Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#646 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 June 2008 - 15:32

βεντετα η yuuki, θυληκα, αρσενικα .... και απο πανω τωρα τη μισουν και ολες οι κοπελες της day class + τον αλλονα που θελει να χωρεψει με τη ruka, και να δεχτει η αλλη απο το πολυ το nosebleed, θα λιποθυμησει το παιδι ....

#647 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 04 June 2008 - 15:56

βεντετα η yuuki, θυληκα, αρσενικα .... και απο πανω τωρα τη μισουν και ολες οι κοπελες της day class + τον αλλονα που θελει να χωρεψει με τη ruka, και να δεχτει η αλλη απο το πολυ το nosebleed θα λιποθυμησει το παιδι ....

Και μετα θα γινει το ελα να δεις. :hahaha:

15fkk04.jpg

#648 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 04 June 2008 - 16:15

Χα χα! Σωστό. Δε συμφέρει να πάθεις nosebleed σε τέτοιο μέρος:hahaha:

Πω πω...Η πίεση του chairman θα έχει χτυπήσει κόκκινα... Πως αντέχει:oo:

#649 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 05 June 2008 - 08:49

Βρε παιδια δεν ειναι twisted ο Kaname απλα ξερει καποια πραγματα που ολοι οι υπολοιποι αγνοουμε...Εχει μπερδεμα η ιστορια μην τη βλεπετε ετσι...:hahaha:

Παντως δεν μπορω να καταλαβω το αιμα της Yuuki τι εχει? Γευση μελιου?Ολοι πανε πανω της. Δηλαδη ημαρτον.
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#650 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 05 June 2008 - 09:05

καλα ο chairman ζει σε δικο του κοσμο οποτε μια χαρα αντεχει:hahaha:
εγω επιμενω οτι ειναι twisted o Kaname αλλα του το συγχωρουμε γιατι ειναι αχχχχχχχχχ:nbleed:
Spoiler:

2s9p2fs.jpg

#651 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 05 June 2008 - 10:58

Ακομα και στο Manga ομως την ιδια απορια ειχα στην αρχη για το αιμα της οποτε ειπα να την εκφρασω και εδω για να μην νιωθω μονη μου...:wis:
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#652 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 05 June 2008 - 11:08

Εμ κάτι θα έχει το αίμα της. Red Bull για βρυκόλακες ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς, τι θα τη θέλανε τη χαμένη;:hahaha:

Θυμήθηκα τώρα και τη ψωνάρα τη Μαρία που ήρθε με άμαξα.. Ου να μου χαθείς, μωρή!:df13952b:

Ευτυχώς που υπάρχουν η φίλη της Yuuki, η Rimaδα και η Ruka, αλλιώς δε θα υπήρχε καθόλου θυληκή παρουσία της προκοπής! (καλά, και η Ruka θέλει ένα χεράκι, αλλά τουλάχιστον δεν είναι εκνευριστική)

#653 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 05 June 2008 - 11:11

Παντως δεν μπορω να καταλαβω το αιμα της Yuuki τι εχει? Γευση μελιου?Ολοι πανε πανω της. Δηλαδη ημαρτον.

Αυτό θα πει να εισαι γλυκοαίματος. :hahaha:

15fkk04.jpg

#654 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 05 June 2008 - 12:27

Τι έχει το αίμα της Yuuki??!:yawn2: Νομίζω η απαντήσει είναι στο manga και δίστιχος δεν μπορώ να σας το πω:kakaka:. Άλλα από την άλλη είναι ένα μικρό και γλυκό κοριτσάκι γιατί να μην θέλουν να την δαγκώσουν λιγάκι:hiding_something:??
Posted Image

#655 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 June 2008 - 15:43

Η αληθεια ειναι ετσι οπως την βλεπω και εγω θελω να την δαγκωσω την Yuuki... αλλα δεν νομιζω οτι ειναι με τον ιδιο τροπο που θελουν τα vampires στο anime και στο manga........Περισσοτερο για να ξυπνησει και να αρχισει να φερεται σαν νορμαλ ανθρωπος .......

#656 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 05 June 2008 - 17:28

Λιγο δισκολο να αρχισι να φερεται σαν νορμαλ ανθροπος...
Spoiler:

Posted Image

#657 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 June 2008 - 17:35

ΣΣΣΣΣτττ neuro....Μην αποκαλυπτεις την μυστικη μου ταυτοτητα......

#658 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 05 June 2008 - 17:54

Είδα επιτέλους το 9.
Μου αρέσε πολύ ενώ περιμένω πως και πως να απαντηθούν κάποια ερωτήματα.

Θέλω να δω Maria σε δράση. Αυτό που μου αρέσει στην "κοπέλα" είναι ότι πήγε βουρ στο ψαχνό (ενώ το φιλί στο opening είναι όλα τα λεφτά).

Επιτέλους υλικό για εμάς τα αγόρια...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#659 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 05 June 2008 - 21:19

@RiDeLub βασικά δεν τους δείχνει να φιλιούνται (δίστιχος) αλλά να πηγαίνει να την φιλήσει...
@Iristella μην ανησυχείς δεν λέω τίποτα παραπάνω :wis:
Spoiler:

Posted Image

#660 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 05 June 2008 - 23:12

i give you my choco cookies and 1 cold beer
how about that xD