Όπως γράφει και το όνομα του thread.. Tattoo και Piercing..!!
Έχετε κάτι απο τα παραπάνω;;Σας αρέσουν;;Θα θέλατε να αποκτήσετε;;Τι πιστεύετε για όσους τα "κουβαλάνε" πάνω τους;;Γενικά εδώ μπορείτε να πείτε ελεύθερα την γνώμη σας επι του θέματος.. (Αρκει να μην θύγετε τους υπόλοιπους εννοείται..)
Come on people..Show us what you've got.. (Or what you'd like to get)

Και αφού το ξεκίνησα..Ας πω και εγώ την γνώμη μου..
Προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ tattoo - piercing επειδή είναι στην μόδα ή επειδή "έχουν όλοι εγώ να μην έχω;" και γενικά να παρακινούμαστε να κάνουμε κάτι τέτοιο μόνο και μόνο για να πουλήσουμε μούρη ή να δείξουμε οτι κάτι κάναμε.. Ειδικά ένα tattoo είναι κάτι που θα κουβαλάς πάνω σου για την υπόλοιπη ζωή σου..Οπότε πρέπει να το έχεις σκεφτεί πολύ καλά πρίν το κάνεις και να είναι κάτι που σε εκφράζει με τον Α' ή Β τρόπο..Απο εκεί και πέρα πολλά παίζουν ρόλο..Πάντως σίγουρα είναι μια μορφή έκφρασης..Είναι τέχνη!Και όχι για τα "ρεμάλια" όπως λέγανε πριν κάποια χρόνια.. Χεχεχε!!!
Τα tattoo μου (προς το παρόν) είναι 2.. και τα piercing μου 2 και διακριτικά.. Είναι κομμάτι του εαυτού μου,τα ήθελα πολύ..Δεν το έχω μετανιώσει και για να είμαι ειλικρινής δεν πόνεσα κιόλας όταν τα έκανα.. Λογικά επειδή η επιθυμία μου να τα αποκτήσω ήταν πολύ μεγάλη οπότε δεν έδωσα βάση, ή επειδή είμαι αναίσθητη!!

Άντε να πέρνουνε σειρά κι άλλοι τώρα!!!!!