Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#241 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 12 May 2008 - 12:55

προσωπικά δηλώνω ότι το thread έχει γίνει thread for fungirls.
σε λίγο θα σκάσουνε και 15χρονά με tshirt vampire knight και θα ουρλιάζουν.

*cough cough*....Fanboy here...*cough cough*
Και στην τελική what is wrong with that????

Posted Image

#242 Rovena Dieverse

Rovena Dieverse

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 12 May 2008 - 12:56

Έλα ντε κακό είναι?

#243 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 May 2008 - 13:21

fanboy's /girls (izing) δεν ειναι κακο αλλα μη το παρακανουμε αυτο λεει η onee-chan (νομιζω δλδ) και καποια στιγμη ξεφυγατε λιγο i think ^^.

απλως μη το παρακανετε ρε παιδια ;)

Oσο για τη ruka ειδα το 1ο και τη βρηκα, ναι καλη ειναι αλλα δε θυμαμαι να εμφανιζεται σε πολλα σημεια, και αμα το σκεφτεις ειναι κατι αντιστοιχο του kaname ( αυστηρη, ακολουθει τις αρχες της κοινοτητας κατα γραμμα κτλπ)

Ο Aidou νομιζω ειναι ο 'αστειος' χαρακτηρας της σειρας, μπορει καποιες στιγμες να εμφανιζεται απειλητικος ( κυριως 2 πρωτα επ) αλλα στη συνεχεια ( και ακομα και εκει νομιζω) υπαρχουν σκηνες που απλως σε κανει να γελας.

#244 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 12 May 2008 - 13:33

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.. Σε ελεύθερη χώρα ζούμε τέλος πάντων (υποτίθεται) γιατί πρέπει να κατακρίνεται έτσι δηλαδή(για τον ελεύθερο λόγο λέω); Άμα ο άλλος θέλει να πει ότι κάποιος απο τους character είναι ωραίος, καλά θα κάνει και θα το πει.. Σε όποιον δεν αρέσει αυτό ας μην το κάνει (ακόμα κι αν το ύφος φαίνεται επιθετικό πιστέψτε με δεν είναι).. Και ένα μεγάλο μπράβο στον Kon_Okami που είναι fanboy.. Καλό είναι να βγαίνει αυτό το είδος και σε αρσενική έκδοση.. (Ναι υπάρχει ένας σκοτεινός λόγος πίσω από την υπεράσπιση.. χιχιχιχιχιχι:kill4u::kill4u::kill4u:) Anyway χαλαρώστε, απολάυστε το anime και ξεχάστε τις κόντρες.. Και για να έρθω και στο επικείμενο:
ΚΑΝΑΜΕ!!!!!
(μιας και η Erisabetsu ανέφερε πρωτύτερα τον Sakis..)

BE AGAINST YOUR FATE!!!

#245 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 12 May 2008 - 13:39

Παιδια εντάξει νομίζω ότι παραξεφύγαμε.
Δεν είναι δα και κάνα Shinsheiki Evangelion για να καθόμαστε να αναλύουμε την ψυχο-πνευματική σύνθεση του καθένα και τις σουρεαλιστικές μεταφορές του anime μαζί με τις επιρροές από την παρούσα κοινωνική κατάσταση κλπ.
Αυτό έχει να "πουλήσει" ως κλασσικό shojo αυτό συζητιέται

Στην τελική ο "fangirlισμός" δεν νομίζω ότι είναι off topic(μόνο το όνομα Le Bijoux σας λέω:hahaha:¨)

Posted Image

#246 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 May 2008 - 13:47

ναι, και οπως βλεπεις ANM και εγω συζηταω για τους χαρακτηρες και φυσικο ειναι να το κανουμε αυτο (και να υπαρχουν fun's και των 2 φυλων). Απλως θεωρω οτι πηγε ενα βημα πιο περα η συζητηση και ξεφυγε. Προσωπικη αποψη παντα. Τελος παντων δε ειπαμε και να σταματησετε να μιλατε για τους αγαπημενους σας χαρακτηρες απλως καναμε μια παρακληση αν γινεται να το κρατησετε μεσα σε καποια ορια ;). Την κανω τωρα πρεπει να παω να διαβασω.

ps. Ξερουμε τπτ για τη κοπελα
Spoiler: ep5

#247 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 12 May 2008 - 13:59

Τσοπανόσκυλο του Kaname φαίνεται να είναι.. Η φουσκωτή του :hahaha:
Δε θέλω να ξέρω τι θα συνέβαινε αν δε σταματούσε :oo:

#248 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 12 May 2008 - 14:07

Siren αν θυμάμαι καλά είναι το όνομα της.
Η προσωπική maid του Kaname πρέπει να είναι(και ως καλό vampire να είναι και λίγο fighting type)
Και αν δε σταματούσε μάλλον θα είχαμε και λίγη splatterιά έτσι για αλλαγή....

Και όντως κορίτσια επειδή το έχω δει κι αλλού αυτό plz όσο μιλάμε έτσι μια χαρά. Αλλά μην αρχίσετε spamming του στυλ "Kaname-sama:lovulovu:" και αυτό ήταν όλο το post(όχι τίποτα άλλο αλλά και flames θα αρχίσουμε αλλά και δε θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι)

Posted Image

#249 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 12 May 2008 - 14:39

Και ναι επειδη τα κοριτσια μας εχουν τρελανει ηρθε η ωρα της αντεπιθεσης.
Posted Image
VK FTW
Οσο για την διαμαχη Zero με Kaname.
Ο Zero μπροστα στον Kaname is zero.
Αντε βρε τον πρωτογονο τον πρωτο λαιμο που θα βρει θα τον δαγκωσει.
(καημενη Yuuki ολοι μας θελουμε να σε φαμε)

Edited by lordofblues, 12 May 2008 - 15:47.

Posted Image

#250 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 12 May 2008 - 15:13

παντως δε μπορω να καταλαβω γιατι εχετε αποπαρει ετσι τον kaname. H θεση του στην ιεραρχια (δλδ και η καταγωγη του) τον αναγκαζουν λιγο να εχει αυτο το στυλ. Σκεφτειτε αγγλια λορδοι κτλπ ( πριν 1 αιωνα) :drink:

Same question here, that's why i avoid this thread like the plague, μη πέσω και σε κανά flame war. XDD

Just a note: lol με της Erisabetsu το comment.

Posted Image

#251 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 12 May 2008 - 16:12

Χα χα! Κάτι μου θυμίζει η κατάσταση που επικρατεί στο thread!:hahaha:
Αυτό

#252 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 12 May 2008 - 16:32

Moλις αρχισα να βλεπω vampire knight kαι δεν πιστεβα οτι θα ηταν τοσο καλο...μ'αρεσει παρα πολλυ και ειναι ενα απο τα καλυτερα anime....(πολλυ μα παρα πολλυ καλυτερο απο το Devil May Cry):stubborn:

#253 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 12 May 2008 - 16:36

Χα χα! Κάτι μου θυμίζει η κατάσταση που επικρατεί στο thread!:hahaha:
Αυτό

Orion19 είσαι θεά!!!
Respect!!!!!!!!

Και ο Zero-kun καλά έκανε την Yuuki σουρωτήρι!
Εγώ το κατα ευχαριστήθηκα!!!!

Posted Image

#254 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 12 May 2008 - 16:45

Δε νομίζω να θέλει μόνο να τη φάει. Στη φάση στο μπάνιο που του έδωσε το σοκολατάκι, δε κοίταξε μόνο το λαιμό της. Κοίταξε τα μάτια και τα χείλια της. :orly:

#255 Rovena Dieverse

Rovena Dieverse

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 12 May 2008 - 18:24

Και εγώ αυτό νομίζω.Κάτι πρέπει να παίζεται..Πώς αλλιώς εξηγήται το γεγονός ότι κάθε φορά που πάει να χαιδέψει ο Kaname την Yuuki ,πετάγεται σαν ελατήριο ο Zero..