Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#556 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 23:39

Χμμ...όντως αλλά δε ξέρω δε μπορώ να τον υποπτευθώ:wooi2:
εκείνη η σκηνή που μπαίνει η Yuuki και της μιλάει σα φυσιολογικός ανθρωπος ετσι φιλικα και ωραια από εκει λέω αυτός είναι καλος!
αλά εκεί πέρα οι περισότεροι λιγο το "χάνουν" οπότε όλα μπορεί να τα περιμένεις.....
είναι ο πιο συμπαθής πάντως!

μια απορία...
γιατί ο zero δε μπορεί να πάρει τα χάπια??:hmmm:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 01 Ιούνιος 2008 - 08:17
merged

οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#557 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 01:07

Γιατί δεν είναι καθαρόαιμος και τα αποβάλει ο οργανισμός του. Απλώς δε φτουράνε με τον Zero.

#558 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 01:22

Γιατί θα του έκαναν τίποτα; Αφότου δοκίμασε Yuuki όλα τα άλλα του φαίνονται άνοστα. Πως λέμε λούσου με Ultrex και θα δεις; Πιες από Yuuki και θα δεις!

#559 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 01:30

Γιατί δεν είναι καθαρόαιμος και τα αποβάλει ο οργανισμός του. Απλώς δε φτουράνε με τον Zero.

Μονο ο Kaname είναι pure pureblood, ούτε οι άλλοι είναι. Απλα θέλει καιρό να τα αφομοιώσει ο Zero.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#560 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 09:29

Α, ναι σωστά. Εμ...μας έδωσες spoiler μόλις τώρα;:hahaha: Αχ, μη γίνεις Level E γλυκό μου παιδάκι!

#561 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 09:49

Α, ναι σωστά. Εμ...μας έδωσες spoiler μόλις τώρα;:hahaha: Αχ, μη γίνεις Level E γλυκό μου παιδάκι!

Δεν εδωσα spoiler, fact είναι και αναφέρεται και στα πρωτα episodes.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#562 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 10:18

Μάλιστα.. Δε το είχα προσέξει, thanksies.:orly:
Άραγε, αμα τα συνηθήσει, πάλι θα γίνει Level E; Και, δεν έχω καταλάβει, ποια η διαφορά των άλλων με τον Zero. Ο Kaname, καθαρόαιμος, δηλαδή γεννήθηκε βρυκόλακας... Οι άλλοι δεν ήταν άνθρωποι που γίνανε; Ή όλοι ήταν παιδιά βρυκολάκων οπότε μισο-καθαρόαιμοι; Χα χα... Μπέρδεμα..

#563 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 11:03

Οχι οι άλλοι είναι noble έτσι δε τους αναφέρει??
αλλά τι δηλαδή αυτά τα χάπια δημιουργήθηκαν μόνο για noble και pure blooded?

και δηλαδη όλοι οι αλλόι έχουν περάσει από αυτό το στάδιο που περναει ο Zero? (δε μπορώ να φανταστώ τον Aidou να συγκρατείται τώρα με το ζόρι τον κρατάμε:hahaha:)
αλλά οι αοι γιατι τα βάζουν σε ποτηράκι και ο zero όχι?:hmmm:μήπως δεν είναι τα ίδια?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#564 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 11:12

Αυτό θέλω να ξέρω, ποιά η βιολογική διαφορά μεταξύ noble και Zero. Όχι διαφορά στις τάξεις.. Ανα τάξεις το φτιάχνουνε το χάπι; Χα χα!

Αυτοί το βάζουν σε ποτηράκι γιατι προφανώς γίνεται σαν αίμα (υγρό) και το πίνουν με πιο πολλή φινέτσα!:hahaha:
Όσο για τον Aidou, αλίμονο αν ήταν έτσι κάποτε!! Καραβόσκοινο θα χρειαζόταν για να τον κρατήσει και η αλυσίδα της άγκυρας μαζί!:hahaha:

#565 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 11:17

Εγώ πιστεύωως οι άλλοι είναι τα παιδία vampire !πως ήρθε του άλλου ο παπούς που ήταν vampire...ενώ ο zero είχε γονείς ανθρώπους και για αυτό δεν είναι noble...Αλλά μήπως από την άλλη είναι μισοι-μισοι γιατί έτσι πως ξεχίζουν τους pureblood? (παλι θα τα λέει κα΄ποθ και έγω δε θα τ έχω παρατηρ΄σει παλι..:emptyonexg1:)

ναι πολύ πιθανο να είναι το πατηράκι για φινέτσα:hahaha:

οσο για τον aidou ναι σιγουρα κατι τε΄τοιο θα ΄ληταν απαραίτητο:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#566 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 14:19

οι nobles ειναι παιδια vampire οι οποιοι καπου στην πορεια λογικα ειχαν διασταυρωθει με ανθρωπους...Πως λεμε αλογο+γαιδουρι = μουλαρι? καπως ετσι...Χμμμ λιγο ατυχης ο παραλληλισμος αλλα δεν εβρισκα αλλο παραδειγμα sorry...οσο πιο μεγαλη η διασταυρωση τοσο λιγοτερο noble ειναι καποιος εως οτου γινει normal vampire (τουλαχιστον αυτο καταλαβα απο τα λεγομενα του ichijou στο party).
οσο για τον Ichijou τωρα μιας και τον αναφεραμε το οτι ειναι γλυκας δεν παει να πει οτι μπορεις να τον πλησιασεις και αφοβα. Γλυκα θα στο πιει το αιμα και ουτε που θα παρεις ειδηση....ΧDDD

#567 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 14:46

χαχαχα μουλάρι!:hahaha:
λες? ε μποώ να τον φανταστώ μου φαίνεται πολυ΄γλυκούλης...:wooi2:

Κάτι άλλο τώρα...δε πιστεύεται πως κάποια στιγμή η Yuuki θα γίναει βαμπίρ?Γιατί στο τέλος μας την δείχνει με το μάτι το κοκκινο αλλά μπορει να είναι και τυχαίο....

Πάντως σκεφτομαι πως ΄μα γινει μόνο νας τρόπος υπαρχει να την δαγκώσει καποιος pureblood ...και μόνο ένας pureblood υπάρχει...:orly:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#568 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 14:49

Γενικως τα χαπια αφμοιωνονται πολυ πιο ευκολα απο τους βρυκολακες που γεννηθηκαν βρυκολακες και δεν εγιναν στην πορεια οπως ο Ζero. Ειναι θεμα του πως εχουν μαθει. Ο Zero δεν ειναι σε θεση ακομα να ελεγχει την επιθυμια και τη διψα του για αιμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Kaname-kuuun:wooi2:

#569 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 18:04

usagi, και εγώ έτσι το βλέπω να γίνεται:hahaha: Δε τον βλέπω το Kaname να κρατιέται για πολύ! ΠΟΛΥ γαιδούρι αν το κάνει όμως! (και ας είναι καθαρόαιμο):hahaha:

#570 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 18:30

εγώ πιστεύω πως άμα το κάνει θα το κάνει επειδή δε μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία της Yuuki:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα