο εκεινη η κοπελιτσα ειχε το θαρρος να προσεγγισει τον Zero που ηταν Day Class σε Day Class αλλα και αυτη εφαγε αριστοκρατικη χυλοπιτα. Αλλωστε στην ουσια ο Zero εχει αφησει τον κοσμο των απλων ανθρωπων αλλα αυτο δεν εχει να κανει. Ας της χαριζε ενα χορο και αυτος....Τσ τσ τσ.... Η απαξιωση της απαξιωσης και το φτυσιμο του φτυσιματος σε αυτο το anime.

Να γιατί δε βολεύει πάντα να περιτρυγιρίζεσαι από κούκλους. :emptyonexg1:

Αλλά, από ότι βλέπω κάποιοι άλλοι (π.χ. Ichijou) δεν είχαν πρόβλημα.

15fkk04.jpg

#744 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 18 June 2008 - 18:14

Όχι, απλά ότι δε φέρονται έτσι στα μεγαλύτερα. :fromabove:

Ε, ναι κανένα μικρό αδέλφι δε προσπαθεί να ξεκληρήσει την οικογένεια και να βασανίσει το μεγάλο αδέλφι, αλλά σε anime βρισκόμαστε, τι κάθεσαι και παιδεύεσαι;:hahaha:

#745 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 18 June 2008 - 18:41

Να γιατί δε βολεύει πάντα να περιτρυγιρίζεσαι από κούκλους. :emptyonexg1:

Αλλά, από ότι βλέπω κάποιοι άλλοι (π.χ. Ichijou) δεν είχαν πρόβλημα.

Οντως δε βολευει γιατι μαζι με τους κουκλους αυξανονται θεαματικα και τα ποσοστα της χυλοπιτας...Δυστυχως...:emptyonexg1:Πανω εκει που λες "Yay!!!!Ενα σχολειο γεματο κουκλους ε καποιος δε θα πεσει και για μενα?" Τρως τη μια χυλοπιτα μετα την αλλη:deadga6:

Τωρα ο Ichiju ειναι ο πλεον ευγενης και gentleman της Night Class. Μπορει να ειμαι die hard Kaname fan αλλα το καπελακι μου το βγαζω στην ευγενεια και την καλοσυνη του Ichiju.:blush2:
Posted Image

#746 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 18 June 2008 - 20:02

Ε, ναι κανένα μικρό αδέλφι δε προσπαθεί να ξεκληρήσει την οικογένεια και να βασανίσει το μεγάλο αδέλφι, αλλά σε anime βρισκόμαστε, τι κάθεσαι και παιδεύεσαι;:hahaha:

Όχι εννοώ, δε θα πρεπε να βγάζει τα κόμπλεξ του στο μεγαλύτερο αδέρφι, και να του φέρεται λες κι είναι μην-πω-τι γιατι ετσι του καπνισε. Κι εγω π.χ. οταν ημασταν μικρα και μου αρχιζε ο μικρος μου αδερφος τα "εσενα δε σου λενε τιποτα, εσενα στην ηλικια μου σε λεγανε μεγαλη, εσενα σε ακουνε περισσοτερο" και γενικα τα εβαζε μαζι μου για ολα του τα προβληματα μου ερχοταν να τον πεταξω απ'το παραθυρο.

Οn topic: Λέτε από δω και πέρα να αλλάζουν εκείνη τη σκηνή στο opening όποτε μπαίνει καινούριος χαρακτήρας? :orly:

15fkk04.jpg

#747 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 June 2008 - 20:05

Καλη φαση αυτο με την συνεχη αλλαγη του Opening παντως..... Τεσπα εμενα οι κοινες σκηνες Kaname - Zero ειναι η καλυτερη μου.... Ανεβαινει η ενταση στα υψη.... Την φαση με τον Ichiru δεν ξερω πως αλλιως να την σχολιασω περα απο το οτι πραγματικα χαιρομαι που ειμαι μοναχοπαιδι...... Αλλα και αυτος ο Zero τσ τσ τσ την ξελαιμιασε την κακομοιρα σε αυτο το επεισοδιο..... Οντως τελικα μονο ο Ichijou ειναι για αγκαλιτσες 24/7

#748 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 18 June 2008 - 20:35

YAY!!!!!! Ichiju for ever!!!! Γουτσου γουτσου.

Οταν θα ερθει η ωρα και η στιγμη του Kaname για να γευτει τη Yuuki, τοτε θα κλεισω δωματιο στο νοσοκομειο...Εκτεταμενο nosebleed -> προκληση αναιμιας....:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:
Posted Image

#749 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 June 2008 - 21:14

Aς ελπισουμε μονο οτι ο Kaname senpai Θα ειναι λιγο πιο gentle γιατι ο Zero μας βγηκε υπερβολικα αγριος τωρα τελευταια (σιγα καλο μου 5 λιτρα εχει το κοριτσακι μονο - δεν ειναι και για χορταση ),,,, Ειναι και η αλλη μιση μεριδα (στην μεση φτανει και στους δυο) δεν αντεχει και πολλα.....

#750 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 18 June 2008 - 21:18

Ναι οντως...Ετσι κοντη που ειναι...Ο Kaname stadar θα ειναι πιο gentle γιατι δεν εχει τετοιου ειδους hunger οπως ο Zero...που δεν μπορει να συκγρατηθει με τπτ....O Kaname θα προσθετει μια νοτα "σαν να τη φιλαει στο λαιμο ενα πραγμα"...Δε μας χαλασε!:awww::lovulovu:
Posted Image