Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]
Started By
lordofblues
, Mar 23 2008 17:24
1235 replies to this topic
Posted 29 May 2008 - 23:27
Οταν λες θα ανοιγοκλεισουμε το στομα μας...Θα γινει κατι καλο και ζουμερο που να αφορα εμας τους KanamexYuuki fans?
Καλό δε ξέρω αν θα το έλεγα...πάντως θα δεις μια πολύ ωραία σκηνή στα σίγουρα...αφου προηγηθεί μια επίσης ωραία σκηνή με τον Zero.
...όταν λέω ότι θα μείνεις με ανοιχτό το στόμα, εννοώ ότι θα αποκαλυφθεί κάτι που δε νομίζω να το περίμενε και κανένας ψαγμένος (έκτη διαίσθηση που λέμε) από τους fans του Vampire Knight. Εγώ προσωπικά έμεινα με ανοιχτό το στόμα σε βαθμό που κρύωσε ο λαιμός μου...ευτυχώς μετά από αρκετές γαργάρες συνήλθα!!!
Spoiler:
Posted 29 May 2008 - 23:49
Αγαπητη mouritsa το ξερεις οτι με αυτο που λες τους βασανιζεις ολους οσους δεν διαβαζουν το manga ετσι??? Προσεχε μονο μην δωσεις κατα λαθος κανα spoiler γιατι αν σου ξεφυγει τιποτα απο αυτα που φερνεις γυρω γυρω θα τους χαλασεις ολη την υποθεση...

Posted 30 May 2008 - 01:22
Vampire knight -Aidou's best moments
Youtube Video
Posted 30 May 2008 - 08:38
Aidou!!! Καλά έχει πολύ πλάκα! Οποτε τον βλέπω ενθουσιάζομαι λέω τώρα θα άρχισει παλι τα δικά του!Ωραίο video!
@Mouritsa: πω πω με αυτά που λες έχω σκάσει από την αγωνία!
και εκτός αυτού έχω αρχίσει α φαντάζομαι κατί σενάρια επιστημονικής φαντασίας χειρότερα και από του Φωσκολου!

@Mouritsa: πω πω με αυτά που λες έχω σκάσει από την αγωνία!
και εκτός αυτού έχω αρχίσει α φαντάζομαι κατί σενάρια επιστημονικής φαντασίας χειρότερα και από του Φωσκολου!

οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted 30 May 2008 - 10:56
Καλά ο Aido μου θυμίζει που και που το εαυτό μου (όταν κάνω βλακείες) μονό που δεν είμαι ξανθός ,δεν έχω μπλε μάτια και ούτε είμαι βρικόλακας...
Επειδή δεν τα πάω καλά με τον Kaname υποστηρίζω το αντίθετο κίνημα ZeroxYuuki fan!!!

KanamexYuuki fans?
Επειδή δεν τα πάω καλά με τον Kaname υποστηρίζω το αντίθετο κίνημα ZeroxYuuki fan!!!

Posted 30 May 2008 - 11:41
Αν ειναι δυνατον να υποστηριζεις το αντιθετο κινημα...Τσ τσ τσ τινα πω πια?
Να υποθεσω ομως οτι εχεις ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του Aidou? Εξυπναδα, ταλεντο και ομορφια?
anyway, περα απο την πλακα το επομενο επεισοδιο μαλλον αναμενεται εντονο. Και οχι και τιποτα αλλο, απο εκει που η Δευτερα ηταν μια απο τις πιο μισητες μου μερες τωρα εχω αρχισει να γινομαι Monday-addict...Και μεχρι να μαθουμε για το που το παει η mangaka...προβλεπεται μακρυς ο δρομος.
Να υποθεσω ομως οτι εχεις ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του Aidou? Εξυπναδα, ταλεντο και ομορφια?

anyway, περα απο την πλακα το επομενο επεισοδιο μαλλον αναμενεται εντονο. Και οχι και τιποτα αλλο, απο εκει που η Δευτερα ηταν μια απο τις πιο μισητες μου μερες τωρα εχω αρχισει να γινομαι Monday-addict...Και μεχρι να μαθουμε για το που το παει η mangaka...προβλεπεται μακρυς ο δρομος.
Posted 30 May 2008 - 12:52
Γελιο ο aidou αλλα νομιζω οτι στα πρωτα επισοδεια ηταν πιο καλος, που τον δειχναν ετσι λιγο απειλητικο και τρομακτικο.. μετα αρχισε τις χαζομαρες και τα αστεια ... bam bam !
Posted 30 May 2008 - 13:00
dropped due to lack of net
and because of the comments of this thread.
and because of the comments of this thread.
Posted 30 May 2008 - 13:11
aye τα comments ειναι λιγο .. turn off για καποιους, αλλα οταν ξαναβαλεις net onee-chan δωστου αλλη μια ευκαιρια.
Posted 30 May 2008 - 13:23
Πω πω κακό που πάθαμε τώρα...
Δε θα μπορώ να φάω το μεσημέρι...
Δε θα μπορώ να φάω το μεσημέρι...
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...