Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#706 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 16:10

Χα χα. Πρέπει να είναι καθίκι για να μη lose face ε; Σωστό και αυτό. Τότε ας κάτσει να το παίζει δυνατός για να μη του τη πούνε.

Πάντως, όταν ήταν μόνοι με το Zero, θα μπορούσε να είναι πιο ευγενικός. Δε θα το μάθαινε κανείς εκεί.

Δημοσίως και με πράξεις, καταλαβαίνω γιατί δε μπορεί να τον βοηθήσει. Είναι κηνυγός! Αμα τον βοηθήσει βρυκόλακας, που βαδίζουμε; Αλλά αφού ξέρει να κάνει και κρυφές τσατσιές ο Kaname. Μανούλα είναι σε αυτές. Θα μπορούσε κάπως να βοηθήσει.

#707 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 16:13

Mα γιατι να ειναι πιο ευγενικος οταν ηταν μονοι τους???Αφου ουτως η αλλως δεν τον παει μια τον Zero...Αφου του το δηλωσε ξεκαθαρα οτι αν ηταν λιγο διαφορετικες οι συνθηκες θα τον ειχε σκοτωσει ο ιδιος....

#708 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 16:25

Αυτό δε μου αρέσει. Απλώς δε μου αρέσουν τέτοιοι χαρακτήρες.

Δε μπορώ να τον συμπαθήσω. Θα πρέπει να κάνει κάτι πολύ καλό και mind blowing για να μη τον μισώ τόσο.

#709 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 16:28

Αν κατι τετοιο δεν θα ειναι πλεον ο Kaname Που ολοι ξερουμε και που (δεν) αγαπησαμε....Δεν υπαρχει περιπτωση να φερθει ετσι εκτος και αν προκειται για την Yuuki. εκει ξεχναει τους παντες και τα παντα...

#710 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 16:37

μια χαρα τον αγαπαμε !! muahaha τροφη για flame.

Τεσπα μην ασχολειστε τοσο μαζι του :P:P και ναι αν δεν υπηρχε ο kaname με αυτο το στυλ δε θα ηταν ιδιο το anime, οπως και σε αλλα υπαρχουν χαρακτηρες που δε συμπαθουμε αλλα αυτο ειναι κομματι του ανιμε.

Εμενα πχ δε με ενοχλει ο kaname, κανει μερικα λιγο εχμ αλλα γενικα ειναι καλος.

#711 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 17:26

Καλά, σίγουρα, αν σκεφτούμε κάτι Yagami Light και τέτοιους bastards, ο Kaname είναι αρνάκι.

Απλώς με τσαντίζει γιατί δεν είναι στη πλευρά των "κακών" (τουλάχιστον έτσι φαίνεται) ώστε να ξέρω οτι θα τη πάθει κάποια στιγμή...

Είναι καλόκακος και με τσαντίζει. Χα χα! Όπως έχω ήδη πεί όμως, μαγκιά της mangaka. Πολύ ωραία γραμμένοι. Πως να μη μας έχει μές'τα kyaa... Το έγραψε κυρία και ξέρει τι κάνει!:hahaha:

#712 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:20

Any Ichijou fans around??? μακράν το cuttest πρόσωπο του άνιμε ^^

Ο Kaname έχει μια γλοιώδη official στάση που μου δίνει στα νεύρα, αλλά οκ, δεν τον αντιπαθώ κιόλας(o Zero είναι καλύτερος όμως XD)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#713 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:35

cuttest αλλά μόνο το πρόσωπο !στη συμπεριφορά μας κάνει νερά!:nosey:

Ελάτε να κάνουμε υποθέσεις!
Εγώ πιστεύω πως
Spoiler:

οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#714 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:42

Ο Ichijou κανει νερα???? Που καλε??? Αφου εινα σωστος αγγελος...Μεχρι και ο ιδιος ο kaname στα ωπα ωπα τον εχει...Αν προσεξετε εκτος του οτι ειναι ο καλυτερος του φιλος ειναι και ο μονος ο οποιος του μιλαει σε μη επισημο τονο....
Εμενα μου ηρθε κατι αλλο σημερα...Το οpening δεν σας φαινεται οτι εχει πολλες ομοιοτητες σε σκηνες και concept με το opening απο το deat note???

#715 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 20:55

Δεν ξερω εγω πιστευω βεβαια πως ο Kaname ειναι γλυκας. Προσωπικη αποψη παντα. Μπορει να ακουγεται αυτο που ειπε στο Zero καπως αλλα μην ξεχναμε οτι
α) ο Zero ειναι hunter και αρα οτι και να κανει δεν παυει να ειναι καποιο μειζον προβλημα για τον Kaname-sama ιδιαιτερα οταν ο τελευταιος γνωριζει τη δυναμη του Zero πανω σε αυτο το matter. και
β) ειναι και οι δυο ερωτευμενοι με την ιδια κοπελα.

Τωρα αν εσεις θα μπορουσατε με τους δυο παραπνω λογους να ειστε λιγοοοοο πιο καλουληδες οταν θα εισασταν μονοι σας με τον Zero θα αναφωνησω και θα πω "Μωρε μπραβο μεγαλοψυχια... Μα δεν εχετε καθολου παθη και αδυναμιες εσεις"?

και οσο τελειος και αν φαινεται ο Kaname ε εχει και αυτος τις αδυναμιες του και εγω χαιρομαι παρα πολυ που τον βλεπω σε καθε επεισοδιο....Ειδικα τωρα που ξεκιναω εξεταστικη...:nbleed:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Kaname-kuuun:wooi2:

#716 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 20:58

Που εισαι βρε Liberty19 και υπερασπιζομουν τον Kaname Ολη μερα μονη μου (και να σκεφτεις οτι ειμαι Zero fan) ???....Tετοια αδικη επιθεση εναντιον του Kaname senpai δεν την θελει ουτε ο θεος..... Και αρχιζω σιγα σιγα να την καταλαβαινω ολο και περισσοτερο την Yuuki Που δεν μπορει να διαλεξει....Οσο περνανε τα επεισοδια γινονται και οι δυο ακαταμαχητοι....

#717 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 21:05

Εμ τι να κανω που με εχουν αλυσοδεσει στη σχολη και δεν μπορω να ανοιξω το στομα μου η γυναικα!!!!!!:nanana::nanana::nanana:
:try:Για κοπιαστε αμα θελετε να τα βαλετε με τον Kaname:hahaha:

Παντως το ειδες τωρα ποσο δυσκολο ειναι να διαλεξει?(αν κι εγω θα ειχα διαλεξει και τωρα θα επλεα σε πελαγη ευτυχιας με τον αγαπλημενο μου αλλα τελος παντων ας μην το σχολιασω και αυτο)
Παντως το επεισοδιο 10 ηταν καταπληκτικο και περιμενω more scenes με τον αγαπημενο Kaname-sama και, αντε και τη Yuuki μαζι του δε με χαλαει.
Θα πρεπει βεβαια iristella η ενωση Kaname fan να σου αποδωσει το βραβειο ανδρειας για τη σημερινη σου μαχη.
Αντε γιατι λιγο ελειψα και παραλιγο να μου τον φανε:wooi2:
Και παλι θα τονισω και θα συμπληρωσω πως ρολος του Καναμε δεν ειναι να ειναι cute with sugar and honey αλλα να ειναι και λιγο cruel οπως αρμοζει αλλωστε στη θεση του στην vampiroκοινωνια...Τωρα μην κοιτατε που εχει μπλεξει με την Yuuki και βγαζει συνεχεια τον κακο του εαυτο...Αυτη τον ωθει στα ακρα...:stubborn:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#718 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 21:29

Δεν θελω μεταλλιο ανδρειας...Ενα φιλι απο τον Kaname θελω....Παντως οσον αφορα το επομενο επεισοδιο ανυπομονω να δω και αλλα πλανα απο shizuka hiou....Πραγματικα τις βαζει ολες κατω τις vabiritses... ουτε ruka ουτε Rima ουτε Seiren καμια δεν μπορει να την συναγωνιστει...Σημειωση..Δευτερο επεισοδιο χωρις να φαει σφαλιαρα ο Aidou.Αρχιζω και παθαινω στερητικο......

#719 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 21:43

Χα χα. Καλά, αν μιλάμε για επιλογή μέσω καρδιάς είναι δύσκολο. Τους αγαπάει και τους δύο.

Αλλά lets be real.. Ο ένας πεθαίνει και δεν έχει στον ήλιο μοίρα και ο άλλος είναι super-hot, super-rich, super-important τύπος! :hahaha: Αμα ήταν καμμία πιο...πο*τάνα η Yuuki θα είχε πάει με Kaname long ago.

Αλλά είναι καλή και δε μπορεί να μισήσει κανέναν μωρέ το κακόμοιρο...

Εγώ πιστεύω πως θα έπρεπε να δείξουν περισσότερο τη ζωή KanameXYuuki. Δηλαδή, περισσότερο flashback. Γιατί μέχρι στιγμής, νιώθω οτι έχει πιο δυνατό δεσμό με το Zero απο ότι με τον άλλο. Αν μας δείχνανε οτι υπάρχει κάτι πιο ουσιώδες και βαθύ στην αγάπη τους (εκτός απο το οτι την έσωσε και την επισκεφτόταν) ίσως να άλλαζα γνώμη.

Γιατί προς το παρόν βλέπω μόνο ένα κοριτσάκι που έχει ερωτευτεί τον ήρωά της και έναν "σκοτεινό" που έβαλε στο μάτι άνθρωπο για την αθωότητά της. Δε φτάνουνε αυτά. Γλυκά μεν, αλλά δε φτάνουνε. Δείχνουν απλό infatuation (τσίμπιμα).

Πρέπει να περάσει και άλλος καιρός γιατί ακόμα I'm not seeing it. Ούτε με τον Zero είναι κανένας έρωτας μεγάλος. Δε νομίζω να τον βλέπει έτσι καν (ακόμα ίσως; ) η Yuuki, αλλά οι βάσεις πιστεύω είναι καλύτερες σε ZeroXYuuki απο ότι σε KanameXYuuki.

Liberty19, κουράγιο γλυκιά μου! Gambatte!!!

#720 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 21:47

Ενα φιλι απο τον Kaname αγαπητη iristella θελουν πολλες αλλα ΠΟΥ??????
Οντως ξεχασαμε να το σχολιασουμε αυτο...Ο Aidou αρχιζει και την σκαπουλαρει...Ειδες? αμα ο Kaname ασχολειται με yuuki& Zero ξεχναει να κανει βασικα πραγματα.

Και οντως η Maria ειναι TOP!

Τωρα οσον αφορα τα περισσοτερα flashbacks κι εγω θελω να δω περισσοτερα αλλα οχι για να συμπαθησω περισσοτερο τον Kaname αλλα για να παρω μεγαλυτερη δοση απο δαυτον.
Δημοσιευμένη  εικόνα