Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#661 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 02:43

Θεε μου χαλασε ο Aido. Περασε ενα ολοκληρο επεισοδιο και δεν εκανε ουτε μια χαζομαρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#662 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 08:54

Ναι οντως ο ηρεμος Aidou ηταν μια "ευχαριστη" αλλαγη στο επεισοδιο...Οχι μονο αυτο αλλα του την ειπε και η καινουργια....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Kaname-kuuun:wooi2:

#663 momO

momO

somber

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 13:10

Ναι οντως ο ηρεμος Aidou ηταν μια "ευχαριστη" αλλαγη στο επεισοδιο...Οχι μονο αυτο αλλα του την ειπε και η καινουργια....

I enjoyed that :hehehe: he was knocked down by Maria's greatness :P
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#664 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 21:32

On a sidenote, κυκλοφόρησε και το σινγκλ του Opening song από τους δίδυμους τραγουδιστές-ηθοποιούς-bishonen Sakamotο (ON/OFF). Λατρεύω το τραγούδι και μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο τους single, το Eien no Setsuna!

Για δείτε και το εξώφυλλο:

Spoiler:

#665 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 21:38

ωραιες στολες θα ειχε η cross academy εαν υπηρχε....Και αν το περιεχομενο ηταν και αναλογο θα πεφτανε πολλα kyaaa...Και καλα τωρα ο ενας ειναι ο Zero και ο αλλος ο Kaname? Να σου πω την αληθεια πιο πολυ μου αντιστοιχουν στα

manga spoiler
Spoiler:

#666 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 21:43

Στολη Yuuki
CosplayMagic.com -- Vampire Knight Day Class Girl Kurosu Yuuki Cosplay

Δημοσιευμένη  εικόνα

#667 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 21:49

Χαχαχα όντος @iristella...άραγε να πουλάνε κάπου τέτοια στολή να πάρω μια:orly: (παραλού ότι θα θέσω σε κίντυνο την ζωή μου:fromabove:)
edit
Ειναι και ακριβες οι ατιμες:if:αλιος θα επερνα μια τετια στολι CosplayMagic.com -- Vampire Knight Night Class Boy Kaname Cosplay
Δημοσιευμένη  εικόνα

#668 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 21:52

τι θα ντυνοσασταν Night class η Day Class?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#669 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 21:53

ωραιες στολες θα ειχε η cross academy εαν υπηρχε....Και αν το περιεχομενο ηταν και αναλογο θα πεφτανε πολλα kyaaa...Και καλα τωρα ο ενας ειναι ο Zero και ο αλλος ο Kaname? Να σου πω την αληθεια πιο πολυ μου αντιστοιχουν στα

manga spoiler

Spoiler:

Αφού είναι δίδυμα! ^_^ Kαι το βίντεοκλιπ είναι ωραίο γιατί ταιριάζει στην ατμόσφαιρα του Vampire Knight και έχει και εκείνες τις κόκκινες κλωστές που μοιάζουν με δίχτυ αράχνης που φαίνονται και στο Opening. Τα αδέρφια Sakamoto χαλαρά θα μπορούσαν να είναι βαμπίρ στο Cross Academy! :nbleed:

Επίσης: Αυτές οι στολές φτηνές μου κάνουν! Μήπως να αγοράσω καμία; χμμμμ......

#670 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 21:54

night class φυσικα!!! Ουτως η αλλως ειμαι αρκετα νυκτοβια και χωρις να ειμαι βρυκολακας.....XDDDDD
@a2a το ξερω καλε...αλλα στην φωτο υποτιθεται οτι ο ενας ειναι ο kaname Και ο αλλος ο zero
κοιτα την διαφορα στην στολη και την χαλαρη γραβατα του ενος. Ακριβως επειδη ειναι διδυμα ειπα οτι τους ταιριαζει αλλος ρολος.

#671 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 21:56

Έχεις αποδείξεις ότι δεν είσαι βρικόλακας?? :hahaha::hahaha::hehehe::hiding_something:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#672 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 21:59

Δεν καταλαβαινω τι υπονοεις Neuro... Οι βρυκολακες δεν υπαρχουν....:nosey::canthelp::blingeye2:

#673 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 22:07

off topic Εγώ διαφωνώ:hiding_something:...πες με και τρελό αλλά πιστεύω πως είναι και πολύ αληθινή! Τώρα το ότι δεν βλέπουμε κάθε μέρα ανάμεσα μας νομίζω είναι φυσικό φαντάσου να μαθεύονταν ότι κυκλοφορούν βρικόλακες τι πανικός θα προκαλούσε:terror2:??? Εγώ δεν υπονοώ τίποτα μια ερώτηση έκανα σαν καλό παιδάκι που είμαι...:hehehe:

on topic το επόμενο επεισόδιο ποτέ αναμένετε να βγει?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#674 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 08:27

on topic το επόμενο επεισόδιο ποτέ αναμένετε να βγει?

Μεθαύριο βγαίνει το raw.

15fkk04.jpg

#675 sumiregusa

sumiregusa

Anime Amateur

• Members
  • 80 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 09:12

Θελω κι αλλο βιαστειτε και βγαλτε και τα υπολοιπα επεισοδια, ξερω οτι ακουγομαι υστερικη αλλα αυτο το εργο ειναι ενα μεγαλο ΝΑΙ.
Βρυκολακες, καλογουστες μαθητικες στολες, μυστικα και συνομωσιες, τι αλλο να ζητησεις ΚΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥ !!!