Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 16:10
Πάντως, όταν ήταν μόνοι με το Zero, θα μπορούσε να είναι πιο ευγενικός. Δε θα το μάθαινε κανείς εκεί.
Δημοσίως και με πράξεις, καταλαβαίνω γιατί δε μπορεί να τον βοηθήσει. Είναι κηνυγός! Αμα τον βοηθήσει βρυκόλακας, που βαδίζουμε; Αλλά αφού ξέρει να κάνει και κρυφές τσατσιές ο Kaname. Μανούλα είναι σε αυτές. Θα μπορούσε κάπως να βοηθήσει.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 16:13
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 16:28
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 16:37
Τεσπα μην ασχολειστε τοσο μαζι του

Εμενα πχ δε με ενοχλει ο kaname, κανει μερικα λιγο εχμ αλλα γενικα ειναι καλος.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 17:26
Απλώς με τσαντίζει γιατί δεν είναι στη πλευρά των "κακών" (τουλάχιστον έτσι φαίνεται) ώστε να ξέρω οτι θα τη πάθει κάποια στιγμή...
Είναι καλόκακος και με τσαντίζει. Χα χα! Όπως έχω ήδη πεί όμως, μαγκιά της mangaka. Πολύ ωραία γραμμένοι. Πως να μη μας έχει μές'τα kyaa... Το έγραψε κυρία και ξέρει τι κάνει!

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:20
Ο Kaname έχει μια γλοιώδη official στάση που μου δίνει στα νεύρα, αλλά οκ, δεν τον αντιπαθώ κιόλας(o Zero είναι καλύτερος όμως XD)

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:35

Ελάτε να κάνουμε υποθέσεις!
Εγώ πιστεύω πως

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:42
Εμενα μου ηρθε κατι αλλο σημερα...Το οpening δεν σας φαινεται οτι εχει πολλες ομοιοτητες σε σκηνες και concept με το opening απο το deat note???
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 20:55
α) ο Zero ειναι hunter και αρα οτι και να κανει δεν παυει να ειναι καποιο μειζον προβλημα για τον Kaname-sama ιδιαιτερα οταν ο τελευταιος γνωριζει τη δυναμη του Zero πανω σε αυτο το matter. και
β) ειναι και οι δυο ερωτευμενοι με την ιδια κοπελα.
Τωρα αν εσεις θα μπορουσατε με τους δυο παραπνω λογους να ειστε λιγοοοοο πιο καλουληδες οταν θα εισασταν μονοι σας με τον Zero θα αναφωνησω και θα πω "Μωρε μπραβο μεγαλοψυχια... Μα δεν εχετε καθολου παθη και αδυναμιες εσεις"?
και οσο τελειος και αν φαινεται ο Kaname ε εχει και αυτος τις αδυναμιες του και εγω χαιρομαι παρα πολυ που τον βλεπω σε καθε επεισοδιο....Ειδικα τωρα που ξεκιναω εξεταστικη...

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 20:58
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 21:05

Παντως το ειδες τωρα ποσο δυσκολο ειναι να διαλεξει?(αν κι εγω θα ειχα διαλεξει και τωρα θα επλεα σε πελαγη ευτυχιας με τον αγαπλημενο μου αλλα τελος παντων ας μην το σχολιασω και αυτο)
Παντως το επεισοδιο 10 ηταν καταπληκτικο και περιμενω more scenes με τον αγαπημενο Kaname-sama και, αντε και τη Yuuki μαζι του δε με χαλαει.
Θα πρεπει βεβαια iristella η ενωση Kaname fan να σου αποδωσει το βραβειο ανδρειας για τη σημερινη σου μαχη.
Αντε γιατι λιγο ελειψα και παραλιγο να μου τον φανε

Και παλι θα τονισω και θα συμπληρωσω πως ρολος του Καναμε δεν ειναι να ειναι cute with sugar and honey αλλα να ειναι και λιγο cruel οπως αρμοζει αλλωστε στη θεση του στην vampiroκοινωνια...Τωρα μην κοιτατε που εχει μπλεξει με την Yuuki και βγαζει συνεχεια τον κακο του εαυτο...Αυτη τον ωθει στα ακρα...

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 21:29
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 21:43
Αλλά lets be real.. Ο ένας πεθαίνει και δεν έχει στον ήλιο μοίρα και ο άλλος είναι super-hot, super-rich, super-important τύπος!

Αλλά είναι καλή και δε μπορεί να μισήσει κανέναν μωρέ το κακόμοιρο...
Εγώ πιστεύω πως θα έπρεπε να δείξουν περισσότερο τη ζωή KanameXYuuki. Δηλαδή, περισσότερο flashback. Γιατί μέχρι στιγμής, νιώθω οτι έχει πιο δυνατό δεσμό με το Zero απο ότι με τον άλλο. Αν μας δείχνανε οτι υπάρχει κάτι πιο ουσιώδες και βαθύ στην αγάπη τους (εκτός απο το οτι την έσωσε και την επισκεφτόταν) ίσως να άλλαζα γνώμη.
Γιατί προς το παρόν βλέπω μόνο ένα κοριτσάκι που έχει ερωτευτεί τον ήρωά της και έναν "σκοτεινό" που έβαλε στο μάτι άνθρωπο για την αθωότητά της. Δε φτάνουνε αυτά. Γλυκά μεν, αλλά δε φτάνουνε. Δείχνουν απλό infatuation (τσίμπιμα).
Πρέπει να περάσει και άλλος καιρός γιατί ακόμα I'm not seeing it. Ούτε με τον Zero είναι κανένας έρωτας μεγάλος. Δε νομίζω να τον βλέπει έτσι καν (ακόμα ίσως; ) η Yuuki, αλλά οι βάσεις πιστεύω είναι καλύτερες σε ZeroXYuuki απο ότι σε KanameXYuuki.
Liberty19, κουράγιο γλυκιά μου! Gambatte!!!
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 21:47
Οντως ξεχασαμε να το σχολιασουμε αυτο...Ο Aidou αρχιζει και την σκαπουλαρει...Ειδες? αμα ο Kaname ασχολειται με yuuki& Zero ξεχναει να κανει βασικα πραγματα.
Και οντως η Maria ειναι TOP!
Τωρα οσον αφορα τα περισσοτερα flashbacks κι εγω θελω να δω περισσοτερα αλλα οχι για να συμπαθησω περισσοτερο τον Kaname αλλα για να παρω μεγαλυτερη δοση απο δαυτον.