Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#451 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 29 May 2008 - 23:21

Οταν λες θα ανοιγοκλεισουμε το στομα μας...Θα γινει κατι καλο και ζουμερο που να αφορα εμας τους KanamexYuuki fans?:blingeye2:
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#452 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 29 May 2008 - 23:27

Οταν λες θα ανοιγοκλεισουμε το στομα μας...Θα γινει κατι καλο και ζουμερο που να αφορα εμας τους KanamexYuuki fans?:blingeye2:

Καλό δε ξέρω αν θα το έλεγα...πάντως θα δεις μια πολύ ωραία σκηνή στα σίγουρα...αφου προηγηθεί μια επίσης ωραία σκηνή με τον Zero.

...όταν λέω ότι θα μείνεις με ανοιχτό το στόμα, εννοώ ότι θα αποκαλυφθεί κάτι που δε νομίζω να το περίμενε και κανένας ψαγμένος (έκτη διαίσθηση που λέμε) από τους fans του Vampire Knight. Εγώ προσωπικά έμεινα με ανοιχτό το στόμα σε βαθμό που κρύωσε ο λαιμός μου...ευτυχώς μετά από αρκετές γαργάρες συνήλθα!!!

Spoiler:

#453 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 29 May 2008 - 23:43

Axα interesting. για εμενα που δηλωνω die hard fan του Kaname-sama δε με απασχολει τι θα προηγηθει με τον Zero αλλα ποια σκηνη και αναμεσα σε ποιους θα κλεισει την αυλαια. Τωρα αντε να περιμενουμε μεχρι τη Δευτερα για να δουμε τι θα μας ξερανει το λαιμο.
Posted Image

#454 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 23:49

Αγαπητη mouritsa το ξερεις οτι με αυτο που λες τους βασανιζεις ολους οσους δεν διαβαζουν το manga ετσι??? Προσεχε μονο μην δωσεις κατα λαθος κανα spoiler γιατι αν σου ξεφυγει τιποτα απο αυτα που φερνεις γυρω γυρω θα τους χαλασεις ολη την υποθεση...:wis:

#455 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 29 May 2008 - 23:50

Χε χε. Είδες Liberty19; Θα έχει κάτι και για τις δυό μας :wooi2:

#456 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 30 May 2008 - 01:22

Vampire knight -Aidou's best moments

Youtube Video

Posted Image

#457 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 30 May 2008 - 08:03

Χε χε. Είδες Liberty19; Θα έχει κάτι και για τις δυό μας :wooi2:

Ναι ναι και οι δυο θα ειμαστε super ευχαριστημενες!:kakaka:Τι τρομερο videaki ηταν αυτο με τον Aido?
Ειναι τρομερος ο ατιμος.
Posted Image

#458 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 30 May 2008 - 08:38

Aidou!!! Καλά έχει πολύ πλάκα! Οποτε τον βλέπω ενθουσιάζομαι λέω τώρα θα άρχισει παλι τα δικά του!Ωραίο video!:joyful:

@Mouritsa: πω πω με αυτά που λες έχω σκάσει από την αγωνία!
και εκτός αυτού έχω αρχίσει α φαντάζομαι κατί σενάρια επιστημονικής φαντασίας χειρότερα και από του Φωσκολου!:kakaka:
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#459 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 30 May 2008 - 10:56

Καλά ο Aido μου θυμίζει που και που το εαυτό μου (όταν κάνω βλακείες) μονό που δεν είμαι ξανθός ,δεν έχω μπλε μάτια και ούτε είμαι βρικόλακας...:emptyonexg1:

KanamexYuuki fans?

Επειδή δεν τα πάω καλά με τον Kaname υποστηρίζω το αντίθετο κίνημα ZeroxYuuki fan!!!:hahaha::hehehe:
Posted Image

#460 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 30 May 2008 - 11:41

Αν ειναι δυνατον να υποστηριζεις το αντιθετο κινημα...Τσ τσ τσ τινα πω πια?
Να υποθεσω ομως οτι εχεις ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του Aidou? Εξυπναδα, ταλεντο και ομορφια?:drink:

anyway, περα απο την πλακα το επομενο επεισοδιο μαλλον αναμενεται εντονο. Και οχι και τιποτα αλλο, απο εκει που η Δευτερα ηταν μια απο τις πιο μισητες μου μερες τωρα εχω αρχισει να γινομαι Monday-addict...Και μεχρι να μαθουμε για το που το παει η mangaka...προβλεπεται μακρυς ο δρομος.
Posted Image

#461 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 30 May 2008 - 12:52

Γελιο ο aidou αλλα νομιζω οτι στα πρωτα επισοδεια ηταν πιο καλος, που τον δειχναν ετσι λιγο απειλητικο και τρομακτικο.. μετα αρχισε τις χαζομαρες και τα αστεια ... bam bam !

#462 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 May 2008 - 13:00

dropped due to lack of net
and because of the comments of this thread.

#463 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 30 May 2008 - 13:11

aye τα comments ειναι λιγο .. turn off για καποιους, αλλα οταν ξαναβαλεις net onee-chan δωστου αλλη μια ευκαιρια.

#464 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 30 May 2008 - 13:18

aye τα comments ειναι λιγο .. turn off για καποιους, αλλα οταν ξαναβαλεις net onee-chan δωστου αλλη μια ευκαιρια.

+1
Κι εγώ μη νομίζεις τα post του Loke και του lordofblues κοιτάω μόνο
Sorry to the rest αλλά δεν αντέχω κάθε φορά να διαβάζω 2 σελίδες fangirlισμού

Posted Image

#465 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 30 May 2008 - 13:23

Πω πω κακό που πάθαμε τώρα...
Δε θα μπορώ να φάω το μεσημέρι...
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image